36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• hunbasser
    tanács:ne egyszerre nyomd le a billentyűket :D
  • Kaplan
    Akkor próbálgassátok, többet senki nem tud nektek segíteni.
  • Tom Tom
    nekem se a csel nem megy se a y+d egydül csak a q+d de az mesterien.ott ahol be lehet állítani hogy melyik gomb mi legyen hogy a d a lövés stb ott nekem eleve zvan az y helyett na szal azt átraktam t re mert úgy közelebb van és nem csinál semmit.
    Se a cvel
    Semmit
  • matyi08
    külön van y, meg z is? én azt hittem, hogy ugyanaz.
  • Kaplan
    Fraps engem annyira nem zavar. "nill-es?" E kérdésed nem igazán értem.
  • Kaplan
    Igen, újra bugos lett a 07 már vágom ezt a félfordulatos gólt, honnan kell beadnom, hogy mindenképp gól legyen.
  • lobig
    a LOADING... képernyőket kéne valahogy kinyerni a játékból, ott vannak tippek trükkök. Ott írta a Finesse Shot-ot is (L2+lövés), meg valami más lövést is (R2+lövés)...
  • hunbasser
    kinek mi tetszik.mindenki mást szeret,és mindenkinek más a stílusa,és ez jól is van így.de a lövések még mindig élethűbbek a pesben(persze ott is vannak fura dolgok ám :D)
  • DaemoonHunter
    Persze a FIFA07 akkor is jobb minden pesnél
  • hunbasser
    y+d-t már én is leírtam ,nem figyeltél :P
  • DaemoonHunter
    Azért a pes sem egy szar game....sőt
  • Grusi
    y+d, z+d más? O_o
  • SeLFisCH
    új lövési technikáat fedeztem efl ? : D:SDA:D. vis számomra az

y+d = távolrl kegyetrlenül meglövi csavartan. Ilyen 30 m-res bombák élteveszélyesek

a q+d-t vágom , de c+d meg z+d még rejtély ... ?!
  • Gabe18
    Jácchatatlan (neked...),gólt lőni nagyon nem kell vele (hát nem kötelező,lehet csak passzolgatni is),ha a kapu közelébe érsz buktatnak (legalább csinál valamit a védelem,nem ugy mint a fifában ahol csak kerülgetnek),ha mégse akkor taccsra rugod mert a csatárod nem ivott célzóvizet (ja a Pes-ben még senki nem rúgott gólt soha),ebből a szögből a fifánál már kiböktem a felsőpipát (az biztos,a fifában olyan gólokat lősz hogy az a valóságal köszönő viszonyba sincs).

Amúgy minek vetted meg "ocsón",ezeket a fantasztikus észrevételeket a demójából is leszűrhetted volna,ingyen...
  • Breki33
    azt nem rtudom az exere a régi indul el látom a reklámtáblákról, le kéne ezt szedni és felrakni

lehet német nyelvű is de a german sokkal nagyobb mint pl az angol
  • lobig
    :)
    és a játékban?
  • Breki33
    kapásvból az audió könyvtár nagysága

olyan mintha ebben az egész kommentár lenne dat_ger.big nekem nem volt az előzőben

zdata-k és az exe hossza ugyanakkora
  • lobig
    különbség?
  • Breki33
    volt egy crc-s demo amit javítottak és most tölthető

különbséget akkor tudom ha lejött kb negyed óra
  • Breki33
    látsz itt olyan gólt ami több mint 30 másodperc?

ha egész támadást askarsz akkor yout.-ra szokták rakni

• Tom Tom
    Nemtom mé de nekem semmilyen ilyesmi progi nem megy normálisan...Fraps hypercam...
    Mindig amikor fel akarok venni úgy beszaggat mint az isntenyila aztán a vidóból nem lesz semmi és a gépem ráadásul le is fagy...Hogy miért van ez azt senki se tudta megmondani
  • nono7
    Amugy amit kildtél a demorol,miről is van szó?
  • nono7
    ja,csak 30 mpercig lehet használni ha nem regisztrálod,most már értem,sorry d eláma vagyok:D
  • nono7
    JO de csak 30 napig használhato az ami regisztácio nélkul van...nem?
  • Breki33
    Fraps_v2.7.4_Retail
  • vezérszuszu
    Rohadt nagy golt lőttél!
    Isten vagy!
    Pes el én is próbáltam játszani,tetszik is csak igen nehéz irányítani!
    Ezért fifánál maradtam.
    De mindegyiket beszerzem majd!(fifa 07, PES6)
  • Breki33
    regisztráció nélkül is használható csak felül lesz a fraps felirat, de ézhetek teljest

álétalában úgyis célszerű körbevágni
  • nono7
    leszedtem ezta Fraps 2.7.4-et ninc regisztrácio vagy valami serial,nemtalálok jozzá..
  • nono7
    köszi,megtaláltam a tegnapi linket!
    valaki leforditsa hogy ez mit jelent? mi a külömbség?hisz demo már 1 hete van...
  • Breki33
    FIFA 07 Demo fixed for download
    by: Dan Bream on Tuesday 19th September 2006 (Viewed 172 times)Third time lucky, the demo has finally been fixed and is again available to download from the Breamster Download Centre.

Many users were reporting that they either couldn't see the file to download, or it was corrupt once they had downloaded it!

We can safely say that EA have fixed these errors, and the demo is now available from our Download Centre on the same link.

The demo clocks in at 788MB and lets you play half a match using Manchester United, Barcelona, W. Bremen, Lyon, AC Milan or Guadalajara.

Click the link below to Download.
    link
  • Breki33
    fraps-animation shop 3-al

kilinkeltem tegnap
  • Breki33
    köszi, énse tudnám mindig megcsinálni újra P
  • nono7
    cselezni: shiftett majdnem egyszere nyomogadot a előre nyilakat és na fel vagy le nyilakat... tehát shift+ előre+fel vagy le +előre,ha nem jönbe a csel addig probálgasd mig bejön,nekem igy jött be egy ronaldinhos csel..egyre jobban megy:)
    Én azt szeretném megkérdezni hogy a Uhlead GIF animátorral csináljátok a GIF képeket igy fifábol? vagy hogy mentitek le igy a képeket ill a GIF képeket!?szeretném megtanulni:D Köszi
  • Breki33
    én nem játszom bill-en de sztem iránygombokkal együtt próbálgasd, meg pl R2-öt többször és ütemben.

Pl sztem a shift+fel-le-fel felemeli a labdát stb.

De én csak gamepadon próbáltam
  • Breki33
    aham persze

játszhatósága az
    ez az ami neked nem megy

na menj égesd magad máshol....erre itt semmi szükség
  • Tom Tom
    Ja és a gólod fantasztikus
  • Tom Tom
    Nemtom de én se...
    Shifttel max csak ilyen szaros biciklicselt csinál de akkoris mindenki lecselezi meg az ynal is próbáltram meg a cvel de semmi.Cvel a labdahúzogatásnál kiakad az egész többet nem tud az ynnal pedig nem csinál szart se.
    Gólt a demoba alig tudok rúgni mert mindent fölé mellé vagy kapusba rúg szóval bosszantó ja és ami úgy jó lövés lenne az pedig leblokkolják a védők szal eddig nem tetszik annyira...
  • Bedibeni
    Nem tudja valaki hogy lehet a 2007 demóban cselezni,mert nem tok rájönni!!!:(
  • Winz
    Én a PES4-ről beszéltem gyíkfej.
    Nemtom a PES6 jácchatósága mennyivel lesz jobb,de a fifa07 simán lenyomja majd.
  • Grusi
    Ezt most nagyon kellett, mi?

Valaki törölje pliz ezt a hozzászólást, mert flame lesz belőle...