36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• Mor3llo
    1: elég jó forrásból tudom h mikorra várható a warez
    2: légyszi ne szólj bele h mit mondok
    Aki nem hiszi, az ne higyje...senkinek sem kötelező..
  • jolesy
    Hát én halomra ütyködöm magam de mindig fölcsúszik a radar meg a player status bar o_O próbáltam már midnent de semmi se jó, 16 biten fölkúszik a képernyö közepére :S
  • Kaplan
    Fel kell hívni a CD galaxist, elméletileg 576ban már lehet kapni.
  • mama2
    Válaszólna valaki a kérdésemre????
  • Kaplan
    Lehetőleg NHL,NFL,NBA,Tiger Woodsról ne itt beszéljünk. Köszönöm.
  • Gabe18
    Ezt igy nem lehet összehasonlitani,csak ha a Konami is csinálna egy NFL játékot.Vagy jégkorongot.De hát megkegyelmeztek az EA-nek...
  • jolesy
    Megvan az NFL is, és az is jó, de azért az nhl-t hoztam példának mert az áll közelebb a szivemhez. De egy szó mint száz, jó lett az nhl is, az nfl is meg végre valahára a fifa is
  • PLATINO
    arra válaszoltam hgy már lehet szedni a tiger 07 okos de mondom azt kívánom neked amti te nekem
  • buldozer99
    az NFL 07 télleg nagyon ott van!
  • ProGabe #3497
    OFF

ha már nhl:ha kicsit is konyítasz az amerikai focihoz,vagy pöttyet is szereted,nézd meg a NFL 07-et,simán a legjobb sportjáték!!semmi még csak a közelébe sem ér szvsz(bezony-bezony,veri a PES-t is),persze ebben vastagon benne van hogy amcsiknál ugyebár ez a nemzeti sportág,ennek a licence is csak az EA-nek van meg,szal tényleg nagyon jóra kell csinálniuk!
  • Grusi
    Köszi, de azt is próbáltam, no use. :)
  • ProGabe #3495
    ez szerintem hülyeség,mármint nem az ha igazit akarok akkor azt csak igazából tudom csak,hanem az hogy csak állatkodásra jó,esetleg ha arra törekednének hogy SZIMULÁCIÓT csinálnának és nem arcadot akkor ezt nem így gondolnád te sem.semmi köze a valósághoz egy félpályáról belőtt gól(most tekintsünk el Xabi Alonsotol,az egy állat,gondolom mindenki látta mit művelt a hétközin).pl NFL-ben,NBA-ben lehet ezeket állítani,ha akarod full arcade szerű a játékmenet,ha akarod szimuláció,jó lenne egy ilyen fifába is,had örüljön mindenki :)
  • lobig
  • Grusi
    Na, utoljára a postprocess-témáról: Van itt valaki, akinek Geforce 6600-as kártyával sikerült előcsalogatni az effektet? Én bárhogy próbáltam, 16 - 32 bitben, akárhogy írtam át a config-iniket egymásra / stb, nem tudtam előhozni. Az átvezető képek akadoznak, tehát gondolom "valami van ott", de elmosódás az nincs.

Help pliz.
  • mama2
    És mikor jelenik meg? Mer én a cd galaxis-nál néztem és ott 29.-e igaz ez??
  • jolesy
    Szerintem nagyon jó lett ez a fifa. Én pesezek (neten) szóval elkezdhetném oltani a fifát de nem teszem mert nagyon tetszik. Végre szakítottak a fifára jellemzö sablonos dolgokkal, lehet változatos támadásokat vezetni és gólokat lőni. Szomszédommal szoktunk játszani egymás ellen és nagyon élvezzük, az EA most télleg kitett magáért (és nem csak a fifára gondolok, az nhl is jó lett)
  • Sam87
    hy konnan lehet leszedni azt a mezszerk progcsit???
  • Kaplan
    A bug a játékban van, nem a letöltött verzióktól függ. Senkinek nincs még meg a játék szóval nem tudunk álláspontot foglalni.
  • mama2
    És nagyon ronda lesz? Rondább lesz mint a fifa06? És eredetiben is annyi lesz benne a bug amit ti a letöltött verziónál tapasztaltatok??? Vagy csak ez a sok bug azér van mer le lett töltve???
  • Kaplan
    Ezt neked kell eldöntened, megéri-e neked a 'zsebpénzed' elkölteni erre. Én úgy gondolom megéri, főleg csak azért is mert ugye a magyar kommentátor nem biztos, hogy benne lesz a mostani tört verziókba, és ha nem lesz megfelelő eladott példányszám FIFA07ből ebben az üzleti évben, akkor nem hiszem, hogy jövőre megint lesz benne.
  • mike0013
    persze...
  • Kaplan
    K*ssolj már! ^^ 1 Elég egyszer megkérdezni, 2 Olvass vissza.
  • mama2
    Szerintetek megéri megvenni eredietibe????
  • mike0013
    de legyen szives valaki mondja el, hogy hogyan lehet elmosódást csinálni!
  • lobig
    itt a link a teljes méretű képhez: LINK
  • lobig
    a helyetekben én inkább segítenék nekem... :)

• jolesy
    Nálam meg jó az elmosódás, csak 32 biten akadnak az animációk ^^ 16 biten meg nem akadnak, cask fölszúszik a radar meg a player status bar -_-
  • Grusi
    Nálam egyáltalán nincs elmosódás, szóval ez a jobbik eset :)))
  • hunbasser
    még nem
  • kandzsal
    Megjelent már valahol a játékv.lehet v.honnan tölteni?
  • hello
    16-os színmélységnél a blur effekt szarul működik mert az egész kép elmosódik. Legalább is nálam nemtom, hogy másnál is így van-e?
  • Snecie Smicie
    kussolj már :d
  • jolesy
    Bocs a zaklatásért és bénának lehet nézni, de hogy lehet azt megcsinálni hogy 16 bites színmélységgel ne csússzon föl a radar meg a player status bars? Elég zavaró hogy nem látom a kaput o_O
  • Tom Tom
    Hát nekem akkor is a 99 áll legközelebb a szívemhez...
    Amikor a manutd be eladtam schmeichelt 63 milláért és vettem rajta egy rault meg egy dixont
    Hjaj régi szép idők...
    De most mi nem valóságos ebbe a fifába?
    Ha focit akarsz játszani kimész a térre azt nyomod; gépen meg állatkodsz mint a 07be 30 méteres csavart van de saar fingatós etoos lövéssel...
  • Dexantreal
    Mocskosul.... Ez tetszik. De jah, én is valahogy így sejtem.
  • Dexantreal
    The music in FIFA 07 includes:. Jó sok van.
  • Grusi
    Szerintem meg mocskosul nem lesz ma este tölthető. Magyarul főleg nem.
  • ProGabe #3469
    azt már én is leírtam hogy ez az utóbbi évek egyik legjobban sikerült fifája,érezni a fejlődést+hogy ebből még lehet valami.szóval jó a játék képe,de nincs sok köze a valósághoz,ergó még mindig nem futball szimulátor mint a PES hanem megmarad egy arcade foci játéknak
  • Gyovai
    ...
  • nono7
    jó perszek egyetértek veled amugy,de valahogy jobban bejönn most eza fifa mint az eddig előző sorozatok kivéve a fifa98-at:)no mindegy, kinek mi az érzése:D