36657
-
#2827 kb 50x írták le hunbasser... látom szarozni tucc, de google-n search-ölni azt nehéz... -
#2826 22 ill 29 -
#2825 mikor megjelenik kis hazánk boltjaiban -
#2824 Srácok, én nem bírom ki a megjelenésig :D mikor is jön ki ? -
#2823 igazad van.csak előtte nem kellett volna a 10-6-al villogni,és most ezért tűnik sokaknak ez is villogásnak :P
kész,elástad magad mindenki szemében,mostmár villogós gecinak fognak beállítani -.- -
#2822 végre vki megvéd köszi... még a legjobb barátom se véd meg, te legalább igen mikiking köszi. -
#2821 mert olyan jó:DDDD
na jó nem amiatt:P -
#2820 ember.meg sem jelent még :DD
ha vmi játékról akarsz tudni infót,előbb utánanézhetnél,h mi a pálya -
mikiking #2819 igazad van tesó, nem tomm mi a faszér basztatnak téged! -
#2818 pont onnan -
#2817 az internetről.... uramisten.. -
#2816 Shift+ fel ;) -
#2815 shift,mondtam már.tudom h neked nem müxik,nem tudom miért,de akkor is shift -
Jesy #2814 a teljeset honnan leht letölteni? :S -
#2813 mondom csinnnnnnnyááán vele :) -
mikiking #2812 Ez az 1 kérdésem van csak:
Hogy kell csinálni a biciglicselet? lécci segitsen vajaki , please! -
#2811 elég jó ez is de nekem kaput még nem sikerült találni :D mindig picit felé lőttem, amikor félpályáról lőttökl gólt akkr sima d, yd vagy qd?
Szerk: Rájöttem, yd, elsőre egy kapufa :D:D -
#2810 ez vicc... aszonta a srác idézek: ilyet lőttetk már?
mondom igen, fel is vettem. na ennyi!!! -
#2809 q+d az emelés,de csínján vele! :) -
#2808 Mivel is lehet átemelni?Jó a lövőcsel irtóra :P meg az y+d az vmi mesés :P Messivel bazigólt rúgtam :D vannak még iesmi "kombók"? -
#2807 hát... hogy őszinte legyek, teljesen egyetértek Grusival!!! -
#2806 már unom rávinni a kapusra egyedül...xD
http://img244.imageshack.us/img244/1773/fredpa5.gif -
#2805 megkérdezte h rugott már vki ilyet??? Mondom igen én rugtam. ez aztan arcozás h válasszolok a kérdésére. istenem mennyi gyökér van a világon... -
#2804 Kösz! -
Dexantreal #2803 Breki. Ha itt kijön a géjm, akkor aztán lesz hsz rendesen. Akarsz majd házigazda lenni? Mert asszem elkéne valaki ide a megjelenési időszakkor. Meg utána is. Csak úgy eszembe jutott.
Persze bárki más is lehet, aki elég jól érti a dolgát és nem egy állat. -
#2802 crop mint minden ilyen windowsos programban
felül van ikonja is -
Grusi #2801 Mostmar igazan befejezhetned az arcozast. -
#2800 ilyet már lőttem, fel van véve -.- -
Dexantreal #2799 Igen, mer még nincs melóm, de épp azon fáradozok. -
SeLFisCH #2798 18-25 és szülő zsebpénzel ? :S -
#2797 Hy!
Felveszem az adott jelenetet avi-ba, AS 3-al konvertálom.
Mondjuk a video 1 bizonyos része kell nekem(pl csak a jobb alsó sarok), akkor hogy lehet megvágni?
-
Dexantreal #2796 Remélem. -
#2795 nézd.csak lesz olyan magyar,aki megvette a játékot,és feltölti vmelyik trackerre,szal sztem tuti,h fent lesz -
Dexantreal #2794 u.i.: meg, ha warezba magyar lenne, akkoris megpróbálom azért megvenni. -
Dexantreal #2793 Ha esetleg warezba nem lenne magyar, én igyekszem megvenni akkoris a géjmet. Magyar kommentár, minden magyar, de kemééény. Elkezdek előre már kunyizni szüleimtől, mivel az a helyzet, hogy zsebpénzzel nem nagyon szórnak meg.
Sry, csak ezt így most leírtam. -
#2792 Srácok kipróbáltam a helyzet, hogy 8/8 gól és bug, atyaéégg :D -
#2791 ez :D -
#2790 Amúgy a full game-ba lesz a lelátókon füst, görögtűz? -
#2789 Na mondjátok már, hogy most meg az a baj, hogy túl könnyű gólt lőni? Ez a game tökéletes. -
#2788 FIFA07 Demo Freekick Bug.