36657
-
#2907 szerintem te vagy szánalmas
egyrészt már pes5 van és ez Fifa topic másrészt olyan hülyeségeket írsz amivel saját bénaságod és tudatlanságod bizonyítod
Lövésről +
még hasonló gólt se volnál képes lőni.... -
#2906 PES rajongók bekaphattyátok!
Vettem pes4-et ócsón,mondom megnézem mittud a játék amit agyon dícséernek.
Nem tudtam sírjak vagy nevessek annyira szánalmas.
Jácchatatlan,gólt lőni nagyon nem kell vele,ha a kapu közelébe érsz buktatnak,ha mégse akkor taccsra rugod mert a csatárod nem ivott célzóvizet,ebből a szögből a fifánál már kiböktem a felsőpipát.
A csapatok nevei vicc,a licensz hiány végett :))))))))
Nem is lehet egy kategóriába sorolni a két játékot (FIFA - PES)
Szal a Proevoszákk egy pudva,haljon meg! -
#2905 Fifa 2006 for xbox 360 demo
link -
#2904 még a frapsot kéne levágni
de kezdetnek egész jó
nill-es? -
#2903 na ez az... én is kezdem kitapasztalni és sajnos az engine még mindíg nem elég szabad ahhoz, hogy túljárjon az eszemen, vannak pontok ugyanis a játéktéren ahonnan egy adott játékossal az esetek 95%-ában gólt tudok rúgni
illetve itt vannak a szabadrúgások amik szerintem irtó könnyűek lettek, nagy részük egy kis practice utána simán beverhető
van még ennek az engine-nek sötét oldala, de majd kipróbálom a XBOX360-ast mert abban már az új döcög... -
#2902 Gudhjonsen félfordulat:
Eto' cselsorozat:
Kezdem kitapasztalni a játékot, várom a 07's klánligát :)
[[ SZERK .:. Egész jól megcsináltam, hogy ne akadozzon a gif ^^ ]] -
#2901 Lassan én is kezdek berakni gif-ket. Cseleket már nagyon vágom. -
#2900 AC Milan:P -
#2899 15 szezon, interjúban nyilatkozta Joe Booth --> a játék pruducere -
BIZ0906 #2898 #2853 hehe -
PLATINO #2897 tuti olvastam már a külföldi oldalakon is meg a fifahungaryn!!!!30 szezon 2037 -
#2896 nah neveztem én is:P -
#2895 bubu én mégse jelentkeznék.. ez igy nem okés -
#2894 mindenkit letöröltél??? :D nagy a baráti társaság :D -
#2893 sztem ezt ne itt tárgyaljátok meg -
#2892 Leirtam.És mondom aki jelentkezni akar az email vagy msn! -
#2891 Jövök erre a bajnokságra majd Arsenal stipi-stop :D -
#2890 Hi!
Jó lett a játék! -
mikiking #2889 mert nem sok időm van msnezni , de holnap fent leszek , majd irj , várjcsak, lehet hogy téged még nem vettelek fel, mert mindenkit letöröltem, mondd az msned,és holnap felveszlek ,na csum -
#2888 Aki akar jelentkezni az vegyen fel msn-re:[email protected] vagy küldjön emailt:[email protected] -
#2887 Mé nem vagy fenn msn-enen? -
mikiking #2886 mert már egyszer be volt zárva és te felbojgattad, ez olyan mint a Jin , bezárjál felkeltik, büntetés , ez van -
#2885 ? -
#2884 HAli!
Olvastam vagy mediás vagy Tescos Újságba, hogy 29-én már a megvehető! -
#2883 Miért zárják be a topikot! -
BIZ0906 #2882 ez a "barmoknak" szólt "egyébként benne van a FAQ-ban a megjelenési idő + ..." -
BIZ0906 #2881 na?! egész jó
egyébként benne van a FAQ-ban a megjelenési idő + ... -
mikiking #2880 hát nagyon sok barom, tisztelet a kivételnek !!!! -
mikiking #2879 de megy, bocs mindenkitől , csak fel van pumpálva az agyam . még1cer bocs -
mikiking #2878 na figylej, most higgadtan irok ok?
Szerintem kiadják a gamet fogalmam sincs mikor, mert a demo is elég blikás volt, és aki megveszi, vagy mittom én, az bizti felteszi warezra , és torrentra, és ha többet nem kérded meg hogy mikor jönki, vagy ilyesmi, akkor én leszek az 1. aki szól neked hogy melyik oldalon van feltéve, mert nagyon sok torrent oldalon vagyok regelve, + van 1-2 forrásom, meg1eztünk? -
BIZ0906 #2877 hát basszameg én is úgy gondolom a picsába
normálisan nem megy? -
#2876 jah sok barom XD.. -
mikiking #2875 basszátok meg , nem elég akkor jelentkezni, amikor kijön a game, és mindenki belejön? itt osztán van ész!!! IQ harcosok -
#2874 szoval 22 -én... -
#2873 Elöbb én nyitottam meg kispalytás! -
#2872 Hello!
Le tudná írni nekem valaki, hogy hogyan lehet neten directIP-vel játszani (most itt a FIFA06-ra gondolok, már ott is kérdeztem, de az már kihalt...)???
Azt, hogy ki mire menjen...stb. Ja, és hogy kell-e hozzá Hamachi.
Előre is kössz!!! -
#2871 nem zavar esetleg h már van ilyen topik? -
mikiking #2870 amikor kibasszák az EA-sek -
#2869 Bocsi itt lehet:http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1158691540 -
#2868 ilyen téma nincs :)