36658
-
Tom Tom #3427 Egyetértek 

És még hogy föl volt háborodva:"te beképzel bunkó;lecsapnám simán a gyereket"
...segfej
-
Grusi #3426 Istenem Platino, idén te vagy a topikbarma-díj nyertese... -
Tom Tom #3425 Jaja olvasni tudni kéne...
Én is elkezdtem szedni mert kivi vagyok milyen mert még eggyel se játszottam. -
Dexantreal #3424 lol....idióta
..Tiger Woods PGA Tour 2007 és nem Fifa 07 te állat. Olvasni tudni kell
.
-
Dexantreal #3423 Nemtom mi lehet a baj. Simán feltettem és elindult. Relodead-es verziód van? Mert nekem az van és semmi gond sincs vele. De írd be problémád a Tiger Woods PGA Tour 2007-be...van olyan topik. Ott talán valaki tud segíteni. -
PLATINO #3422 hallod én meg a 08 játszok ennyire hülyének nézel te beképzel bunkó vagy!!! nem is kell ilyenekkel foglalkozni mert azt hiszik keények de lecsapnám simán a gyereket 

-
dalackraul #3421 üdv az a kérdésem hogy nemtudtok olyan honlapot ahol azt tudom megnézni hogy az usaba mennyibe kerül a játék? előre is köszi a válaszokat -
Piko888 #3420 Nálam valami gáz van vele, mert amikor elkezdek játszani minden fekete, csak a pálya kis térképe rendes. -
Piko888 #3419 Breki lehetne pontosan hogy mit is írtál át: Köcce -
Dexantreal #3418 Én már tegnap letöltöttem
és tetszik
.
-
Grusi #3417 Fake.
Amúgy hívtam 576-ot, már lehet kapni ma. -
de állítólag demo -
az új demo nálam annál jó lett -
ps 2 verzió már van torrenten! -
leírtam a kép alatt
P
egy új kép
-
jolesy #3412 Thx, valóban így már nem szaggat, bár arra is van orvosság hogy a radar és a player status bars fölcsúszik? Mert így 16 biten ez jött elö =( -
Game Boy Advance
Megjelent
GameCube™
Megjelent
Mobile
Megjelent
Nintendo DS
Megjelent
PC DVD!!!!!!!!!!!
Megjelent
PlayStation2
Megjelent
PSP
Megjelent
Xbox 360
Megjelent
Xbox
Megjelent -
Piko888 #3410 Brekki33 hogy lett olyan a graf? -
-
PLATINO #3408 Tiger Woods PGA Tour 07 már lehet szedni -
Tom Tom #3407 Hát ha ezek után nem lehet én tökön szúrom magam:D 
-
Piko888 #3406 Meg van a megoldás a lassulásra, a színmélységet 16 ra kell rakni és akkor maxon mehet az anti aliasing és a antisotropic is. -
ma tudtommal a PS2-es jelent meg ami fent is van torrenten -
te meg, hogy raksz rá elsimítást:D? -
elfelejtették frissíteni:P -
Dexantreal #3402 Nemtom mit izéltek. easports.com-n az Out now-nál vagy minél nincs, csak alúl ez:
Coming Soon:
NBA Live 07 Pre Order
Tiger Woods PGA Tour 07 Pre Order
FIFA 07
Vagys hamarosan:P. Bár az lehet akár ma is. Szóval én nem láttam, hogy 22-dikén jelenik me, bár lehet, hogy csak nem figyeltem:S. -
Tom Tom #3401 Hát ha ezek után nem lehet én tökön szúrom magam:D 
-
jedikkel is lehet játszani? :D -
jolesy #3399 Szép jó reggelt mindekinek!
Van egy kis problémám, remélem a full verzióba nem lesz így, de most (ati 9800pro karim van) az animációk szaggatnak. Midnen játékot 4szeres simítással és 4szeres szűréssel játszok, és ment is midnen. Ha csak a szűrést hagyom a fifánál, akkor az is megy tökéletesen, de amint rárakom az élsimítást, akad o_O Ha rárakom szürést viszont bluros (Y) Másnak is van ilyen probléműája vagy a rendszerem bicebóca
-
PLATINO #3398 én megmondtam ma jelenik meg -
nono7 #3397 http://www.electronicarts.hu/games/9138/
Bocs,csak itt van irva... -
Kit Raptor 2GK for FIFA 07 Demo!
http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=5659
DS SoundPatch for FIFA 07
This sound patch made by don_sheru for improves FIFA 07 Demo sound experience. For instance you can hear the voice of players more clearly ( even when they call less) and crowd volume is high which creates a more realistic atmosphere.
link -
hát lehet... -
Tom Tom #3394 Simán
De sztem megint az lesz mint tavaly a 06nál hogy van olyan 2-3 készforrás aztán 10ezer letöltő azt 1-2 kb/seccel fog jönni szóval legjobb esetbe is 2 nap kb.
Legalábbis nálam ez lesz... -
ok thanks kipróbálom! -
akkor este már jön is torrentről:D -
és ott hol:P? -
nono7 #3390 Most nézem az EA oldalát hogy mikor jelenik meg oda az volt irva hogy 22.-én most már nem az van,hanem az hogy megjelent :D -
nekem úgy volt és volt blurom, most átraktam maximum-ra mindkettőt és még mindig van blurom és a kép is szebb és nem is szaggat be. -
nono7 #3388 Demoraptorral...