36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• gabi89
    Ezt nézzétek meg:

http://www.youtube.com/watch?v=gIbih-yQREA&mode=related&search=
  • gabi89
    Ja ez nekem is feltünt néha csak bambán nézik,hogy bemegy a labda a hálóba.
  • LasDen #2785
    Én hasonlót löttem a DVSC-ve csak messzebbről és kintebbről :D
    bár ott a kapus beleért és kapufára tolta és onnan Sidibe fejelte be :D
    de egy másik az jobban hasonlított ehhez....azt MU-val lőttem... :D
  • hunbasser
    akkor ezzel a videokarival ez nem megoldható sehogysem? :\
    hát,tervbe van véve egy ati radeon...de még nem tudom milyen
    pedig sok mutatnivalóm lenne,pl ilyen cselek,meg gólok.
    most is épp fifázok,és c.ronaldoval 40ről szabadból olyan felsőlécet rúgtam...
    a kapusok vhogy a szabadrúgásoknál nem olyan jól reagálnak
  • Breki33
    videokartya cserél
  • Breki33
  • hunbasser
    beállítod a moviesnál,h hány fps-el vegye(sztem próbálgasd őket végig,sztem kezd 60-al,aztán 30-al,15-el,10-el...és amelyik jó lesz,azt használdd),állítsd be,h hang nélkül vegye,és állítsd half sizera.a felvételindító az az F9 alapból,de bármi másra átállíthatod.
    visszajátszás közben megnyomod a felvételindítót,és ameddig szeretnéd venni,addig ne nyomd le az F9-et,tehát akkor ezzel állítod meg a felvételt.(vagy amit beállítottál frapsben)
    a fájlokat avi formátumba menti,ez azért jó,mert az animation shop támogatja ezt a formátumot.a videókat alapból a C:\Fraps mappába menti.
    többit már a fifa 06 faqban is megtalálod
  • lobig
    ilyet lőttetk már?

http://www.youtube.com/watch?v=wmovHjBUejc&NR

HATALMAS!!!

(nem én lőttem)
  • Sam87
    meg van már!!

De hogy kell ezt kezelni???
  • hunbasser
    én is beállítottam half sizera,29,9 fps-re(meg már régebben próbáltam mindenhogy),és persze hang nélkül,de felvételnél mindig ott van a bal felsőben egy piros EGYES!!!szal 1 fps-el veszi.igaz,h elég szar gépem van,ez csak jóindulattal mondható p4-nek,tervezem is a fejlesztést.
    a konfigból a fontosabb dolgok:384 mb ddr ram,1,7 gb cerka,nvidia geforce 4 mx 4000 128 mb
    a frapsel ugyanez van,ha vmi jó minőségű videóból veszek fel,de ha mondjuk csak egy pár megás wmv-ből veszek fel,azt kitűnően felveszi.
    a játék közben is,mialatt veszem fel a visszajátszásban,úgy szaggat mint az állat,és 1 fps-el veszi.erre van gyógyír?
  • hunbasser
    oO
    ez biztos ? :)
  • PLATINO
    30 év lesz a manager módban!!!!!!
  • DaemoonHunter
    Elég jó kis fórum ez. Sőt....nem is kicsi
  • hunbasser
    fifa 06 topik faq-ját megtekinthetnéd...

és igen,még mindig létezik a google,sőt, a hozzászólás kereső is az sg-n
  • lobig
    google a barátod.
    www.fraps.com
  • Sam87
    honnan lehet leszedni???
  • Sam87
    honnan lehet leszedni???
  • KeKKSZike
    Fraps nevű programmal!
  • Sam87
    hogy kell a fifa 07-ből videót kiszedni????
  • Breki33
    próbáld ki ezt hátha javul általában nem ezt használják

meg half size
  • games4ever
    így van beállítva:( mondom h xar a gépem:) má kéne vennem egy újat csak vhogy nincs kedvem rá szánni pénzt, mer még ezen is elmegyegetnek:D a játékok, filmek simán, zene stb
    off vége
  • Breki33
    ezzel nem hiszem ez az 11-es

de nem azért raktam be
    próbáld meg frapsban 29,9-re half sizére és sound nélkül
  • games4ever
    ezzel csinálom én is, de nem az a baj hanem h régi a gépem és nem tud több fps-el felvenni, ahogy nyomom F9 egyből leugrik 5 fps-re sajna:(
  • Breki33
    Animation Shop 3
    http://download.zol.com.cn/detail/11/104857.shtml
  • Breki33
    nagyon nagyon szaggat

amúgy a demo-ban a compressed zip crc-s

• examinee
  • games4ever
    tessék :P, mind1 milyen szinten van csak az ellenfél kicsit nehezebb a lövések ugyanolyan jók:)
  • examinee
    Probáld meg world Classon gyártani:D
  • lobig
    kiváncsi lennék, hogy ezt hogy kell, mert egy sarokkal felemelős mozdulat után ez jól nézhet ki...
  • games4ever
    tyűűűű lehet ám gyártani a szebbnél-szebb gólokat:)
  • games4ever
    akkor ez a 788MB-os demo semmibe nem különbözik? mer vmi olyasmit olvastam.
    közbe vhogy csináltam egy ilyet nem tom hogy, mer nem nyomtam se c-t se y-t:)
  • Breki33

The FIFA07 Demo Facespatch contains 18 faces of great quality for 5 of 6 demos teams. Those faces were created by HSV1887, -TK-, DJ Atze, FifaFan and the automatic installation by FP23. Following faces are included:

SV Werder Bremen:
    - Patrick Owomoyela
    - Ivan Klasnic
    - Torsten Frings
    - Miroslav Klose
    - Diego
    - Tim Borowski
    - Pierre Wome
    - Naldo
    - Tim Wiese

Olympique Lyon:
    - Eric Abidal
    - Florent Malouda
    - Sylvain Wiltord

Barcelona FC:
    - Ronaldinho
    - Lionel Messi
    - Deco
    - Rafael Márquez

Manchester United
    - Cristiano Ronaldo

AC Milan:
    - Cafu

http://www.fifa4fans.de/downloads/download.php?id=319
  • Breki33
    DOWNLOAD fatGUI 1.4 FOR FIFA07
    http://aru.nd4spdworld.com/ecp/fatGUI-1-4.zip
  • Breki33
    FIFA 07 Demo v1.1 *NEW*
    posted by FP23 on 18.09.2006, 20:20

Just some minutes ago, EA Sports has released the offical FIFA07 Demo. That demo which has been released some days ago was not 'offical'.

The 2nd version is huge, 788 Mb, so much bigger than the old one. There should be not as much differences, so both are very similar. The server is overstrained at the moment, we try to organize another mirror as soon as possible.

http://159.153.197.99/pub/demos/Fifa07/Fifa_07_Demo.zip
  • Breki33
    Finesse shot (L2 + shoot on PS2)

New for FIFA 07. These shots are preformed using the inside of the player’s strongest foot to curl the ball for maximum precision. When performed correctly, these shots are impossible to stop and create spectacular goals.

As a rule of thumb, this is best used with a player with good striking ability and with time and space on the ball.

Knowing the preferred foot of the player striking the ball is the key to performing a finesse shot. Using the weaker foot greatly reduces the chance of success for the player striking the ball. (Note: this does not apply in PSP)

Our tip: Know your player’s preferred foot. Facing the wrong direction will make shooting far harder. For an example both left and right footed players will have a better chance of scoring if directly facing the goal. However, if a left-footed player strikes the ball from the left-hand side of the goal, there’s a greater chance the ball will curl into the goal inside the post. The reverse is true for right-footed players.

Headers and volleys

After the passing player has launched a cross into the box, you can move your target man and choose what type of connection you want to have the ball (providing a defender doesn’t get to the ball first).

- If you remain still when the cross comes in you are more likely to head the ball towards the goal
    - If you move your player towards the direction of the incoming ball you increase the chance of getting a header as well as power but reduce the chance of hitting the target
    - By moving your player away from incoming ball you will increase the chance of performing a spectacular volley or even an overhead kick.

http://www.youtube.com/watch?v=VYdoTQy9rt8
  • Breki33
    Great Demo Patch!

don_sheru writes "Victor Marcao added two great patches for Demo : one adds Arsenal FC and the other two hungarian first division teams, DVSC and MTK.

• games4ever
    jó ez:) nekem még ennyire se megy a cselezés:)
  • lobig
    nem tökéletes, de csak kötény :)
  • games4ever
    én ezt a cselezést nem is nagyon erőltetem, mert vhogy nekem sehogy se esnek kézre a gombok vagy mikó épp odanyúlnék akkó veszik el a labdát, majd ecce inkább egy gamepaddal próbálom ki.
  • lobig
    jah, ok...

nekem egyébként a "dummy move" vagy ha úgy tetszik "y" billentyű nem nagyon működik, nem tudok vele cselezni...