36657
-
#3146 ezen én is elkondolkoztam. eddig még csak egy half-life-ot vettem eredetiben 2000Ft-ért, azt is a CS miatt... -
Beepee #3145 Ez komoly? Mekkora már :P -
#3144 én is, de ha azért holnap már látnám egy-két oldalon , biztos letölteném^^ -
Grusi #3143 Tothegame.com-on 29-e van kiírva, nekem egy EA-s arc is azt mondta, 29 előtt biztosan nem sem itthon, sem külföldön. Szerintem ne éljétek bele annyira magatokat a holnapi letöltésbe - amúgy meg dobok egy durvát, de nem érdemelne meg most az egyszer annyit az a jópár ember, akik összehozták a magyar kommentárt, hogy ne letölteni akarjátok, hanem esetleg megvenni? Kevés az ilyen kezdeményezés, tudom, kevés a pénzetek is, de jó cucc, és támogatni kéne az ilyet... Én mindenesetre eredetiben szerzem majd meg.. -
#3142 A fullba is ugyanúgy kell berakni
amúgy ha fsh-érdemes a Pipol patchban cserélni az adboard-os fsh-t és akkor a telepítő ezt rakja be.
Azt meg hogy melyik az adboard fsheditorral lehet megnézni
MOndjuk abban is jó az adboard -
#3141 nemtudom én itt csak kilinkelem aztán otthon kipróbálom,
gondolom van egy bat file
hogy hogy kell berakni azt a 2006-os fórumban a patchem berakásánál leírtam részletesen
most kijött egy úgy fatbh vagy mi 2007-hez pár napja kiis linkeltem a fifaecp-ről.
ÁLtalában ez kell
fsheditor
fatbhbuilder
biggui
-
#3140 kommentátor: Hajdú B. István, szakkommentátor: Faragó Richárd -
Beepee #3139 a magyar kommentár kinek a hangjával lesz? -
#3138 jaja:D -
#3137 holnap jön ki... de nálunk csak 29.-étől lesz kapható:P addig sztem én is leszedem:P de majd 29.-én lekapom a polcról:) -
Tom Tom #3136 nekem csak a labdás működik az adoboard vagy mi a f*sz az cseszik elindulni.
Minek szórakoztok vele mindjárt kijön a full...
De ugye hogy baromi jó ez a új milan mez? -
#3135 DE csak kb óránként benézek, ez úgymond a pihenés közben. -
#3134 ezeket mivel lehet berakni?
kéne egy olyan leírás, ahol le van írva, hogy hogyan rakok be mezeket, adboardokat, labdákat......
tudsz nekem adni valami tutorial linket? -
#3133 majd a teljesben:) -
#3132 én még tegnap feltelepítettem a mez patch-et, valamint kiderült h. a MU 06/07-es mezcsomagja is jó:), azt term, kit importerrel -
Tom Tom #3131 Breki te ilyenkor nem dolgozol?
Csak mert a nap 24 órájába itt vagy és állandóan beraksz valamit. -
Tom Tom #3130 Ha már a milan mezénél tartunk hol va az a fekete alter meze???
Csak azért mert sztem az a legszebb mez
-
http://files.filefront.com/cl+banden+demo07/;5515858;;/fileinfo.html -
http://files.filefront.com/mailand+demo+kitpack/;5511525;;/fileinfo.html -
#3127 ja -
Tom Tom #3126 Grat a gólokhoz nagyon ott vagytok.
Ez finesse shot vagy mi a rák egyenlő az y+dvel ugye?Csak mer hawer kérdezte és teljesen elbizonytalanított.
Leszarom a kommentárt én arab nyelvvel is leszedném:P -
#3125 amugy az itt lévő gifek tisztára olyanok mintha a valóság lenne! -
#3124 your idea - their goal -
Dexantreal #3123 Remélem így lesz. Akkor lenne egy jó hétvégénk. Hosszú és szar hét volt ez nekem eddig. -
PLATINO #3122 easports.com is azt írják holnap jön és lelehet szedni mert benne lesz alapból a magyar kommentár nem kell 29-ig várni!!! -
Dexantreal #3121 Akkor szedd. Megávrom majd, míg egy biztos oldalra felrakják majd:P. -
PLATINO #3120 külföldön holnap jelenik meg!!!! magyarországon meg jövőhéten!!!!!torrentről tuti lhet szedni!!!!holnap este felé -
Dexantreal #3119 De az se biztos, hogy pénteken lehet tölteni, mert lehet, hogy csak mégis 29-dike lesz, vagy még késöbb:P. -
#3118 nem baj, egy próbát megér:D -
#3117 igen elvileg 22.-én. De nem biztos, hogy az magyar kommentel lesz. -
#3116 a teljest? -
PLATINO #3115 na már csak egyet kell aludni és lehet szedni a netről!!! -
Dexantreal #3114 -
#3113 -
#3112 jah ok thx! -
#3111 akkor is szép.
Na jó éjjt sziasztok -
#3110 nem adtam csak demo linket
meg egy jó labdahang patchet -
#3109 ez a mániája