36657
-
#2347 hát beszarok... sehogy se sikerül -
#2346 -
nekem ezt írja ki!! -
#2344 ne gratulálj inkább segits -
SeLFisCH #2343 ott vna pirosaal h download from upfile.com -
#2342 hallod én letölteném ha látnék vmi download linket vagy vmit. hol van ez? -
#2341 köszi mikiking h megvédtél, szép dolog volt. -
#2340 gratulálok ^^ -
#2339 -
#2338 -
#2337 te ennyire lusta vagy?fh-ra felmész,ott van főoldalon a demo,rámész,szerver1(vagy lehet szerver2),és már csak a mentés gombra kell ráklikkelned.
lent meg találsz ilyen "csakrákattintokoszttölti" linket is -
#2336 valaki adjon már ge yolyan linket amikor már csak elkell fogadni a letöltés létszike.Nagyon megköszöném plz -
#2335 attól függ.ha külföldiről szeded le,az tuti nem lesz magyar.sztem ha magyar trackereken fent lesz,akkor ott is lesz mellette h hun -
SeLFisCH #2334 http://up-file.com/download/0da2bc880653/fifa-tricks-by-self.zip.html -
#2333 ütemre kell csinálni a cselt,shift+nyilak,meg még c meg y gondolom.
hát,rá kell jönni,de pl c.ronaldoval,ronaldinhoval több cselt tudsz csinálni
gyakorolni kell -
#2332 ilyet már én is csináltam,ez nagyon tetszett nekem :) -
#2331 helyezkedni kell,itt már harcolni is kell a labdáért. -
mikiking #2330 tud fifázni a fiu , az fix, nemhiába jáccik az sgcupon a fifawc06-al bronzmeccset, ugyhogy semmi fikázás neki, mertt tudo fifázni -
#2329 qw egyszerre:) -
SeLFisCH #2328 jah , hogy úgy
megfogod és q-val indítod embert ^^ ha rövidre érkezik akkor lágy beadás vayg sokáig nyomod q-t és ellövöd keresztbe , vagy várd meg amíg jó helyzetbe kerül és akkor add be ! -
#2327 segitsen már vki
-
#2326 jaj istenem te nagyon okos vagy... szted nem tok fifázni?? az a bajom, h kegyetlen nehéz beadni rendesen oda ahova akarom, mert nem lehet írányítani h h kell beadni. azt kérdeztem volna, h vki nem e jött rá a technikára, h h lehet beadni rendesen. -
#2325 hogy xD? -
#2324 nem tudja vki segíteni hogy letöltöm az open fájlt és nem tom megnyitni segítene vki? -
SeLFisCH #2323 na megcsináltam a megkerülős cselt :D -
#2322 Pc-re mért nem csinálták meg next genre... -
dadek #2321 FIFA 07 Official Stadiumlist -
#2320 teljes játék megjelenés időpontja? -
SeLFisCH #2319 a -
#2318 akkor oké, köszi, csak azt hittem, ha van telepítő, akkor azért van, de nem lenne EA ha nem találna ki valamit mindig :D -
#2317 srácok h kell beadni plz help! -
#2316 :DD majd meglesem ha lesz :DD -
#2315 Benne van, vagy legalábbis nagyon hasonló, meg még egy pár mozdulattal ki van egészítve :) De szerintem tuti, hogy róla lett "mintázva" :P -
#2314 ??
benne van vagy mi? :D -
#2313 Egy gyönyörű gól -
#2312 A "Robo-Crouch"-os gólöröm az nagyon ott van -
#2311 SRÁCOK!! VKI MONDJA MÁR MEG H LEHET BEADNI! HÁT ÉN BESZAROK, ÉN A WCBE MEG MINDÍG SZÍNTE CSAK BEADÁSOKBOL SZEREZTEM A GOLT, ITTMEG NEM LEHET. HÁT ÉN BESZAROK! -
#2310 -
SeLFisCH #2309 visszaolvas -> örül -
Rick Wyeth #2308 Sziasztok megint én! Lenne egy pofátlan kérésem amivel tök idegek lesztek:) CSak annyit kérnék leírnátok , hogy mijen gombkombi milyen csel és milyen ütemben kivel kell hogyan csiknálni? csak néhány nagyobbat, az elhúzás meleltte megy de amik a videokon vannak már nem igazán.Köszönöm