36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• Zizou5
    na skacok hogyan tudtok ilyen gifet vagy mit csinálni lééci mondjátok el
  • Curesz
    én is azt akaromXD, de mikor rámeek h megnyitás animation shopba és kiválasztom az avi vűfjlt és megnyitom akkor kidob ien ablakot leokézom és semmi nem történik:S
  • Zizou5
    hogyan lehet ilyen kis videot csinálni? :))) olyan eszméletlen nagy golt lottem:D megakarom muatni nektek :D
  • Gyovai
    mert már annyi mindent tudtok a játékkal kapcsolatban:D
  • Gyovai
    gyerekek lassan kezdhetitek csinálni a FAQOT
  • lobig
    a lövőcsel nem a lövés majd passz gomb megnyomása?
  • mike0013
    a tippeknél van, hogy d+s azaz lövés és passz és ekkor nem passzol hanem egyszerűen abbahagyja a lövést;)
  • Curesz
    tom én is ugy probáltam megcsináélni a cselt ahogy fifa06ba de még nem jött össze
  • hunbasser
    d+c,csak ugye a c-t még azelőtt kell megnyomni,mielőtt ellőné.ha jól láttam a videón,ez sima lövőcsel,a lövőcsel pedig d+c.gamepadosoknak meg lövés+séta
  • Curesz
    én is erre probálok rájönni már az első meccsem ota
  • hunbasser
    hát billen d+c,a c gombnak is van vmi megfelelője gamepadon,nem tom most,h melyik de L,R 1-2 közt van
  • Breki33
    Gamepadosoktól kérdezném, hogy ilyet tudnak-e csinálni?

http://www.youtube.com/watch?v=oHk5JMzA-pY

Azt írják S+D de arra nekem passzol

Akik priviben írtak, hogy hogy kell bill-el cselezni, illetve, hogy fordítsam le
    az angolul bemásoltakat. Én nem bill-el játszom így erről nem tudok érdemben nyilatkozni ahhoz ki kéne próbálni mindet arra meg most nincs időm itt most szüreti fesztivál van
  • hunbasser
    hát,ez van :S szar a gépem.na mind1

c+y-al olyan cseleket lehet vágni...:o
    meg a sprintelések is sokkal jobbak.06ban szinte lehetetlenség vki mellett sprinttel elvinni,most giggsel úgy 2 embert úgy megettem...aztán beadtam,rooneyval kapásból egy kapufát lőttem.élmény ezzel a játékkal játszani.
    már nagyon várom a teljest.
  • Fyrex
    haggyán h nagy nah de percenként van egy frame :|||
  • Forza Italia
    A fifa 07 hivatalos oldalán a Forumba kérdeztem meg és azt mondták, hogy 2 verzió van. az egyik valami 450 MB-os a másik 670. És én a kisebbiket szedtem le amibe kevesebb dolog van többekközött a cselek nincsennek ben meg más dolgok.
  • hunbasser

bocs,kicsit nagy lett.700 kb :S
    ha vki nem látná:ronaldoval beadtam rooneynak,átvettem,lefordultam és belőttem.
    a kapus már csak kapufára tudta tolni,de így is gól.nekem tetszett
  • lobig
    igen? és miért?
  • lobig
    engem kérdezel?
  • Forza Italia
    Srácok rájöttem mért nem tudom megcsinálni a cseleket.
  • Gyovai
    amugy nekem az teetsik benne a legjobban ahogy bemegy a labda a hálóba,az nagyon király szerintem
  • Gyovai
    ez nagy golt volt..télleg hogy csináltad sima d-vel?
  • hunbasser
    ha 10 linket nem soroltak itt fel ebben a topikban,akkor egyet sem.ebből sztem 6-7 biztos jó
  • DjCooll
    nem csak tudod nem akarta leszedni azért kértem linekt de most már mind 1
  • DjCooll
    ugyan azzal a gombokkal kell cselezni mint a 06 ban??vagy vannak új gombok is a c-n és az y-on kivűl???
  • lobig
    első szabadrúgás-gólom:

egy egyszerű csel:

kapusbaki:
  • do2
    azon járatom az agyamat hogy ma 16-án lesz fifa06 bajnokság a fifahungary szervezésében.Azt mondják hogy a nyertes kap eredeti fifa07-t... kicsit érdekes, ha lenne már fifa07 nekik akkor hogyhogy nemlehet még sehonnan letölteni ? tehát szerintem nincs a kezükbe ilyen gémsz....:) aztán kitudja:) lehet mégis, de nemhiszem
  • Fyrex
    nem egészen ezen van a hangsúly de mind1

természetesen énsem azt látom h egy két pont jobbra balra mozog nem erről van szó

csak sokkal igényesebben meglehetne csinálni, ha már egyszer publikáljuk
  • Istencsászár
    Én nemvagyok egy nagy fifás, ezt a szart sem láttam még mer ocsmány mint 4 éve :), de elsőre láttam mi törénik a képeken :))
  • examinee
    Jó kössz már rájöttem:D Csahát első ilyenem és nyomi vagyok:(((
  • Fyrex
    legközelebb vágd körbe és nem árt normális nézőpontot sem választani, ha szeretnéd h lássuk is rendesen
  • examinee
    Loooooooooooooooooool! :D:D:D:D Kapjátok be mindketten! Téged Peppus kiszoritalak ezért a pályárol és mehetsz kávézni utána:D
  • Peppus
    Megmutatod hogykell ilyen ügyes videot csinálni? :)
  • examinee
    Kabbe:D:D::D Holnap majd elverlek go-cartba és akkor ott majd mondhatod...:D Fuck:D
  • Istencsászár
    Nagyon ügyes vagy!
  • examinee
  • faláb
    Fyrex!
    Ezt csak sima D-vel lőtted vagy még valamit nyomtál?

• Zizou5
    tötsd már fel lécci upload.comra mert ez szar hely
  • Zizou5
    szal az a lényeg h nálam nincs olyan h donwload pirossal.
  • Zizou5
    najo én befosok...
  • Zizou5
    kép