36657
-
#2667 én inkább a beadásokra apellálok, meg a pontrúgásokra ^^ átlövésekből nagyritkán villanok de akkor se ilyen szépen:P -
#2666 tyűűűűű má megin mekkora gólt lőttem! :D nagyon teccik az új fifa. :) -
#2665 sztem az a könyöke, de ha úgy van akkor elég érdekes a testtartása... -
faláb #2664 Szegény Heinze púpos? -
mate317 #2663 Fennt a reklámtáblán és a játékosok bőrénél nem vigyáztál! -
Dexantreal #2662 shift...lol -
#2661 Photoshoppal könnyű.
Így legalább látszik milyen lehet
-
#2660 Itt látszik mennyivel szebb a másik fűtextűra
márcsak a fűszínt kéne cserélni, de az elég macerás munka -
#2659 és volt mikor nem volt? -
#2658 nálam (x800gto) a practice módos demoexpanderrel vagy mivel volt, hogy az osd fel volt csúszva... -
#2657 2 kérdés
Ez, hogy a kijelző nem a rendes helyén van 1024-ben illetve felette mindenkinek van?
Ha nincs milyen kártyánál nincs.
Nem az alapról van szó!!!
Kipróbálta valaki már a kit importert?
Egy külföldi oldalon valami olyasmit olvastam, hogy mindkét csapat azonos mezű lett -
#2656 gamepadon nincs ilyen, hogy shift mert nem szükséges
van helyette jobb
kormányon sics jobbra vagy balra nyíl P -
#2655 NC -
#2654 nekem van 2 gamepadom is, de mind2őn nincs shift, a fifa 06ba 05 04 stb, nem volt rajtuk shift, de most ha lesz a 07en akkor átállok a 07re. -
#2653 jah miután kiléptem akkó vettem észre:DDD, nembaj a lényeg láccik:) -
#2652 nagyon szép az a baszott nagy nyíl a kép közepén...
amúgy szép gól. -
#2651 így most jó, ezt nem értem, de szép gól -
#2650 -
#2649 -
Dexantreal #2648 Ilyenem van...két analogos. Lehet, hogy mégis majd próbálkozgatok néha napján Fifába is gamepaddal? -
#2647 *These steps work when u're going to the right direction:
Hold both right and shift buttons, and when u're close to the ball leave the right button and press one of these: (keep holding shift)
1) Right+Down OR Right+UP
2) Up+Down OR Down+Up
3) Left+Up+Right OR Left+Down+Right
4) Right+Left Right
5) Down+Left+Up OR Up+Left+Down
**This one (5) works for good dribblers like Ronaldinho, Lionel Messi, Christiano Ronaldo, and it may not work everytime u try it.
You can try any combinations of direction buttons and maybe u'll discover a new dribble
When u're going to another direction (left, down, up) all u have to do is to change the direction buttons and match them to the direction u're going to.
I hope u'll understand this (it needs some practice, it may not work from the 1st attempt) -
#2646 az szerintem Q
de ne állítsuk már ugy be, hogy a gamepad mely gombja felel meg a shift-nek.
A gamepad (analőg kétkeros) sokkal több mint shift nyomogatása, ez már a cseleknél is látszik, nem kell gombokat keresgetni hanem ott a jobb analóg freestyle. Aki bill-ről váltott át és megtanulta rendesen kezelni érzi a különbséget aki meg nem az marad a billentyűzetnél és azt dicséri bőszen -
Dexantreal #2645 Nekem van gamepadon, de világéletemben billen toltam a Fifát. Bár tegnap NHL 2007-ben átváltottam gamepadra, mert bill felosztás 2006-hoz képest picit változott és nem tudtam kiigazódni....gamepaddal ott tarolok. De akkoris: Fifába bill rulz -
#2644 padon is van a shiftnek megfelelő gomb.azt hiszem R1 -
#2643 de a 04be voltam max 1-2x amikor még nem voltam igazi real drukker. -
#2642 hát te nem voltál a chelseavel vagy vmi másik ellenféllel 04,05,06,07be? de voltál :) -
#2641 jah, szép gólt lőttem!
nah majd reggel megfejtem mosmá mék aludni -
#2640 pedig tökre beleélted magad -
#2639 csak nem tom h mié -
#2638 ez nem akar összejönni -
#2637 -
#2636 GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!
-
#2635 lol, akkor rád is lehetne mondani, miért voltál realos létedre a barcával? -
#2634 idióták:DDDD ^^ ezé sztem se kéne vérre menni:D -
#2633 OFF:Akkor meg ne tessék másnak szóvá tenni h kivel van:) ON... -
#2632 gamepadon a jobb analógkar egyenlő a billentyűzetes SHIFT+iránygombokkal.
SZERINTEM! :) -
#2631 legalábbis igy emléxem. max 1-2x ha előfordult. -
#2630 nem erről szol, de én fifa 04,05,06,07 soha nem voltam a barcával. -
#2629 Visszatérve, én még mindig nem tok 1 cselt sem a jobb analóggal :D -
#2628 én is utálom őket és a demóban se sokat nyomtak velük ellenben MU-val Milannal rengetegszer így azzal már szar lett volna....