36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• SeLFisCH
    profin
  • mikiking
    de mire menjek? free download után mire?
  • Mor3llo
    jah, nekem sem működnek a cselek :S
  • mikiking
    thx
  • Mor3llo
    Nekem az EA downloader csak hülye trailerek ad ki...
  • mikiking
    szintugy
  • Mityu91
    Hi!
    Én még nem próbáltam ki a demót na de mind1 nem is fogom fölösleges majd a teljest de ha a z vel van a bajotok 1 nagyon hülye megoldás van vagyis a kézenfekvő hogy átálítod de ha a billt átálítod angolra akkor az y lesz az :D:D:D!!
    Ciao
  • DaemoonHunter
    Nemtom ki hogy van vele de nekem a stadionok sokkal jobban tetszenek mint a pes5-ben. Szerintem méltó ellenfele lesz a pes6-nak.
  • Zizou5
    srácok. annyi, h átrakjátok, pl az x re és az ott van a c mellett... csak nekem sajnos nincs benne a csel vagy nem tom h kell de én nyomkodom a shiftet az xet a ct de semmi csel csak a cvel tartja a labdát. ugyhogy most megproáblom leszedni az ea donwloaderrel.
  • games4ever
    EA downloader
  • Fyrex
    nekünk is át lehet állítani, bármilyen hihetetlen mindenki ugyanazzal a játékkal játszik...
  • mikiking
    amelyik az A-n van , nekem rögtön alatta van a Z . és nagyon 1cerü, de ha nem jó,nem tom nektek hogy van,de nekem át lehet állitani, szal...
  • throne
    úúúú ez fasza... 12 év alatt eljutottak odáig, h viszonylag rendesre csinálják a háló fizikáját :) monnyuk már a tavalyi sem volt oan rossz...
    vki pls monnya el nekem hogy hogyan kell helyezni a büntetőt, mert hiába nyomom pl a jobb irányt és a lövésgombot mindig középre lövi :/
  • Forza Italia
    Melyik programmal lehet a játékidőt meghosszabítani?
  • Fyrex
    akkor gratulálunk neked, érdekesen játszhatsz

melyik ujjaddal nyomod a z-t?
  • mikiking
    hát te tudod, nekem semmi bajom sincs a d+z-vel, mert simán tudom nyomni, hát de ti dolgotok!
  • Fyrex
    amugy ez elég paraszt megnyilvánulás, főleg úgy hogy még igaza is van
  • mikiking
    hát még véletlenül sincs "elég szar helyen a d-hez képest" de te tudod , amugy megvan mind az 5 ujjad?
  • Davidsned
    Mondtad z-t nyomjak lövés közben. Namármost ezt hogyan kivitelezzem?:) (Csak merthát a z elég szar helyen van a d-hez képest.)
  • Breki33
    FIFA 07 Demo Graphics Patch

• mikiking
    Adjon már valaki egy linket please a 670 mb.-os demohoz lécci, nagyon megköszönném.
  • Zizou5
    milyen erősségbe? én world class 3 óra, 10-6 man united-barca
  • mikiking
    Érdekes, azt irjátok 2 demo van,
    "1: 450 MB körüli cselek nélkül és egy ébb kisebb dolgok nélkül
    2: 670 MB körüli cselekkel és egyébb dolgokkal."
    hát fura ,nekem 560 mb-os, és a a sarkazós csel müxik csak , meg egy ijjesztős, semmi más. Akkor hány fajta van?
  • lobig
    én úgy tudom, hogy a 07-ben már csak akkor csinálja a cseleket, ha van egy játokos, aki a te játékosodat támadja, a közelében van...
  • lobig
    passz, gondolom SHIFT+irányok...
  • Piko888
    Nekem nem csinál semmit a jobb analog karral.
  • SeLFisCH
    60 perc játék eredménye

[center]
  • mike0013
    és billentyűzeten?
  • lobig

ezt úgy kell, hogy ha mondjuk jobbra haladsz az játékossal, akkor a jobb analóg karral csinálsz egy fel-balra-le v. le-balra-fel kört. azt hiszem csak az egyik működik, gondolom attól függ, hogy milyen lábas a játékos, nem tudom...
  • games4ever
    az mondjuk igaz h mindenhol 542 MBos verzió van fönn amit viszont EA downloaderrel szedtem az vmi 670 MB volt...érdekes
  • Breki33
    Melyik hivatalos fórumon?

a http://footballcommunity.ea.com/-on én semmi ilyet nem láttam
  • forza milan
    jaa,erröl én nem tudtam...:)
  • lobig
    köszi szépem, most már ok.
  • Forza Italia
    2 fajta demo van

1: 450 MB körüli cselek nélkül és egy ébb kisebb dolgok nélkül
    2: 670 MB körüli cselekkel és egyébb dolgokkal.

Nekem így írták a Fifa 07 hivatalos oldalának forumába
  • forza milan
    Itt a topikba má rengeteg levan irva,keresgélj!:)Ebként hogy érted ezt a linkes cuccot!?:)
  • ProGabe #2552
  • Mor3llo
    adjatok plz egy olyan FIFA 07 demo linket, amelyekben a cselek is benne vannak!
  • forza milan
    Ulead Gif Animator,Vagy Animation Shop 2...Ennyi jut eszembe hirtelen!:)
  • Breki33
    pon ezért raktam be hogy kiderítsük együtt

viszont gamepadosok összeírhatnánk a cseleket, mindenki aki tud egyet hozzáírja így segítve a többieket

kezdem én

1. jobb analóg karral jobbra-balra-megint jobb
    alányúlós csel (98-as fifában volt hasonló az alapcsel)kicsit megemeli a labdát
    futás közben.
    (nem próbáltam, de PES alapján arra is jó lehet, hogy a felemelt labdát még a levegőben kapura rúgjátok)
  • vmvr
    Fiúk rájöttem hogy kell csinálni. Mondjuk a szélen jársz, vissza kell húznod és gyorsan megnyomni az irányt, leföl mozgatni, 8-9szer csináltam így.

Következő: -+fel+A

(elég értelmetlen szöveg, mit ne mondjak...:) )