36657
-
#3546 szedd le a demoexpandert a fifahungary-ről -
throne #3545 külföldön úgytudom hogy ma jelenik meg. Az EA Games-es játékokkon általában nincsen valami trükkös másolásvédelem, így nem fog napokba, hetekbe telni a feltörése. A Tippem az, hogy max vasárnapra kijön... Remélem -
Livius #3544 Kéne egy kis segítség!
Geforce 6800 as kártyám van ezen gondolom a legjobban kell hogy mennyen majd a fifa. De köztudott hogy a DEMOkban nem lehet felbontást, és grafikát voltoztatni. A felbontást fel szeretném rakni 1280*1024*32 re és highra úgy hogy ne szagassaon az animációknál. Ehez mit kell átállítani a config fájlokban? Vagy valaki eltudna küldeni egy configfájlt amibe ezek be vannak állítva? -
#3543 Digitally purchase and download the game ready for unlocking on release day!
Ez mit jelent? -
Grusi #3542 Nem, epp errol van szo, csak nehanyan valamiert fejukbe vettek ezt. -
Mityu91 #3541 Nem hiszem, hogy hirtelen meg fog jelenni elötted az asztalon sőt még a boltba se nagyon hanem max warez!! -
hitch #3540 mér ma fog megjelenni? -
Grusi #3539 Veled mizu? Már negyed hét, és sehol a "warez", hát mi van itt? -
#3538 grat, fantasztikus nagy gól ;) -
nono7 #3537 megnyomod a shiftet de tartsd nyomva és csinálj a ronaldinhoval menet közbe + (2x)felfele nyilat vagy (2x)lefele gyorsan...pl vágod felfele nyil egyik irány lefele másik irány ahogy kijön... -
Grusi #3536 Lehet cselezni, csak megváltozott. Azt hiszem shift+ egy darab irány nyomásával már nem történik semmi, minimum kétgombos az összes kombináció, még a szimpla elhúzás is.
Vagy nem így van, hozzáértők? Én nem vagyok annyira kompetens -
Tom Tom #3535 ezt egy még más írta kb a 2829 nél de nekem is ue a problémám szal légyszi HELP -
Tom Tom #3534 én 1xerűen nem tok cselezni...nem értem hogy kell. most akkor a shiftet kell nyomni és közbe irányt , de ezt ütemre vagy folyamatosan? -
faláb #3533 Hát igen,igazad van,Y+D-vel belsővel lőnek a játékosok... -
#3532 billen játszok PP -
Grusi #3531 Pace control vagy jobb analóg? -
#3530 nice goal!;) -
#3529 Y+Dvel nem egészen így lő :))
és akkor odaírtam volna -
faláb #3528 Szép gól!
Simán D-vel lőtted vagy y+d? -
#3527 -
#3526 Kedves Sam83 ez itt egy fórum, nem chat! Ha egy kérdést felteszel várj egy csöppet a válaszra, bár ilyen felesleges kérdéseket amit az ember 5 perc ráfordítással választ kaphat rá. Nincs értelme. -
Tom Tom #3525 minek az? -
PLATINO #3524 fifahungary.com fiam -
#3523 ha 1x kérdezed meg,akkor is válaszolnak rá...pl fh-n biztos fent van. -
Sam87 #3522 honnan kell leszedni a mezcsinálóT??????? -
Sam87 #3521 honnan kell leszedni a mezcsinálóT??????? -
Mityu91 #3520 HI!
Szerintem mindenki döncse el, hogy letölti vagy megveszi én is remélem, hogy ma már fenn lesz torrenten meg ilyen helyeken mondjuk az a szerencés akinek meghívós oldala van pl én :D:D.És az, hoyg eltöltöm nem aszt jelenti , hogy nem veszem meg mert én is szeretném, hogy jövőre is leyen magyar......
Tehát mindenki döncse el mit akar és úgygondolom, hogya fifa 07 nagyonjó lett és végre nem az 1hangú ráviszem a labtár 5 üldöznek és paranélkül betolom a kapuba.
Ahhogy olvastam töbnyire megvagytok ti is elégetve a demo alapján a játékkal és természetesnek tarot , hogy vannak akik a pes-t favorizálják én is lefogom tölteni a 6-ot és majd alkotok véleményt ról.
Mind továbbiakban is próbálok egíteni és góljaimmal majd a teljes gamma megjelenését követően gazdagítani a gyüjteményt.
Köszi!!! -
Sam87 #3519 honnan kell leszedni a mezcsinálóT???????
-
PLATINO #3518 internet -
Sam87 #3517 honnan kell leszedni a mezcsinálóT??????? -
#3516 Énis ismerem, csak az a gáz h nem onnan vettem...amúgy szellemes vagy, grat¢¢ -
nono7 #3515 ehh bocs nem neked ment hanem a #3506 sorry:D -
Grusi #3514 :DDDD -
Sam87 #3513 honnan kell leszedni a mezcsinálóT??????? -
#3512 "1: elég jó forrásból tudom h mikorra várható a warez"
én is(mint mindenki) ismerem az nforce.nl-t :P -
#3511 sztem erre #3506 ment a hsz -
#3510 Egy dolog miatt fogom megnézni a 07-et , a magyar kommentár páros miatt csak és kizárólag . Amugy szvsz semmi extra , ugyan olyan ocska a fifa mint az elmult 3-4 évben semmi érdemi fejlődés . Majd talán a 08-ba ahol valami evoluciorol beszélnek , ugy legyen. -
jolesy #3509 Mivan? Mit jósolok? -
nono7 #3508 azé elárulhatnád honnan a rákbol tudod?vagy csak jósolsz?igy csak kikészidet a várrandó embereket:D -
#3507 Jó nincs gond, szólás szabadság van. Mindenki azt mond amit akar. Meglátjuk mi les z ma ennyi.