36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• Mor3llo
    Ott az igazság! Zizou nem megbántani akartalak, énis vérre mennék ha valaki szidja a csapatom, de azért a játék ne erről szóljon már..
  • Zizou5
    jo ok nekem mind1, de én realos vagyok, és még 1x se voltam a barcával, sőt, mindíg ellene jáccok kivéve 1x a legelső meccsem az a mexikoi cspat ellen volt. de nem sértegetni akartalak csak érdekesnek találtam. na most ebből én divatgusztáv lettem fyrey szerint. érdekes.
  • LasDen #2625
    bocs hogy a barszával jácottam....attól hogy realos vagyok azzal jáccok akivel akarok....szvsz játékban rohatt mind1.....
  • Zizou5
    de azt, h divatgusztáv azt rám mondtad vagy a marellora?
  • Fyrex
    "köszönjük megnyilvánulásod."
  • Zizou5
    ki a divatgusztáv? én?????? te hülye vagy.. azta rohadt loool...
  • Fyrex
    mi köszönjük neked divatgusztáv...
  • Zizou5
    igen te egy ilyen bayern szurkolo vagy. köszönjük megnyilvánulásod.
  • Mor3llo
    Huh, és akkor most nem játszhat a Barcával ? Akkor ennyi erővel én ne játszak a Schalkével, a Werderrel, a Hamburggal, a Bordeuxxal, PSG-vel, St.Etienne-nel ? Mekkora baromság :D
  • Fyrex
    neked egy kicsit nehéz a felfogásod nem mondták még?
  • Zizou5
    srácok azt nem vágom h h tudtok paddal cselezni. padon nincs shift! és a cselekhez kell shift nem?? mert ha nem akkor bedugom a padomat és pados leszek :P
  • lobig
    az is jó, ha leírod, hogy mit csinál meg hogy hogyan...
  • Davidsned

A kötény megvolt :)
  • Zizou5
    jo ez mind szép h real madrid szurkolo vagy és nyomtál egy 10est ETOVAL A BARCÁVAL!!!!!!! ez csodálatos h a barcával jáccol mind real madrid szurkolo, de ettől függetlenül azt szeretném kérdezni h milyen erősségbe jáccol? :)
  • LasDen #2613

unatkoztam :D

etooval meg nyomtam nekik egy 10-st :D
  • Forza Italia
    Valaki tudja most mi a pontos megjelenése a full verziónak?
  • Forza Italia
    de mivel csinálod a celeket?
  • SeLFisCH
    van egy rakat

nekem el van mentve 5-6 csel , meg 4-5 gól de nem tudom őket lementeni gif-be :S UGA nem jó , animation shop meg lejárt
  • Forza Italia
    Srácok! Megtudtam csinálni az 360 fokos átfordulásos cselt de a többi sehogy se megy. Meg sok gombot kell nyomni egyszerre. az átforduloshoz shift+c+z kell. Ez sok. Azoktól kérdezem akiknek többi is sikerült hogy csinálják a többit. Mert aki megtudta csinálni esetleg megoszthatná velünk.
  • Zizou5
    skacok, leszedtem az ea downloaderrel, és igy se tok cseleket. vagy csak nekem nem megy? h kell?
  • Grusi
    Az van, hogy vmiér az EA Downloaderről leszedték a demót, az illetékesek pedig "nem akarnak nyilatkozni". Gondolom van benne vmi cida, majd jön egy új, de ne féljetek, ha komoly lenne a gond (értsd biztonsági vagy gépeket veszélyeztető), már szóltak volna.
  • lobig
    inkább írkáljatok be gamepad-os cseleket :)
  • Dexantreal
    , ajj már. Akinek gondja van a downloaderrel, az google rulz és ki keres, az talál. Íme, PCDome-n is fenn van, de szerintem gamekapocs-ról is lelehet kapni, vagy egyéb ilyen informatikai weboldalról....

Fifa 07 demo by PCDome
  • hunbasser
    azt,h fifa 07 demo download size 650
  • Forza Italia
    és mit írjak be?
  • hunbasser
    google.co.hu
  • Forza Italia
    Valaki tudba edni egy linket az Ea downloaderen kívül ahol fenn van a 650 MB-os demo? Előre köszi
  • games4ever
    jah most nézem h télleg leszedték, ilyen hamar! akkor bocsika, elnézést kérek, nem tudtam h már le is szedték onnan
  • hunbasser
    pl fh...
  • CFCHungary
    a demot hol lehet leszedni ? lehetőleg egybe
  • Forza Italia
    De már nincs ott demo csak trainerek
  • examinee
    arra csinálom..
  • hunbasser
    ütemre csináldd a cselt
  • examinee
    Na miután kérdeztem láttam hogy pl Breki beirt egy cselt! Na már most nekem semit nem csinál ugy, és nekem az a 500-valahány megás van meg! Jobb analoggal meg csak ilyen kicsit eltolos cselt tudok semmi mást! Szoval ugy néz ki a 600-as megás kell hogy benne legyenek a cselek!
  • lobig
    nálam is csak trailerek vannak...
  • examinee
    És akkor most van különbség a két vagy 3 méretű demo között? És ha van akkor mi is?
  • games4ever
    csinálsz egy accountot, letöltöd a progit és feltelepíted, elindítod, bejelentkezel és ott lesz a fifa demo
  • Davidsned
    Na értem, szal z=y, akkor ezt mondjad. :) (Próbálj csak meg felnyúlni a rendes z-hez rúgás közben:)
  • hunbasser
    c+y vagy fordítva,nekem így csinált egy csomó cselt
  • hunbasser
    majd én is próbálgatom gamepaddal a cseleket,bár nekem nem analógkaros a gamepadom :S

breki,sikerült a csel?