36657
-
do2 #2427 én amúgyis leszedem ha nem lesz benne, max utánna még 1x :D amúgymeg az én véleményem az hogy a fifa2005 kurva yű volt.. persze kellett hozza normális gameplay... 2006 1 kalap szar volt kurvára szar volt mindenbe... a 07 meg elég nagyonf asza támadásokat lehet csinálni..... -
#2426 Which platform do you want FIFA 07 on?
(You have already voted for this poll)
9395 PlayStation®3
14406 Xbox 360™
29522 PC
5535 Xbox®
20532 PlayStation®2
2892 PSP™
1536 NINTENDO GAMECUBE™
391 Nintendo DS™
168 Game Boy Advance™
269 Mobile
ne ezek után merje mondani valaki hogy haldoklik a PC -
PLATINO #2425 én is erre gondolok hgy beleteszik a szinkront és minden országban kilehet majd próbálni ha igen akkor megtudjuk 22-én érdemes-e leszedni mert valaki ugyis leszedi és majd leírja van-e benne magyar kommentár ha meg nincsen akkor várnunk kell amíg a letöltés elé ki nem lesz írva hun!!!! -
#2424 felesleges azt találgatni hogy lesz-e magyar komm a külföldi warez verzióban,amint valahova felkerül(vagy inkább mondom úgy,hogy A torrentoldalra felmegy) egyből meg fogjuk tudni,"ettől lesz hangos" a warez világ játék oldala hogy van-e rajta magyar komm vagy sem,szerintem
más:annó még leírtam egyből azután hogy leszedtem hogy ez egy kaki,most hogy kicsit próbálgattam inkább azt mondom hogy látom a fejlődést,és nagyon érződik hogy tényleg próbáltak valami jobbat kihozni a fiúk,de mint tudjuk sz.rból nem lehet várat építeni...szóval:jobb mint az eddigiek,ebben van a legtöbb PES-lopás,ami jó,hiszen közben megmaradt a fifa egyszerűsége,kivéve a cseleket mert egy igazán normálisat még nem sikerült összehoznom,gondolom csak annyi hogy még nem éreztem rá a dolog lényegére -
Davidsned #2423 Vki elmondaná, h a szabadrúgásnak mi a mechanizmusa? :) -
faláb #2422 Az ugye videókártya hiba hogy a fű nem mintás hanem egyszínű sötétzöld,és hogy a labda néha a szivárvány színeiban pompázik? -
do2 #2421 nem mp3 ? akkor wav ? vagy vmi olyasmi ?:D hát bakker mp3 kurvakeveset foglalna amúgy -
#2420 amugy hogy tetszik a játék,? -
#2419 -
#2418 tisztázzuk nem mp3 -
do2 #2417 hát mivel korábban fifákba volt több nyelv és egy cd-s volt,,,, szóval sokkal több nemlehet.. de legyen akkor a szinkron 500 mega.. de annyi úgysincs.. nincs olyan sok mondat a fifáfba.... mondjuk kérdés hogy a neveket is felmondta-e de akkor se hiszem hogy 500-nál több -
#2416 150 mega mp3 ??? :-)))))))))
látszik nem nagyon szedtél még külön kommentárt -
#2415 de ha magyarországon késöbb jelenik meg akkor a netröl szedök hamarabb megszerzik külfö9ldi torrentről nemigaz? tehát 22 e?nem? -
#2414 hát jah de ez a magyar kommenter a pláne benne sztem -
#2413 csak remélni tudjuk -
do2 #2412 én még kinai közvetitésel is kipróbálnám sőt orossual meg arabbal:):) -
do2 #2411 amúgyis úgyis dvd-s verzió lesz most még 150 mega mp3 hangok simán elférnek szóval.......... :) -
do2 #2410 szerintem az összes europaiba benne lesz a magyarnyelv -
#2409 szerintem is így van -
#2408 gyerekek igaz h ha netről szeded nem lessz magyar kommentár..nemá:( -
do2 #2407 szerintem nem csak a magyar változatba lesz magyar közvetités, hanem az összes europain...... miért ne használná ki az ea hogy van még 1 szinkron nyelv ? szerintem simán ráteszik -
do2 #2406 szerintem 3 napon belül már tölthetjük le:) -
Curesz #2405 de magyarországon 29 -
faláb #2404 Nem 22.-én jelen meg?
easports.hu azt írja... -
#2403 Ez nem igaz mert a 06-t én is warezról szedtem és volt benne magyar nyelv csak át kelett írni a eng.db-t hun.db -re és és a hun.db-t eng.db-re és akkor máris magyar volt.Ez idén is így lessz szerintem csak a magyar kommentár nem lessz minden verzióba .( -
#2402 Nem lesz benne, külföldi torrentről.. Felejtős. Mondjuk én megveszem ^^ -
PLATINO #2401 még 13 nap és lehet szedni a netről de én félek ha leszedem torrentől vagy fizetős oldalról akkor nem lesz benne a magyar kommentár!!!csak azért is mert tavaly itt magyar felirattal jlent meg leszedtem a netről és sehol nem volt magya!!De ha tudsz benne majd úgy választani angol spanyol olasz swéd magyar akkor jóó -
#2400 ezekben a boltban megvásárolható játékokban van leírás igaz?
na akkor a fifa 07 leírásában is benne lesz minden csel, mozdulat meg minden nem? -
#2399 #1829 -
#2398 29.
és a kezemben lesz már délután ha minden igaz. -
#2397 gyerekek mikor jelenik meg a játék? a teljes -
#2396 gyerekek mikor jelenik meg a játék? a teljes -
Curesz #2395 benne van a fifa06 topik faqjába -
#2394 na srácok frapssal felvettem a golt, most h tovább? -
#2393 a kapus elött lepattant a labda, ami elég zavaró lehet... -
Dexantreal #2392 Most szedtem le a demot és tök jó, meg tetszik és satöbbi. Csak megjelenéskor a gépem behalt. -
Dexantreal #2391 Érdekes. Nemtom.
-
#2390 ronaldinho-val egy helyezett labda:
a kapus mire várt?
-
#2389 azt mondjátok meg nekem a radar,meg a játékosnevek mi a rákért vannak felcsúszva?
viszem kapura a labdát aztán nem látok semmit.tudom ki lehet kapcsolni,de azért mégis kéne radar meg hasonlók
-
#2388 mimimi? milyen progi kell?, léci mondjátok el, addig nem lépek ki a fifábol. kegyetlen nagy gol: scholes, fél pálya leguritom gary neville, futok szélen beadom és olyan szar a beadás h beesik a kapuba :D