36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• Sam87
    hy irjatok mán vmi jó cselt!
    KKÖÖSSZZIiii
  • vmvr
    Te állat:)
  • Zizou5
    én ma kezdtem el legendbe jáccani, első meccsem, sima félidő, tehát asszem 6 perc, 1-0ra nyertem barca ellen manchesterrel.
  • forza milan
    Érdekes kötös!:)...Bocs az elöbbi kis piros x-ért!:)
  • forza milan
  • forza milan
  • Davidsned
    Köszi, kipróbálom, de sokszor tényleg falábúak :)
  • Grusi
    Jó, baromi ügyes vagy, elég már az önimádatból

amúgy meg hadd ne legyek már én a hülye azért, mert nem ismersz egy tökalapvető magyar szót...

Ja, amúgy pedig a magyar verzió egy percet nem fog késni, az is szept 29-én jön. legalábbis boltokba akkor.
  • games4ever
    jah nem az ollózással szarakodtam sokat, hanem a múvi készítéssel:D elég xar is lett csak törekedtem a kis méretre
  • games4ever
    beadod és 3szó nyomod a d.t
  • gabi89
    games4ver az ollózást mivel csináltad vagy csak véletlenszerűen lehet??
  • gabi89
    A kapu elődt simán a d-t nyomod vagy mást is nyomsz hozzá mert ha a simána d-t akkor néha rohadtúl elcseszi a lövést nyomd hozzá a z-t is és akkor céloz is :)
  • ProGabe #2495
    24 tudtommal nem egyenlő 29-el
  • hello
    Bocs ha már volt.
    Van a pc-s verzióban is ilyen elmosódás. A Demo Raptor-ban High-ra veszed a felbontást és kipipálod a Quick Match (Skip Front End) opciót akkor lesz elmosódás.

Nekem ati radeon 9600 pro kártyám van és az Anti-Aliasing-et felveszem 4x-esre és a felbontást 1280x1024x32-re veszem akkor a bejátszások nagyon szaggatnak. De ha 1280x1024x16-ra veszem akkor minden oké.
    Most a kártya gyenge vagy valami baj van a programmal?
  • Cike
    Hallájtok, tom ezt már sokan megkérdezték, de a teljes játék 29 én jőn ki, ezért ugye jővő hétvégén már elvben torrentekről le lehet nem???
  • games4ever
    mennyit szarakodtam vele mire sikerült, utólag már nem is érte meg:DDD, de azé szép
  • LasCar16
    már mindenhonnan ez folyik^^ de ez még csak a demo, fifahungaryról leszedheted...
  • Freedom88
    mikor adták ki egyáltalán ezt a gamét? Mert én nem hallottam róla
  • Davidsned
    Lyon-al voltam legend szinten, érdekes statisztika:):

Hihetetlen kevés helyzetből hihetetlen gólokat rúg a gép (vagy én vok gyenge?:). Sokszor meg csak nagyot nézek, amikor a játékosaim a kapu előtt egy egyeneset nem bírnak rúgni a labdába.
  • forza milan
  • LasCar16
    ^^
  • gabi89
    Meg hát nem is mondtam,hogy én vagyok a legjobb :D
  • gabi89
    Hát igen cseleket én se vágom nekem tetszenek.És ezeket úgy nézzétek,hogy inkább Pesezni szóktam.Nekem a Fifa2003 meg 2004 volt az uccsó ász azóta nem igazán fifázok csak PES.
  • DaemoonHunter
    Szerintetek benne lesz a demo a gamestar új számában?
  • Zizou5
    de jok!!!!!! me sertodj meg pl a 2 gol az télleg szép, de az h h hagytad ki ronaldoval, azt ne rakd ki. :)
  • Zizou5
    hallod gabi 89. szépek, de ha én most kivágnák 1-2 golt a 10-6os meccsből sztem verném ezeket simán. pl. kontra, world classba, rooneyyal lecselezek 2 védőt, de nem ilyen cselekkel hanem lefutom, kurzorokkal, mert a cseleket vmiért nem tom használni, és kb 15 méterről beemelem..
  • Zizou5
    nem vagy egy kicsit magyar szavak, magyar, nyelv szótár könyv minden hülye szóval jellem?
  • gabi89
    Na még 1x próbálkozok
    Nem tudom,hogy vagytok vele de nekem nagyon mennek a beadások :D
    Egy két kép(a helyzetek gólok professional szinten keletkeztek) Katt a képekre
    Nem volt offside :D

Ronaldo majdnem berúgta

Kapus jól jött ki :(

2gól még plusszba

• Grusi
    nem vagy te egy kicsit narcisztikus jellem...?
  • Zizou5
    jolvan fikázzatok csak... :) én akkor is ügyi vok :)
  • hunbasser
    vagy legyél vip,és van 50 mb-os galériatárhelyed ;)
    onnan is tudsz linkelni
  • forza milan
    Tom,ezt csináltam régen,cska msot nincs kedvem mára ezzel szenvedni...:)De EGyébként meg kössz mindent,mindnekitöl!:)
  • báttyó02
    tinypic.com pl -.-
  • hunbasser
    regelsz atw-n tárhelyet...vmi kezdetleges kezdőlapot csinálsz,a lényeg,h index.html legyen a fájlnév,és ne legyen üres.és mellé feltöltöd a képeket.
    atw 500 mega,csak a linkelni máshogy kell onnan...uw sem rossz,ugyanez amit mondtam
  • hunbasser
    mondjuk én ismerem őt,és nem fog megsértődni :)
    de ettől függetlenül igazat mondtam -.-
  • forza milan
    Nekem meg vki azt mondja meg,hová a pics*ba töltsem fel a gifemet,mert bezart az iaro,meg a free,kepfeltöltéses ugybár meg nemjó...:)Köszi!
  • gabi89
    Na akkor még 1x

Ronaldo majdnem berúgta

Kapus jól jött ki

2gól még plusszba

• hunbasser
    hálisten nekem is mennek :) csak erőszakosnak kell lenni
  • Fyrex
    hát valami ilyesmit tudnék mondani énis...

minden egyéni rekordot megdöntöttél, és te büszke is vagy magadra!!! grat szép eredmény!
  • gabi89

Ronaldo majdnem berúgta

Kapus jól jött ki :(

2gól még plusszba