36657
-
nono7 #3466 nincs magyar kommentár csak angol,france és német! aszem vagy lenygel is.. -
#3465 halljátok ami a fifahungarin van demo a (a 2-dik javitott)abbban már van magyar kommentár?? -
#3464 ezt nem mondtam,abban igazad van hogy egy pöttyet ez élethűbb,de 0+1 még mindig csak 1 -
#3463 halljátok ami a fifahungarin van demo a (a 2-dik javitott)abbban már van magyar kommentár?? -
throne #3462 IGEN!
Szerinted mi honnan tudjuk, hogy mikor és honnan lehet leszedni? Lehet(30-40%) hogy még ezen a héten megjelenik a warez verzió, de akkor se fogjuk beírni hogy honnan lehet leszedni. A lényeg: www.nforce.nl -t nézegesd ott lesz kint először, ha megjelenik a warezverzió
sry all warez off -
#3461 mi a fenének kell találgatni??ráadásul ezt úgy írod mintha 100%-ig tudnád.majd egyszer csak kinnt lesz,nem kell itt kelteni a feszültséget ilyen hszekkel,mert a sok láma egyből betámad hogy honnan tudsz ilyeneket+adjál linket mert ütök,stb -
nono7 #3460 nem tul élethű...de szted a WC06 a fifa07 nél élethűbb? majd 2200ban már lehet hogy élethűbb lesz:D -
#3459 honnan lehet leszeni -
#3458 tudna segíteni valaki az előző hozzászólásommal kapcsolatban? -
#3457 hát nekem pont az a bajom vele,hogy nem túl élethű,DE inkább csak az itteni videk alapján mondom ezt.10-ből 9 vagy valamilyen 25 méteres bombagól,vagy olyan csel amiből meccsenként jó ha van egy,szal szerintem nagyon rámentek arra hogy egy showt csináljanak a meccsből,így számomra ennek nincs valóságérzete -
#3456 honnan lehet leszedni, -
nono7 #3455 ezt meg hol olvasod mijen téma vhol? -
nono7 #3454 Jó én aztmondom sokkal élethűbb lett mint a WC06 erről ennyit!:)nem srácok?!:D perce és nem aztmondom hogy tiszta valósággal kell nézni a fifa 07-et mert szinte ez csak egy game,ami sztem egész jol sikerült,én world clasba nyomom hol kikapok hol nyerek 1-0 vagy 3-2 vagy 0-3...tok változo és ezt sztem,nem azt hogy csak állandoan nyerek ez sztem qurva kamu már..:D -
#3453 császtok mikor lehet szedni kb? -
#3452 Srácok, nem kell aggódni, estére már meglesz a téma vhol a neten...jövőhéten meg lehet megvenni eredetiben ;) -
#3451 A csel nekem fifawc06ban tetszett legjobban. Halálra sz*pattam mindenkit -
#3450 Hát ez az! Megnézném Ronaldinho mikor rugja mellé valóságban az ötösről, mert ma ezt kétszer megcsinálta. A cselezés: megyek szembe a védővel, elengedem az E-t, hogy ne fusson, SHIFT+Lefelé nyíl és szalad tovább egyenesen. Szuper. Az nekem is bejön, hogy szépeket véd a kapus azzal nincs problem, de hogy 16ról egy Rooney, egy Ronaldinho nem talál kaput... Csak úgy érdeklődés szinten kivel nyomod és mennyit játszol egy Barca ellen? Mert én Lyonnal nyomom és folyton 1-1, 0-0, 2-2. De volt már 0-3 is. És az a baj, hogy kamu gólok, nem szépek. Szal nemtom... -
Tom Tom #3449 De azért a nagy ziccereket én is rendre elbaszom szal... -
Tom Tom #3448 Hát barátom akkor te nagyon el vagy tévedve vagy csak rögtön world classal kezdtél
mert nem mindent blokkol le.
Ha nem megy a támadás játsz a kontrákra úgy tuti rúgsz gólt.
Hát én olyan gólokat tudnék neked ide berakni csak nemtom hogy kell szal én egyszer olyant rúgtam hogy w+q val egy 40 méteres halálpontos indítás és Eto kapásból 30 ról beküldte a keresztléc alá...
De a csel nálam is tabu, max a lövőcsel megy.
utoljára a 2002 ben lehetett jól cselezni de azóta.... -
#3447 sziasztok!
rá tudná ezt nekem húzni egy modellre, hogy lássam, hogy mi hogy áll rajta?
tök jó lenne. valamiért nem megy nekem a kit-raptor... -
nono7 #3446 nem mond azt hogy a fifa world cup jobb,én már megszokott helyzettből mindig szinte belehetett rugni,amugyis a kapus ott olyan mágneses hogy szinte aza szányalmas amikor olyan ficakot kivéd hogy ez lehetetlen!fifa07,be végre a hires játékosok is hihetetlenul mellérugják 100% helyzetben,mért szerinted a vasoságban mindent berugnak?Cselezésel mi a baj? nálam tok jol beválik!!és a legjobb eddigi fifáknál a cselezés!!sztem!sztem gyakorolj:) -
#3445 ASASD -
jolesy #3444 Breki, Te használsz valami raptort vagy demo expandert? Mert én az új demoval tolom, mégis fölcsúszik midnen :( és csak a locale-be írogattam -
#3443 Ennek a videonak a legvégén ott van a Crouchos gólöröm. -
Árnyvadász #3442 Valószínüleg igen, de előtte eladom a Fifa World Cup 06-ot. Ja és játszom a demóval, de arra csak hétvégén fog sor kerülni. -
#3441 Épp most töröltem a pi..ába a 06-ot(szerintem az eddigi legszarabb volt fifa részek közt)
Jöhet a 07 ami meg sztem a legjobb -
#3440 Csá!
Nemtom, Ti hogy vagytok vele, de nekem nagyo nem jött be a demo. Vezetgetek én támadásokat, lövök is kapura meccsenként úgy 14-15öt, de nem megy be szinte semmi. Olyan egy az egyben 100%os helyzeteket rúgnak mellé, hogy az már fájdalmas. A FifaWC06ban meg a fifa06ban legalább szép gólokat lőttem, szép támadásokból. De itt elképesztő miket csinálnak a játékosok. Arról nem is beszélve, hogy a shiftel való cselezésnek is annyi. Az indításaimba mindig belevetődik egy játékos, 10 beadásomból 1 ha bejön. Most mondhatjátok, hogy biztos én vagyok a béna, de FIFAWC06ban world classon leosztok bármilyen csapatot. SZtem maradok a World Cup-nál. -
Tom Tom #3439 Ti megfogjátok venni eredetibe?Én most nagyon elgondolkodtam rajta de azt a 13 rugót másra is el tudnám költeni... -
nono7 #3438 -
Dexantreal #3437 Pár bünti pont pihenésre késztetné szerintem. -
#3436 xDDD valószínűleg:) -
Tom Tom #3435 Hjah és még csak most fog igazán beindulni a sok hülye kérdéssel:S... -
#3434 hát nem csoda:) napi 100-200-300 HSZ van itt:D -
Legnépszerűbb témák
1. FIFA 07
2. A Pc-s játékoknak leáldozott
3. 18 Wheels of Steel Haulin
4. Football Manager
5. Pálcikaember animációk
6. '80 as évek zenéi
7. GTR 2 - FIA GT Racing Game
8. SG's first Connection: Miskolc
9. Hány LED ég a szobádban?
10. Battlefield 2
-
puma1 #3432 HY all! Ps2-re már lehet vhonnan szedni? Mer találtam egy 1.62 Gb-osat de van egy 1.62Gb-os demo endlessen is(exclusive demo) :S -
#3431 lehet:)
REMÉLEM! -
MCcrank #3430 Hi.szerintetek még ma fennt lesz torrenten?
-
Dexantreal #3429 gyógyszer,sry. -
Dexantreal #3428 Nah jah....lol...lecsapni?Inkább valami nyugtató kéne neki, meg egy kis okosító győygszer, hogy ne írjon ilyen lámaságokat. -
Tom Tom #3427 Egyetértek
És még hogy föl volt háborodva:"te beképzel bunkó;lecsapnám simán a gyereket"
...segfej