36657
-
#2547 légyszíves. mivel ez egy magyar tipoc magyarországon magyar emberekkel stb. lécci írd már le magyarul az h mit magyaráz a csávó, meg h mire jött rá. -
#2546 Ennyit ír róla
"Guys i have found out how to do it. Lets say your at the win and moving right straight. You just have to pull back and quickly press that direction and up plus cross to pull it off. I have done it 8-9 times in a row using this.
Previous: ->
Next : <-+up+A"
-
#2545 http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=7ACAB7F97241BEC8 -
#2544 http://www.ascentive.com/support/new/images/lib/TABCTL32.OCX
-
#2543 raknék be, ha tudnék. de majd találkozunk vmikor és lealázlak akár paddal is:D -
faláb #2542 Szerintem random hogy mikor adja be így...
-
#2541 jó ez a beadás. ilyet hogy kell? -
#2540 felinstalláltam a fifa 07 demo könyvtárba és ezt a hibát dobja indításnál:
szerintetek mi lehet a gond? -
#2539 Nekem ezt írja ha el akarom indítani : Component 'TABCTL32.OCX' or one of its dependencies not correctly registered: a file is missing or invalid. Ilyenkor mi a teendő ? ¢¢ -
#2538 lehet gyakorolni aztán elmondani másoknak hogy kell pl
http://www.youtube.com/watch?v=rpmWLxi2Bds -
http://www.fifa.imro.pl/download/monkey/07-dm-mx.zip -
#2536 jelen
semmi gond nincs nálam -
#2535 gratulálunk hozzá, ügyes vagy -
#2534 off _:D 7600 Gs nem jobb...sokan azt mondják... -
#2533 OFF: sztem GF 6600GT kell neked ;)
ON -
#2532 én azzal játszok... MSI GeForcee Fx 5200...és nem mosódik el a kép...
egyébként most cserélem le a kártyát :)..Szerintetek 40 000 Huf körül mi a legjobb kártya ?? -
PLATINO #2531 én azt mondom hogy a kommentár külön jlenik meg csak magyarországon de nem érdekel leszedme 22-én nekm jó az angol is!!! -
Mityu91 #2530 én is az elöttem szóló véleményén vagyok mikor kijön akkor le is szedem de ne ércsétek fére azért nem eredetibe mert már kb 500 ezer ft értékbe vettem 7-8 év alatt játékokat és gondolom most már megérdemlem hogy ne keljen megvennni!!!! -
Sam87 #2529 amit kijön aznap le is szedem!!! -
Paparazzi20 #2528 még egy kérdés:a JASC Animation Shop 3-hoz hasonló progit nem tud valaki,lejárt a trial idő,és jó lenne valami hosszabító kód vagy bármi,vagy egy free program... -
messi19 #2527 Sziasztok!
Játszik itt valaki Geforce fx 5200-al?
Mert nálam elmosódik a kép a passzoknál. Nem akadozik. -
Paparazzi20 #2526 köszi.. -
#2525 Máshogy még nem tudod,minthogy felveszed Frapsel...belépsz,lekapod onnan azt a pultot ahol lehet lejáccani(ha zavar),Mindeezek elött persze rakd fel a progit,majd megnyomod az f9-et,vagy amit beállitottál magadnak,és e-vel elöre viszed,q-val pedig hátra a replay-t...Röviden ennyi,egyébként full gamebe elfogod tudni menteni...:)
-
Paparazzi20 #2524 na,leszedtem a demot,és nem rossz,bár vannak benne pes-szagú dolgok de ez már gondolom ki lett beszélve...
A gólokat hogy lehet elmenteni???instant replay-nél nem találok semmi save-szerű dolgot...bocs ha láma kérdés,de már nagyon rég jáccottam fifa-val... -
#2523 2008... Még a 07sem jelent meg:) -
#2522 Lerántod Gamestarról... -
#2521 ja egy kérdés:
az ea downloaderemben nem jelenik meg a FIFA 07 DEMO...pedig ezer éve használom a progit, mivel a BF2 patchek stb is onnan jöttek...
frissítettem
ki be léptem de nem jelent meg
megoldás??
-
#2520 csak az a baj ,hogy a PS3 megjelenése folyamatosan csúszik, mint fő vezérlőelem a jövőt tekintően...
azt nem értem hogy itt az X360, tolja az MS, az EA igazán ráugorhatna, mindekettő észkak amerikai...simán be lehetne fogni a PES-t és le lehetne gyűrni a KONAMIT
és akkor automatice jönne a nextgenes FIFA pcre is... -
Grusi #2519 A 2008 még nem, a 2009 már biztosan. -
#2518 hát illene:) -
#2517 valalki írta hogy a fifa 08 már next-gen graffal jön pc-re is,erről valaki tud valami biztosat?
Winz:lehet nem mindenkinek az a célja az életben hogy egy idióta kis játékra költse a drága pénzét,aminek kb 1-1,5 év múlva már semmi értéke sincs -
#2516 Én biz megveszem -
#2515 Aki szereti a fifát az eredetibe vegye meg,ne legyetek csóringerek -
#2514 " Which platform do you want FIFA 07 on?
(You have already voted for this poll)
9395 PlayStation®3
14406 Xbox 360™
29522 PC
5535 Xbox®
20532 PlayStation®2
2892 PSP™
1536 NINTENDO GAMECUBE™
391 Nintendo DS™
168 Game Boy Advance™
269 Mobile
ne ezek után merje mondani valaki hogy haldoklik a PC"
mivel netes szavazás volt, a pc-s pistikék ott szavaznak, ezért a PC vezet...
én spec tudok ps2vel neten játszani, de szavazni eszembe sem jutott még:)
-különben is az egyhelyben topogó EA fifamáz jó lenne, ha CSAK PC-re jelenne meg és megkímélnék a konzolokat:)
-meg jó lenne már ha végre nem PS2 grafikájú focisprogik jönnének....PC-re...szánalmas, hogy nem tudnak külön fejlesztéseket indítani ekkora cégeknél a jóvel erősebb PC-re, az EA vagy a KONAMI....vagy talán mégsem a PC a főplatform... -
#2513 ezt honnan vetted?
-
#2512 uhh, télleg? -
Sam87 #2511 jövő szombat! -
#2510 na, és a teljes mikorra várható?:)
-
#2509 na, végre idejutottam, első meccs után meglepődtem, szerintem a játékmenet megint nagyon egyszerű lett. Grafikáról inkább nem nyilakozok:D
-
#2508 Gratulálok, de nem vagy kicst marha nagyképű, rakj be gólokat ne csak dumálj, és akkor láthatnánk, h milyen ügyes vagy...