36657
-
#2467 "sztem megdöntöttem mindenféle rekordot bennevok a nagy könyvben. manchester-barca 10-6 world class 3 és fél óra hosszu meccs volt. de lehet h 3 ezt nem tom. 1-2 kép h elhiggyétek, és lássátok h mit tudtam produkálni 3 óra fifázás után."
ügyes vagy.villogós puzi -.- -
#2466 pl iaro.srv.hu , sgtagok.srv.hu -
Davidsned #2465 Köszi!
A csavarásra nem jött rá vki? -
Dexantreal #2464 Hmmm....ennyi erővel miért ne csinálhatnák meg, hogy kapásból benne legyen a magyar is?:P *kötekedik* Szerintem benne lesz, nem kell itt aggódni. -
#2463 hát sajnos most sem jo. vki mondjon 1 helyet ahova feltom tölteni és megmutatom a dolgokat ;) -
#2462 na srácok... kb 3-3és fél óra fifázás után nyilatkozok. sztem megdöntöttem mindenféle rekordot bennevok a nagy könyvben. manchester-barca 10-6 world class 3 és fél óra hosszu meccs volt. de lehet h 3 ezt nem tom. 1-2 kép h elhiggyétek, és lássátok h mit tudtam produkálni 3 óra fifázás után. a mecset nem szakítottam meg, nem mentem wcre, nem ettem stb stb, pedig eléggé kellene mind2. szal szal, igen kocka vagyok :D. na a képek: a kövi hozzászolásomba lesz 1-2 varriácio mert nem tom h mükőni fog e vmelyik mert általálba nem szokott :( -
#2461 Az ídő pénz. én biztos nem a mostani üzletpolitikát folytatnám. az új terméket megfelelő reklámmal, magasabb áron könnyebben el lehet adni. de ki akarna egy játékot mondjuk 2 hónapon át reklámozni? vagy egy filmet? nézzétek meg szinte minden élelmiszer boltban lehet kapni 999ft-os dvd-ket. mennyire bejött ha mindenki ezeket árulja? elárulom, nagyon. na kb ez lenne a játékokal is. csak bátornak kellene lenni. amint az egyik nagy név belevág, követi a többi. csak nálunk akik ezt eldönthetnék, töketlenek. -
#2460 most is így csinálják pl a számtech boltok.a múltkor néztem,3000 ft volt a gta vice city,amikor meg kijött akkor meg milyen drága volt már...
szal ezt csinálják most is,csak jobban kitolódik az árleszállítás időtartama. -
#2459 A játék software/zenei cd /dvd film árak túlzóan magasak. Szerintem a megfelelő megoldás az lenne ha mondjuk a premier filmek/zenék/játékok 1-2 hónapig 4-5000 Ft lenne majd szép lassan lemenne 1000 Ft körülire. Sokkal többet tudnának eladni a termékekből, és a feketepiacot is kilőnék. A felhasználói programokra nemtom mi lenne a megoldás, valószínű a megfelelő védelem. -
#2458 sztem ha féláron adnák,sokkal több bevételük lenne az eladásokból...persze mo-n.külföldön mindenki megveszi,csak a botor emberek nem.itt meg így szokták meg az emberek,eszük ágában sincs megvenni.tisztelet a kivételnek.
persze én sem fogom megvenni,mert nincs annyi felesleges pénzem...:) -
Laci82 #2457 Megenném én ha nem 12 lenne hanem csak vagy 8-9 ezer -
#2456 oO
sztem úgy csinálják,h csinálnak többfélét,csinálnak olyat is,amiben van magyar,azokat küldik mo-ra,a többiben meg nincs magyar,azokban mondjuk cseh nyelv van...persze angol,német,francia kommentár mindegyikben van. -
Dexantreal #2455 Miért ne lenne benne a magyar kommentár, magyar géjm? EA csinálja, EA dobja ki a placra, ergo EA beleteszi ezt is és te a belépéskor kiválasztod...EA nem tudja, hogy a sok millió nemzet közül épp melyiket képviseled, ezért ott lesz angol, francia, német meg miegymás mellett majd a magyar is... csak el ne tolja a megjelenést az EA. -
#2454 az egy dolog hogy hány van összesen,de gondolom van külön európai,ázsiai,esetleg amerikai,sőt dél-amerikai verzió is,szal nem hinném hogy a magyarra külön átállítanak egy gyártósort,ide is az jön gondolom ami lengyelo-ba,cseheknek.esetleg a németeknek,franciáknak,spanyoloknak is ez lesz,persze ez egy csak erős szerintem :) -
#2453 vagy várjuk meg,amíg vki feltölti az itthon vásárolt fifáját egy magyar torrent oldalra... ^^ -
#2452 ha ennyire akartok magyar szinkront, akkor vegyétek meg^^ -
#2451 hát sztem nem azért fog itt később megjelenni mert ez mo,hanem azért,mert a kommentárral szarakodnak szvsz
a másik meg amit breki is mondott.hány nyelvvel csinálják meg a kommentátorokat a fifában?16?breki,téged kérdezlek,plz saccold meg,h mennyi lenne a mérete az összes hangfájlnak? -
#2450 attól még simán megjelenhet később hogy benne van,DVD-kből is van hogy külföldön már rég megjelent ugyanaz a verzió(igen,100%-ig,szinkronnal,mindennel) ami itthon csak később -
#2449 sztem a shiftet is nyomni kell mellé.
és mielőtt még elkezdene vki még találgatni,h benne lesz-e a külföldi fifákban a magyar kommentár.a válaszom:tuti h nem!!!!!
akkor sztetek miért jellenne meg mo-n később??? logika emberek,logika...
és meg ne merje vki megint kérdezni,h h kell gólt berakni,mert már leírtam 1x,és a fifa 06 topik faq-jában is benne van... -
#2448 nyillal -
#2447 Mivel lehet csavarni szabadnál?? -
#2446 csavarni is lehet, szögletből is majnem sikerült becsavarnom, szabadrúgásnál életveszélyes^^ mindenesetre már holnap váltom be az 50 Eurómat..2929:P -
#2445 Én ma toltam fel professional-ra az erősséget és 2:0 -ra vertem a Milan-t a MU-val :D
Az első gól egy fasza beadásból keletkezetRonaldo beadta majd a bal oldalon felfútó Giggs berukta kapásból.A második gól meg nagyon lol volt a kapus kidobja laposan a védőnek é egyből elveszem tőle és az üres kapuba bombázok :D -
#2444 ITT leírják. -
#2443 aham :D:DD:D csak nehogy belegabajodj amíg leírod. -
do2 #2442 ém egagigaextraworldclassikon jáccok:D külön nehezitő pecst töltöttem le:D -
#2441 haljátokgyerekek golokat hogyan kell berakni,mert lőttem egy nagyon zura golt?hm? -
#2440 én world classon :PPPPP -
#2439 beállítod a két csapatot, de nem muszáj a baloldalit választanod a jobb oldalit is választhatod... -
Curesz #2438 te miről beszélsz? -
#2437 én mekkora láma vagyok(voltam)...eddig mindig ugyanarra a kapura támadtam, mire rájöttem hogy a másik oldalra is lehetne...ááá,
profin tolom, de nem tudom hány perceseket mert amikor megunom akkor hagyom csak abba, de jó a game -
#2436 Hát külföldön
-
Curesz #2435 professional -
#2434 ja ja ugy lesz -
#2433 srácok ti milyen erősségbe jáccotok? -
#2432 a szabadrugást ugy kell lőni, h ha meessze vagy akkor erősen kell rugni ha közel pl 16os akkormég a feléig se kell nyomni az erősségett, illetve sztem lehet csavarni is, bár én még nem probáltam, de nekem igy ahogy mondtam már volt 1-2 szabadrugásgolom. -
Curesz #2431 nemtom sztem 05be ugyanoan volt, de ott isteni volt a fű -
#2430 hát igen itt még nemtudjuk mire van épitve de jad megtudjuk -
do2 #2429 de a játékmenet kibaszott szar volt 06ba
-
Curesz #2428 a fifa2005ben amugy észrevettem kapuskirugásnál, hogy a fű nem ien betonszerű hanem ien 3ds vagy h mondjam...amugy fifa06ba nekem naon tetszett az ahogy kidolgozták a hálót, de mondjuk a fifa06 a menedzser modra volt építve