36657
-
#2707 11est le lehet gurítani? a WCben mintha vmi ilyen legenda keringett volna :)
szóval? -
#2706 nekem a fordítottja volt, mert szögletet rúgtam és elfejeltem a kapus épphogy beleért és az egyik védőhöz került és az meg izomból ki akarta rúgni csak nem vette számításba h útba van a másik védő feje. :DDD és befejelte nekem a labdát -
#2705 ya,még az tetszett,h tegnap kiakartam vágni a labdát,védőkkel,szélről bepasszoltam egy középsővédőnek(elég erősen letámadott az ellenfél),és még mielőtt megkapta volna a középső hátvéd a labdát,én már nyomtam az a-t,erre a védő becsúszott... :) persze ebből gólt kaptam,de legalább már ez is más :) -
#2704 jaaah értem, akkó bocs, rosszul emlékeztem -
#2703 ya,azt c-vel csinálja.y-al még olyat lehet csinálni,h passzolod vkinek,és mielőtt még megkapná a labdát,nyomsz egy y-t,és átlépi,vagy elengedi a labdát.06ban még működött,itt még nem próbáltam -
#2702 lehet h az EA-nél takarít:DDD -
#2701 azt a c-vel csinálja... -
#2700 y-al asszem odaállítja az embert h guríccsa le neki, de nem biztos -
#2699 az y itt nem segít? -
#2698 sokat segít ha használod a nyilakat és a D betűt :DDDDD
semmi egyéb nem kell hozzá, marha egyszerű... -
#2697 nekem még nem sikerült szabadból gólt lőni hjgy csinálod?? -
#2696 mondjuk az is jól esne ha bejelentenék h csak 5k-ba kerül a játék nem 12-be, mint tették a GTR2-vel vagy mint a Flatout-al h 2k csak. -
#2695 jól hangzik! ;) -
#2694 Online forradalom
Eddig nem volt olyan focijáték, amelyben a multiplayer rész különösképp ki lett volna dolgozva. Persze jónéhány éve játszhatunk már barátságos meccseket online, de nagyjából ezen a szinten meg is rekedt a dolog. Most azonban az EA egy hirtelen huszárvágással úgy döntött, hogy ennyi nem elég, és megalkották az interaktív ligákat. Bár eleinte azt hittük, hogy ezek olyan online játszható bajnokságok lesznek, melyeket barátainkkal együtt állíthatunk össze, nem erről van szó. A lényeg az, hogy az angol, a német, a francia és a mexikói első osztály valódi meccseit játszhatjuk le hetenkénti bontásban. Egészen pontosan minden hét csütörtökén nyílik meg a heti szezon, és vasárnap éjfélig játszhatjuk a meccseket a kiválasztott csapatunkkal (ezen a választásunkon legfeljebb egyszer változtathatunk, és mivel az online profilunkhoz van kapcsolva, ezen az újratelepítés sem segít). Az utolsó meccsek lezárása után a négy nap alatt lejátszott összes meccs eredményét összesítik, és ebből alakul ki a bajnokságba bekerülő végeredmény.
Mivel a kisebb csapatoknak vélhetően sokkal kevesebb rajongója lesz, ezért bevezették a riválisok rendszerét. Ez azt jelenti, hogy nem csak az arra a hétre eső ellenfelünk ellen játszhatunk, de csapatunk két ősi riválisa ellen is (a Manchester Unitednél például a Chelsea és az Arsenal ilyenek). Így aztán remélhetőleg mindig lesz elég játékos mindkét oldalon – erről egyelőre nem tudunk beszámolni, hiszen bő egy hónappal a megjelenés előtt alig volt társaságunk a neten. Mindenesetre a hálózati kód sokat fejlődött tavaly óta; az akkori, szinte játszhatatlan meccsek helyett most ritkán szaggató mérkőzéseket tudtunk vívni, ráadásul ezen a részen még tovább dolgoznak a programozók.
Az interaktív ligák meccsein mindig az igazi csapatösszeállítások szerepelnek majd, melyeket minden online csatlakozás után letölt a gép. Állítólag még a sérülésekre is figyelnek, így ha valaki kiesik a való életben, az pár hétig a neten sem lesz használható. A játékban egyébként az augusztus 28-i csapatösszeállítások vannak alapból, de ezt ritmikusan fogják frissíteni minipatch-ek formájában. Ha már itt tartunk, a magyar bajnokság sajnos ezúttal sem került be a programba (a válogatottunk persze ott van), de a megjelenést követően a fifahungary.com-os srácok ígéretük szerint szállítják a megoldást, ahogy az elmúlt években is.
Forrás : fifahungary -
#2693 én ma 22.-ét olvastam :D
de eddig 29 volt :D
jó lenne ha hamarabb jönne :Dmármint 22.-én:D
-
#2692 ez engem is érdekelne, mer meg akarom venni h tuggyak jáccani online, mer a gép elég idegesítő tud lenni a hülyeségeivel. -
#2691 nemhinném h itt bármit is számítana
wc -
#2690 lehet már tudni vmit, hogy milyen lehetőségek lesznek az online játékra? -
#2689 Milyen nehézségen lőtted? -
hihetlen könnyű szabadgólt lőni... -
#2687 nekem az a csel tetszik nagyon amit asszem a c. ronaldo csinál az egyik fifa07-es videón, mikor két ember mellett megy el ilyen nagyon komoly testcsellel. emlékeztek rá? -
Dexantreal #2686 -
#2685 szoval a WC ha befolyásos......... -
www.fifawebportal.com -
oliverb #2683 mondom nekem haver azt mondta hogy megvette az eredetit és avval nyomja de szerintem nem nagyon van valoság alapja bár a gyerek nagyon befojásos körökbe mozog -
Teks #2682 hi nem tudjatok honnét lehet leszedni a teljes fifat? -
#2681 a kit importert még nem próbáltam
a kijelzők meg nem csúsznak el,pedig 1024x768-ban játszok,és elég gyengusz videókártyám van (nvidia geforce 4 mx 4000 128 mb) -
#2680 y+c-t iránnyal nyomom,lehetőleg ütemre,és olyankor csinálja a cseleket :)
pl rio ferdinandal úgy megettem a csatárt mint a huzat :)
az y+d-t meg ajánlom mindenkinek,nagyon szép gólokat lehet így lőni.
csak az a baj,h nem nagyon van idő erre,amikor körbevesz 3 védő,és mikor ellőnéd,akkor veszi el tőled a védő,vagy pedig blokkolja a lövést.
a játékban maga a támadásépítés nagyon tetszik,csak látszik,h nagyon széljáték centrikus(gondolok itt arra,h betömörülnek a védők középre,szélen nagyon könnyű elmenni,meg passzolni,ráadásul szélen indulnak általában mindig az emberek,eddig ezt vettem észre)
végülis ez sztem logikus,mivel a fejpárbajokat is rendesen megcsinálták -
oliverb #2679 egyik haver azt mondta hogy megvette már a fifa07-et és nyomatja vele és elvileg holnap hozza nekem a gamét:D -
#2678 ezekre várnám a választ -
#2677 az, hogy a fifa nem támogatja -
Piko888 #2676 Nekem impact márkájú gamepadom van, de a jobb analog nem csinál semmit. A pesben viszont faszán müxik. Mi lehet a baj? -
dalackraul #2675 a full megjelenés 22 vagy 29-e? -
#2674 ez a y+c ez milyen cseleket csinál pl?
hogyan használod? tudnál mondani 1-2 példát? -
#2673 y+c-vel sikerült a zidane csel c.ronaldoval. :) szal ezeket ezzel kell csinálni.
ezek a lefordulások meg olyan jóra sikerültek...most is,sahaval lefordultam,és egyből előttem,a kapus már csak kapufásgólra tudta tolni :)(milyen jól megfogalmaztam :D)
meg rooneyval(nem tudom hogy),de sikerült egy esernyőcsel :)
háttal álltam a védőnek 16-oson belül,és rooney olyan szépen benyomta az esernyőt háttal,csak utána kifejelte egy másik védő.sztem a shiftet nyomogattam -
#2672 prof-on, world classon, meg legend-en még inkább nem próbálkoztam:) -
#2671 Milyen nehézségi fokozaton lősz ekkora gólokat? Csak ha szabad tudnom.
-
#2670 kipróbáltam az y+d-t...hát ez nagy istenség!!!
a lövőcsel meg tényleg d+s.y+c-vel meg olyan cseleket lehet csinálni oO
meg kipróbáltam a face2face-t is :) -
#2669 nah indulok beváltani a játékra szánt 50Eurot, jobb később mint soha^^ -
#2668 Végre jó játszani megint a Fifaval. Naccerűű!!!