36657
-
#2627 Ott az igazság! Zizou nem megbántani akartalak, énis vérre mennék ha valaki szidja a csapatom, de azért a játék ne erről szóljon már.. -
#2626 jo ok nekem mind1, de én realos vagyok, és még 1x se voltam a barcával, sőt, mindíg ellene jáccok kivéve 1x a legelső meccsem az a mexikoi cspat ellen volt. de nem sértegetni akartalak csak érdekesnek találtam. na most ebből én divatgusztáv lettem fyrey szerint. érdekes. -
#2625 bocs hogy a barszával jácottam....attól hogy realos vagyok azzal jáccok akivel akarok....szvsz játékban rohatt mind1..... -
#2624 de azt, h divatgusztáv azt rám mondtad vagy a marellora? -
#2623 "köszönjük megnyilvánulásod." -
#2622 ki a divatgusztáv? én?????? te hülye vagy.. azta rohadt loool... -
#2621 mi köszönjük neked divatgusztáv... -
#2620 igen te egy ilyen bayern szurkolo vagy. köszönjük megnyilvánulásod. -
#2619 Huh, és akkor most nem játszhat a Barcával ? Akkor ennyi erővel én ne játszak a Schalkével, a Werderrel, a Hamburggal, a Bordeuxxal, PSG-vel, St.Etienne-nel ? Mekkora baromság :D -
#2618 neked egy kicsit nehéz a felfogásod nem mondták még? -
#2617 srácok azt nem vágom h h tudtok paddal cselezni. padon nincs shift! és a cselekhez kell shift nem?? mert ha nem akkor bedugom a padomat és pados leszek :P -
#2616 az is jó, ha leírod, hogy mit csinál meg hogy hogyan... -
Davidsned #2615
A kötény megvolt :) -
#2614 jo ez mind szép h real madrid szurkolo vagy és nyomtál egy 10est ETOVAL A BARCÁVAL!!!!!!! ez csodálatos h a barcával jáccol mind real madrid szurkolo, de ettől függetlenül azt szeretném kérdezni h milyen erősségbe jáccol? :) -
unatkoztam :D
etooval meg nyomtam nekik egy 10-st :D
-
#2612 Valaki tudja most mi a pontos megjelenése a full verziónak?
-
#2611 de mivel csinálod a celeket? -
SeLFisCH #2610 van egy rakat
nekem el van mentve 5-6 csel , meg 4-5 gól de nem tudom őket lementeni gif-be :S UGA nem jó , animation shop meg lejárt -
#2609 Srácok! Megtudtam csinálni az 360 fokos átfordulásos cselt de a többi sehogy se megy. Meg sok gombot kell nyomni egyszerre. az átforduloshoz shift+c+z kell. Ez sok. Azoktól kérdezem akiknek többi is sikerült hogy csinálják a többit. Mert aki megtudta csinálni esetleg megoszthatná velünk. -
#2608 skacok, leszedtem az ea downloaderrel, és igy se tok cseleket. vagy csak nekem nem megy? h kell? -
Grusi #2607 Az van, hogy vmiér az EA Downloaderről leszedték a demót, az illetékesek pedig "nem akarnak nyilatkozni". Gondolom van benne vmi cida, majd jön egy új, de ne féljetek, ha komoly lenne a gond (értsd biztonsági vagy gépeket veszélyeztető), már szóltak volna. -
#2606 inkább írkáljatok be gamepad-os cseleket :) -
Dexantreal #2605 , ajj már. Akinek gondja van a downloaderrel, az google rulz és ki keres, az talál. Íme, PCDome-n is fenn van, de szerintem gamekapocs-ról is lelehet kapni, vagy egyéb ilyen informatikai weboldalról....
Fifa 07 demo by PCDome -
#2604 azt,h fifa 07 demo download size 650 -
#2603 és mit írjak be? -
#2602 google.co.hu -
#2601 Valaki tudba edni egy linket az Ea downloaderen kívül ahol fenn van a 650 MB-os demo? Előre köszi -
#2600 jah most nézem h télleg leszedték, ilyen hamar! akkor bocsika, elnézést kérek, nem tudtam h már le is szedték onnan -
#2599 pl fh... -
#2598 a demot hol lehet leszedni ? lehetőleg egybe -
#2597 De már nincs ott demo csak trainerek -
#2596 arra csinálom.. -
#2595 ütemre csináldd a cselt -
#2594 Na miután kérdeztem láttam hogy pl Breki beirt egy cselt! Na már most nekem semit nem csinál ugy, és nekem az a 500-valahány megás van meg! Jobb analoggal meg csak ilyen kicsit eltolos cselt tudok semmi mást! Szoval ugy néz ki a 600-as megás kell hogy benne legyenek a cselek! -
#2593 nálam is csak trailerek vannak... -
#2592 És akkor most van különbség a két vagy 3 méretű demo között? És ha van akkor mi is? -
#2591 csinálsz egy accountot, letöltöd a progit és feltelepíted, elindítod, bejelentkezel és ott lesz a fifa demo -
Davidsned #2590 Na értem, szal z=y, akkor ezt mondjad. :) (Próbálj csak meg felnyúlni a rendes z-hez rúgás közben:) -
#2589 c+y vagy fordítva,nekem így csinált egy csomó cselt -
#2588 majd én is próbálgatom gamepaddal a cseleket,bár nekem nem analógkaros a gamepadom :S
breki,sikerült a csel?