36657
-
#2387 na skacok hogyan tudtok ilyen gifet vagy mit csinálni lééci mondjátok el -
Curesz #2386 én is azt akaromXD, de mikor rámeek h megnyitás animation shopba és kiválasztom az avi vűfjlt és megnyitom akkor kidob ien ablakot leokézom és semmi nem történik:S -
#2385 hogyan lehet ilyen kis videot csinálni? :))) olyan eszméletlen nagy golt lottem:D megakarom muatni nektek :D -
#2384 mert már annyi mindent tudtok a játékkal kapcsolatban:D -
#2383 gyerekek lassan kezdhetitek csinálni a FAQOT -
#2382 a lövőcsel nem a lövés majd passz gomb megnyomása? -
#2381 a tippeknél van, hogy d+s azaz lövés és passz és ekkor nem passzol hanem egyszerűen abbahagyja a lövést;) -
Curesz #2380 tom én is ugy probáltam megcsináélni a cselt ahogy fifa06ba de még nem jött össze -
#2379 d+c,csak ugye a c-t még azelőtt kell megnyomni,mielőtt ellőné.ha jól láttam a videón,ez sima lövőcsel,a lövőcsel pedig d+c.gamepadosoknak meg lövés+séta -
Curesz #2378 én is erre probálok rájönni már az első meccsem ota -
#2377 hát billen d+c,a c gombnak is van vmi megfelelője gamepadon,nem tom most,h melyik de L,R 1-2 közt van -
#2376 Gamepadosoktól kérdezném, hogy ilyet tudnak-e csinálni?
http://www.youtube.com/watch?v=oHk5JMzA-pY
Azt írják S+D de arra nekem passzol
Akik priviben írtak, hogy hogy kell bill-el cselezni, illetve, hogy fordítsam le
az angolul bemásoltakat. Én nem bill-el játszom így erről nem tudok érdemben nyilatkozni ahhoz ki kéne próbálni mindet arra meg most nincs időm itt most szüreti fesztivál van -
#2375 hát,ez van :S szar a gépem.na mind1
c+y-al olyan cseleket lehet vágni...:o
meg a sprintelések is sokkal jobbak.06ban szinte lehetetlenség vki mellett sprinttel elvinni,most giggsel úgy 2 embert úgy megettem...aztán beadtam,rooneyval kapásból egy kapufát lőttem.élmény ezzel a játékkal játszani.
már nagyon várom a teljest. -
#2374 haggyán h nagy nah de percenként van egy frame :||| -
#2373 A fifa 07 hivatalos oldalán a Forumba kérdeztem meg és azt mondták, hogy 2 verzió van. az egyik valami 450 MB-os a másik 670. És én a kisebbiket szedtem le amibe kevesebb dolog van többekközött a cselek nincsennek ben meg más dolgok. -
bocs,kicsit nagy lett.700 kb :S
ha vki nem látná:ronaldoval beadtam rooneynak,átvettem,lefordultam és belőttem.
a kapus már csak kapufára tudta tolni,de így is gól.nekem tetszett -
#2371 igen? és miért? -
#2370 engem kérdezel? -
#2369 Srácok rájöttem mért nem tudom megcsinálni a cseleket. -
#2368 amugy nekem az teetsik benne a legjobban ahogy bemegy a labda a hálóba,az nagyon király szerintem -
#2367 ez nagy golt volt..télleg hogy csináltad sima d-vel? -
#2366 ha 10 linket nem soroltak itt fel ebben a topikban,akkor egyet sem.ebből sztem 6-7 biztos jó -
#2365 nem csak tudod nem akarta leszedni azért kértem linekt de most már mind 1
-
#2364 ugyan azzal a gombokkal kell cselezni mint a 06 ban??vagy vannak új gombok is a c-n és az y-on kivűl??? -
#2363 első szabadrúgás-gólom:
egy egyszerű csel:
kapusbaki:
-
do2 #2362 azon járatom az agyamat hogy ma 16-án lesz fifa06 bajnokság a fifahungary szervezésében.Azt mondják hogy a nyertes kap eredeti fifa07-t... kicsit érdekes, ha lenne már fifa07 nekik akkor hogyhogy nemlehet még sehonnan letölteni ? tehát szerintem nincs a kezükbe ilyen gémsz....:) aztán kitudja:) lehet mégis, de nemhiszem
-
#2361 nem egészen ezen van a hangsúly de mind1
természetesen énsem azt látom h egy két pont jobbra balra mozog nem erről van szó
csak sokkal igényesebben meglehetne csinálni, ha már egyszer publikáljuk -
#2360 Én nemvagyok egy nagy fifás, ezt a szart sem láttam még mer ocsmány mint 4 éve :), de elsőre láttam mi törénik a képeken :)) -
#2359 Jó kössz már rájöttem:D Csahát első ilyenem és nyomi vagyok:((( -
#2358 legközelebb vágd körbe és nem árt normális nézőpontot sem választani, ha szeretnéd h lássuk is rendesen -
#2357 Loooooooooooooooooool! :D:D:D:D Kapjátok be mindketten! Téged Peppus kiszoritalak ezért a pályárol és mehetsz kávézni utána:D -
#2356 Megmutatod hogykell ilyen ügyes videot csinálni? :) -
#2355 Kabbe:D:D::D Holnap majd elverlek go-cartba és akkor ott majd mondhatod...:D Fuck:D -
#2354 Nagyon ügyes vagy! -
#2353 -
faláb #2352 Fyrex!
Ezt csak sima D-vel lőtted vagy még valamit nyomtál?
-
#2351 tötsd már fel lécci upload.comra mert ez szar hely -
#2350 szal az a lényeg h nálam nincs olyan h donwload pirossal. -
#2349 najo én befosok... -
#2348 kép