36657
-
Sam87 #2507 hy irjatok mán vmi jó cselt!
KKÖÖSSZZIiii -
#2506 Te állat:) -
#2505 én ma kezdtem el legendbe jáccani, első meccsem, sima félidő, tehát asszem 6 perc, 1-0ra nyertem barca ellen manchesterrel. -
#2504 Érdekes kötös!:)...Bocs az elöbbi kis piros x-ért!:) -
#2503 -
#2502 -
Davidsned #2501 Köszi, kipróbálom, de sokszor tényleg falábúak :) -
Grusi #2500 Jó, baromi ügyes vagy, elég már az önimádatból
amúgy meg hadd ne legyek már én a hülye azért, mert nem ismersz egy tökalapvető magyar szót...
Ja, amúgy pedig a magyar verzió egy percet nem fog késni, az is szept 29-én jön. legalábbis boltokba akkor. -
#2499 jah nem az ollózással szarakodtam sokat, hanem a múvi készítéssel:D elég xar is lett csak törekedtem a kis méretre -
#2498 beadod és 3szó nyomod a d.t -
#2497 games4ver az ollózást mivel csináltad vagy csak véletlenszerűen lehet?? -
#2496 A kapu elődt simán a d-t nyomod vagy mást is nyomsz hozzá mert ha a simána d-t akkor néha rohadtúl elcseszi a lövést nyomd hozzá a z-t is és akkor céloz is :) -
#2495 24 tudtommal nem egyenlő 29-el -
hello #2494 Bocs ha már volt.
Van a pc-s verzióban is ilyen elmosódás. A Demo Raptor-ban High-ra veszed a felbontást és kipipálod a Quick Match (Skip Front End) opciót akkor lesz elmosódás.
Nekem ati radeon 9600 pro kártyám van és az Anti-Aliasing-et felveszem 4x-esre és a felbontást 1280x1024x32-re veszem akkor a bejátszások nagyon szaggatnak. De ha 1280x1024x16-ra veszem akkor minden oké.
Most a kártya gyenge vagy valami baj van a programmal? -
Cike #2493 Hallájtok, tom ezt már sokan megkérdezték, de a teljes játék 29 én jőn ki, ezért ugye jővő hétvégén már elvben torrentekről le lehet nem??? -
#2492 mennyit szarakodtam vele mire sikerült, utólag már nem is érte meg:DDD, de azé szép
-
#2491 már mindenhonnan ez folyik^^ de ez még csak a demo, fifahungaryról leszedheted... -
#2490 mikor adták ki egyáltalán ezt a gamét? Mert én nem hallottam róla -
Davidsned #2489 Lyon-al voltam legend szinten, érdekes statisztika:):
Hihetetlen kevés helyzetből hihetetlen gólokat rúg a gép (vagy én vok gyenge?:). Sokszor meg csak nagyot nézek, amikor a játékosaim a kapu előtt egy egyeneset nem bírnak rúgni a labdába. -
#2488 -
#2487 ^^ -
#2486 Meg hát nem is mondtam,hogy én vagyok a legjobb :D -
#2485 Hát igen cseleket én se vágom nekem tetszenek.És ezeket úgy nézzétek,hogy inkább Pesezni szóktam.Nekem a Fifa2003 meg 2004 volt az uccsó ász azóta nem igazán fifázok csak PES. -
#2484 Szerintetek benne lesz a demo a gamestar új számában? -
#2483 de jok!!!!!! me sertodj meg pl a 2 gol az télleg szép, de az h h hagytad ki ronaldoval, azt ne rakd ki. :) -
#2482 hallod gabi 89. szépek, de ha én most kivágnák 1-2 golt a 10-6os meccsből sztem verném ezeket simán. pl. kontra, world classba, rooneyyal lecselezek 2 védőt, de nem ilyen cselekkel hanem lefutom, kurzorokkal, mert a cseleket vmiért nem tom használni, és kb 15 méterről beemelem.. -
#2481 nem vagy egy kicsit magyar szavak, magyar, nyelv szótár könyv minden hülye szóval jellem? -
#2480 Na még 1x próbálkozok
Nem tudom,hogy vagytok vele de nekem nagyon mennek a beadások :D
Egy két kép(a helyzetek gólok professional szinten keletkeztek) Katt a képekre
Nem volt offside :D
Ronaldo majdnem berúgta
Kapus jól jött ki :(
2gól még plusszba
-
Grusi #2479 nem vagy te egy kicsit narcisztikus jellem...? -
#2478 jolvan fikázzatok csak... :) én akkor is ügyi vok :) -
#2477 vagy legyél vip,és van 50 mb-os galériatárhelyed ;)
onnan is tudsz linkelni -
#2476 Tom,ezt csináltam régen,cska msot nincs kedvem mára ezzel szenvedni...:)De EGyébként meg kössz mindent,mindnekitöl!:) -
#2475 tinypic.com pl -.- -
#2474 regelsz atw-n tárhelyet...vmi kezdetleges kezdőlapot csinálsz,a lényeg,h index.html legyen a fájlnév,és ne legyen üres.és mellé feltöltöd a képeket.
atw 500 mega,csak a linkelni máshogy kell onnan...uw sem rossz,ugyanez amit mondtam -
#2473 mondjuk én ismerem őt,és nem fog megsértődni :)
de ettől függetlenül igazat mondtam -.- -
#2472 Nekem meg vki azt mondja meg,hová a pics*ba töltsem fel a gifemet,mert bezart az iaro,meg a free,kepfeltöltéses ugybár meg nemjó...:)Köszi! -
#2471 Na akkor még 1x
Nem tudom,hogy vagytok vele de nekem nagyon mennek a beadások :D
Ronaldo majdnem berúgta
Kapus jól jött ki
2gól még plusszba
-
#2470 hálisten nekem is mennek :) csak erőszakosnak kell lenni -
#2469 hát valami ilyesmit tudnék mondani énis...
minden egyéni rekordot megdöntöttél, és te büszke is vagy magadra!!! grat szép eredmény! -
#2468 Nem tudom,hogy vagytok vele de nekem nagyon mennek a beadások :D
Ronaldo majdnem berúgta
Kapus jól jött ki :(
2gól még plusszba