36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• do2
    én amúgyis leszedem ha nem lesz benne, max utánna még 1x :D amúgymeg az én véleményem az hogy a fifa2005 kurva yű volt.. persze kellett hozza normális gameplay... 2006 1 kalap szar volt kurvára szar volt mindenbe... a 07 meg elég nagyonf asza támadásokat lehet csinálni.....
  • ProGabe #2426
    Which platform do you want FIFA 07 on?

(You have already voted for this poll)
    9395 PlayStation®3

14406 Xbox 360™

29522 PC

5535 Xbox®

20532 PlayStation®2

2892 PSP™

1536 NINTENDO GAMECUBE™

391 Nintendo DS™

168 Game Boy Advance™

269 Mobile

ne ezek után merje mondani valaki hogy haldoklik a PC
  • PLATINO
    én is erre gondolok hgy beleteszik a szinkront és minden országban kilehet majd próbálni ha igen akkor megtudjuk 22-én érdemes-e leszedni mert valaki ugyis leszedi és majd leírja van-e benne magyar kommentár ha meg nincsen akkor várnunk kell amíg a letöltés elé ki nem lesz írva hun!!!!
  • ProGabe #2424
    felesleges azt találgatni hogy lesz-e magyar komm a külföldi warez verzióban,amint valahova felkerül(vagy inkább mondom úgy,hogy A torrentoldalra felmegy) egyből meg fogjuk tudni,"ettől lesz hangos" a warez világ játék oldala hogy van-e rajta magyar komm vagy sem,szerintem

más:annó még leírtam egyből azután hogy leszedtem hogy ez egy kaki,most hogy kicsit próbálgattam inkább azt mondom hogy látom a fejlődést,és nagyon érződik hogy tényleg próbáltak valami jobbat kihozni a fiúk,de mint tudjuk sz.rból nem lehet várat építeni...szóval:jobb mint az eddigiek,ebben van a legtöbb PES-lopás,ami jó,hiszen közben megmaradt a fifa egyszerűsége,kivéve a cseleket mert egy igazán normálisat még nem sikerült összehoznom,gondolom csak annyi hogy még nem éreztem rá a dolog lényegére
  • Davidsned
    Vki elmondaná, h a szabadrúgásnak mi a mechanizmusa? :)
  • faláb
    Az ugye videókártya hiba hogy a fű nem mintás hanem egyszínű sötétzöld,és hogy a labda néha a szivárvány színeiban pompázik?
  • do2
    nem mp3 ? akkor wav ? vagy vmi olyasmi ?:D hát bakker mp3 kurvakeveset foglalna amúgy
  • Gyovai
    amugy hogy tetszik a játék,?
  • Breki33
  • Breki33
    tisztázzuk nem mp3
  • do2
    hát mivel korábban fifákba volt több nyelv és egy cd-s volt,,,, szóval sokkal több nemlehet.. de legyen akkor a szinkron 500 mega.. de annyi úgysincs.. nincs olyan sok mondat a fifáfba.... mondjuk kérdés hogy a neveket is felmondta-e de akkor se hiszem hogy 500-nál több
  • Breki33
    150 mega mp3 ??? :-)))))))))

látszik nem nagyon szedtél még külön kommentárt
  • Gyovai
    de ha magyarországon késöbb jelenik meg akkor a netröl szedök hamarabb megszerzik külfö9ldi torrentről nemigaz? tehát 22 e?nem?
  • Gyovai
    hát jah de ez a magyar kommenter a pláne benne sztem
  • Gyovai
    csak remélni tudjuk
  • do2
    én még kinai közvetitésel is kipróbálnám sőt orossual meg arabbal:):)
  • do2
    amúgyis úgyis dvd-s verzió lesz most még 150 mega mp3 hangok simán elférnek szóval.......... :)
  • do2
    szerintem az összes europaiba benne lesz a magyarnyelv
  • vmvr
    szerintem is így van
  • Gyovai
    gyerekek igaz h ha netről szeded nem lessz magyar kommentár..nemá:(
  • do2
    szerintem nem csak a magyar változatba lesz magyar közvetités, hanem az összes europain...... miért ne használná ki az ea hogy van még 1 szinkron nyelv ? szerintem simán ráteszik
  • do2
    szerintem 3 napon belül már tölthetjük le:)
  • Curesz
    de magyarországon 29
  • faláb
    Nem 22.-én jelen meg?
    easports.hu azt írja...
  • gabi89
    Ez nem igaz mert a 06-t én is warezról szedtem és volt benne magyar nyelv csak át kelett írni a eng.db-t hun.db -re és és a hun.db-t eng.db-re és akkor máris magyar volt.Ez idén is így lessz szerintem csak a magyar kommentár nem lessz minden verzióba .(
  • Kaplan
    Nem lesz benne, külföldi torrentről.. Felejtős. Mondjuk én megveszem ^^
  • PLATINO
    még 13 nap és lehet szedni a netről de én félek ha leszedem torrentől vagy fizetős oldalról akkor nem lesz benne a magyar kommentár!!!csak azért is mert tavaly itt magyar felirattal jlent meg leszedtem a netről és sehol nem volt magya!!De ha tudsz benne majd úgy választani angol spanyol olasz swéd magyar akkor jóó
  • lobig
    ezekben a boltban megvásárolható játékokban van leírás igaz?
    na akkor a fifa 07 leírásában is benne lesz minden csel, mozdulat meg minden nem?
  • Breki33
  • DjCooll
    29.
    és a kezemben lesz már délután ha minden igaz.
  • Gyovai
    gyerekek mikor jelenik meg a játék? a teljes
  • Gyovai
    gyerekek mikor jelenik meg a játék? a teljes
  • Curesz
    benne van a fifa06 topik faqjába
  • Zizou5
    na srácok frapssal felvettem a golt, most h tovább?
  • vmvr
    a kapus elött lepattant a labda, ami elég zavaró lehet...
  • Dexantreal
    Most szedtem le a demot és tök jó, meg tetszik és satöbbi. Csak megjelenéskor a gépem behalt.
  • Dexantreal
    Érdekes. Nemtom.

• lobig
    ronaldinho-val egy helyezett labda:

a kapus mire várt?
  • 9csöves9
    azt mondjátok meg nekem a radar,meg a játékosnevek mi a rákért vannak felcsúszva?

viszem kapura a labdát aztán nem látok semmit.tudom ki lehet kapcsolni,de azért mégis kéne radar meg hasonlók

• Zizou5
    mimimi? milyen progi kell?, léci mondjátok el, addig nem lépek ki a fifábol. kegyetlen nagy gol: scholes, fél pálya leguritom gary neville, futok szélen beadom és olyan szar a beadás h beesik a kapuba :D