36657
-
BIZ0906 #2867 majd ha kijött és én meg belejövök jelentkezek -
#2866 22 vagy 29 -
#2865 Itt lehet jelentkezni:http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1158689041 -
#2864 Most komolyan mikor jönki srácok, -
mikiking #2863 te ennyire hüje vagy? hát ki a fasz tudja, ökör, majd ha kijön és valaki felteszi torrentre, vagy warezra, nehéz felfogni? ember hát egy 10éves ennyit ki tud következtetni -
#2862 holnaputánkiskedden -
#2861 Na meik bajnokságba jelentkeztek? -
#2860 és az hol van?:$ nem találom a keresőben sem -
mikiking #2859 foglaljátok itt el a jó csapatokat basszus, hát a végén még multi sem lenne rajta az nagyon megfogna mindenkit,de ti dolgotok, de nevetséges nézni mit csináltok ! -
#2858 gyerekek mikor lehet szedni a teljes verziot? -
#2857 ok abbahagyom az ugatolást meg a tudolást ha már ilyen jól megaszontad az őszintét ^^ -
#2856 Nem lenne okosabb, a fifa 07 bajnokság topikban jelentkezni... mellesleg most jelentkeztem az arsenallal:) -
mikiking #2855 he nem én irkáltam hogy , még 1cer megkérdi valaki és fejbekarcolom , jó? Hát na ne haragudj jó fiu , de ne ugass,amikor nem mindenkinek müxik rendesen a bill, pl. nekem sem megy minden gomb rendesen, de mit tudol te erről? csak ugatol itt értelem nélkül ! -
#2854 enyém a barca!!4 -
BIZ0906 #2853 enyém az ARSENAL ! -
mikiking #2852 ja igen? hát kivánics vok mikor jáccottál volna nagy ember dömntetlent mikeval például , vagy pl. nem mindem meccsemen rugtam annyi kevés golt, amennyi be volt irva,csak van bennem egy kis érzés öcsém , ugyhogy lassan pofa sujba lehetne,mert állandóan ezzel jössz jó fiu , hogy hogy nyert? bazeg, ki fogjja kérdezni hogy hanyasokkal értességiztél le? senki, leérettségiztél és kész, ugyhogy jo bb lenne -
#2851 in-én -
#2850 "lehet hogy pesben megvernél , de csak lehet"
"de a fiába fix, hogy véged lenne"
"10-et kapsz, vagy csak 5-öt?"
ki hiszi magáról h ő az úristen? ... köszi -
#2849 in már régebb útaq nyitottam és enyém volt az ötlet. -
#2848 Enyém Bayern München, szal tőlem oks xD -
#2847 na,saját fórumban látjátok a fifa 07 bajnokság topikot,most nyitottam :P -
#2846 Mi szűnt meg?
-
mikiking #2845 Azért már egy kicsit unalmas hogy állandóan beszélsz mindenkinek, ki vagy te az Úristen ? lehet hogy pesben megvernél , de csak lehet , mert pes5-öt is qrva régóta nyomom már,de a fiába fix, hogy véged lenne, és leszarom hogy azt irod hogy nagyképű vagyok,nem érdekel , majd meglátjuk a multin mire vagy képes , 10-et kapsz, vagy csak 5-öt? ugyhogy lassan lecsillapodhatnál a beszóllásaiddal,mert nem te vagy az ász -
#2844 milokó :| ejtínvílszáfsztíl :)
hát a sg wc topikba nézz be,ott volt 9-1-es eredmény is,kb 6-7 ember volt a 16ból(!!!!),aki tudott vmennyire fifázni.
és nézd meg,h nyert mikiking.nem a döntőn,hanem az elődöntőn van a hangsúly...
nem akarom megint leírni,de tudta ő,h csak így nyerhet ellenem.és még ő arcoskodik az sg fifa wc-al... nc -
#2843 ja csak most veszem észre h megszünt :(:( -
#2842 nem mondtam h nem, én meg pesben verném el őt, most nem ezen volt a hangsúly -
#2841 én amugy már jelentkeztem a bajnokságra :PPPP REAL MADRID AZ ENYIIIMM! végre az első bajnokság az életemben ahol rendes csapattal lehetek... és pedig nem kevés bajnokságon szerepeltem.. -
mikiking #2840 szivesen,de azért az a beszólás nem kellett volna, mert nem volt igazad -
#2839 hát pedig lehet h elverne téged simán... -
#2838 áhh de nincs itt arcolás
nem akarok beleszólni de azért az SG cup nem egy valami húdenagy magyarországi vaszizdasz bajnokság h valamit is érjen :)) -
mikiking #2837 Ebben is döntrős lennék , nem akarok dicsekedni de a Wc2006-ban is sg döntős voltam :-D -
BIZ0906 #2836 nemsokára csak várd ki hehehehe -
#2835 Csak jönne már ki! -
#2834 teéjes-teljes -
BIZ0906 #2833 ja ja simán ja -
#2832 Ha kijönne a teéjes játék benne lennétek egy bajnokságban?
-
#2831 thanks:D -
mikiking #2830 Nincs mit , látom hogy nincs igazuk,mi a baj azzal ha valaki válaszol egy kérdésre , megint sok lessz az olyan buzi itt, mint killr volt (nem Mikera gondolok) -
globalsidius #2829 én 1xerűen nem tok cselezni...nem értem hogy kell. most akkor a shiftet kell nyomni és közbe irányt , de ezt ütemre vagy folyamatosan ? -
#2828 fuss neki mégegyszer sztem...