36657
-
SeLFisCH #2587 profin -
mikiking #2586 de mire menjek? free download után mire? -
#2585 jah, nekem sem működnek a cselek :S -
mikiking #2584 thx -
#2583 Nekem az EA downloader csak hülye trailerek ad ki... -
mikiking #2582 szintugy -
Mityu91 #2581 Hi!
Én még nem próbáltam ki a demót na de mind1 nem is fogom fölösleges majd a teljest de ha a z vel van a bajotok 1 nagyon hülye megoldás van vagyis a kézenfekvő hogy átálítod de ha a billt átálítod angolra akkor az y lesz az :D:D:D!!
Ciao -
#2580 Nemtom ki hogy van vele de nekem a stadionok sokkal jobban tetszenek mint a pes5-ben. Szerintem méltó ellenfele lesz a pes6-nak. -
#2579 srácok. annyi, h átrakjátok, pl az x re és az ott van a c mellett... csak nekem sajnos nincs benne a csel vagy nem tom h kell de én nyomkodom a shiftet az xet a ct de semmi csel csak a cvel tartja a labdát. ugyhogy most megproáblom leszedni az ea donwloaderrel. -
#2578 EA downloader -
#2577 nekünk is át lehet állítani, bármilyen hihetetlen mindenki ugyanazzal a játékkal játszik... -
mikiking #2576 amelyik az A-n van , nekem rögtön alatta van a Z . és nagyon 1cerü, de ha nem jó,nem tom nektek hogy van,de nekem át lehet állitani, szal... -
throne #2575 úúúú ez fasza... 12 év alatt eljutottak odáig, h viszonylag rendesre csinálják a háló fizikáját :) monnyuk már a tavalyi sem volt oan rossz...
vki pls monnya el nekem hogy hogyan kell helyezni a büntetőt, mert hiába nyomom pl a jobb irányt és a lövésgombot mindig középre lövi :/ -
#2574 Melyik programmal lehet a játékidőt meghosszabítani? -
#2573 akkor gratulálunk neked, érdekesen játszhatsz
melyik ujjaddal nyomod a z-t? -
mikiking #2572 hát te tudod, nekem semmi bajom sincs a d+z-vel, mert simán tudom nyomni, hát de ti dolgotok! -
#2571 amugy ez elég paraszt megnyilvánulás, főleg úgy hogy még igaza is van -
mikiking #2570 hát még véletlenül sincs "elég szar helyen a d-hez képest" de te tudod , amugy megvan mind az 5 ujjad? -
Davidsned #2569 Mondtad z-t nyomjak lövés közben. Namármost ezt hogyan kivitelezzem?:) (Csak merthát a z elég szar helyen van a d-hez képest.) -
#2568 FIFA 07 Demo Graphics Patch
-
mikiking #2567 Adjon már valaki egy linket please a 670 mb.-os demohoz lécci, nagyon megköszönném. -
#2566 milyen erősségbe? én world class 3 óra, 10-6 man united-barca -
mikiking #2565 Érdekes, azt irjátok 2 demo van,
"1: 450 MB körüli cselek nélkül és egy ébb kisebb dolgok nélkül
2: 670 MB körüli cselekkel és egyébb dolgokkal."
hát fura ,nekem 560 mb-os, és a a sarkazós csel müxik csak , meg egy ijjesztős, semmi más. Akkor hány fajta van? -
#2564 én úgy tudom, hogy a 07-ben már csak akkor csinálja a cseleket, ha van egy játokos, aki a te játékosodat támadja, a közelében van... -
#2563 passz, gondolom SHIFT+irányok... -
Piko888 #2562 Nekem nem csinál semmit a jobb analog karral. -
SeLFisCH #2561 60 perc játék eredménye
[center] -
#2560 és billentyűzeten? -
ezt úgy kell, hogy ha mondjuk jobbra haladsz az játékossal, akkor a jobb analóg karral csinálsz egy fel-balra-le v. le-balra-fel kört. azt hiszem csak az egyik működik, gondolom attól függ, hogy milyen lábas a játékos, nem tudom... -
#2558 az mondjuk igaz h mindenhol 542 MBos verzió van fönn amit viszont EA downloaderrel szedtem az vmi 670 MB volt...érdekes -
#2557 Melyik hivatalos fórumon?
a http://footballcommunity.ea.com/-on én semmi ilyet nem láttam -
#2556 jaa,erröl én nem tudtam...:) -
#2555 köszi szépem, most már ok. -
#2554 2 fajta demo van
1: 450 MB körüli cselek nélkül és egy ébb kisebb dolgok nélkül
2: 670 MB körüli cselekkel és egyébb dolgokkal.
Nekem így írták a Fifa 07 hivatalos oldalának forumába -
#2553 Itt a topikba má rengeteg levan irva,keresgélj!:)Ebként hogy érted ezt a linkes cuccot!?:) -
#2552 -
#2551 adjatok plz egy olyan FIFA 07 demo linket, amelyekben a cselek is benne vannak! -
#2550 Ulead Gif Animator,Vagy Animation Shop 2...Ennyi jut eszembe hirtelen!:) -
#2549 pon ezért raktam be hogy kiderítsük együtt
viszont gamepadosok összeírhatnánk a cseleket, mindenki aki tud egyet hozzáírja így segítve a többieket
kezdem én
1. jobb analóg karral jobbra-balra-megint jobb
alányúlós csel (98-as fifában volt hasonló az alapcsel)kicsit megemeli a labdát
futás közben.
(nem próbáltam, de PES alapján arra is jó lehet, hogy a felemelt labdát még a levegőben kapura rúgjátok) -
#2548 Fiúk rájöttem hogy kell csinálni. Mondjuk a szélen jársz, vissza kell húznod és gyorsan megnyomni az irányt, leföl mozgatni, 8-9szer csináltam így.
Következő: -+fel+A
(elég értelmetlen szöveg, mit ne mondjak...:) )