36657
-
Tom Tom #3626 Sztem is gyovai lesz a nyerő.De az a Platino csávó se volt semmi -
mikiking #3625 szerintem csak következtetés -
#3624 ezt honnan tudod? -
mikiking #3623 hát a wc 06 is kijött unleashedbe -
Dexantreal #3622 Gyovai ultra loool. Szerintem ő fog nyerni -
mikiking #3621 így van , thx -
#3620 hát pont sikerült azokat felsorolnod akik nem csinálnak clonet :D -
#3619 vagy clonedvd -
mikiking #3618 vagy razor -
mikiking #3617 gondolom reload, vagy unleashed -
Tom Tom #3616 De akkor naggyyon lassan fog majd lejönni.
2-3 nap attól függ mekkora.
-
#3615 nos..ha kikerül akkor 2 órán belül tölthető lesz!
már csak az a kérdés hogy mikor kerül ki?
kikerül = amint kilopják/feltörik stb -
#3614 Én úgy tudom hogy egy verzió lessz ami tartalmaz mindent. ja és crackes. -
Tom Tom #3613 Hát ezt már valahogy sejtettük előre de azért kösz.
-
ThierryHenry #3612 ha lehet egyáltalán -
#3611 híreim vannak! az első rilíz csak angol clonecd, crackes változat lesz!
a magyar szinkronos jövő hétre várható
nemsoká megtudom mikor jön ki az angol warezba -
ThierryHenry #3610 hello
nem tudja vki honnan lehet már esetleg letölteni? -
#3609 sztem éz ez a jo h nem ugy beszél mo-rol mintha semmi köze nem lenne hozzá.. -
syluccy #3608 Nem lehet semmit leszedni onnan.
Az nforce.nl csak a megjelent releasekről tartalma információt ezért nem is illegális az oldal. -
Tom Tom #3607 Amúgy a csávó aki játszott az elég ratyin nyomta...Vazze olyanokat baszott el hogy behalok... -
messi19 #3606 Nekem minden más játéknál jó, amit eddig próbáltam csak a fifánál van ez -
Tom Tom #3605 Hát elég fura a magyar kommentárral:S
Engem az nagyon zavart hogy amikor mo nyomta norvégia ellen hogy Faragó Ricsi:
"Látszik hogy a csapat(mo) már az első félidőbe el akar húzni a másik csapattól".
Most mér nem tudta kimondani hogy mo és norvégia???Olyan gáz így már bocsánat... -
#3604 nyugi már.majd ha tölthető lesz,meglátjuk. -
#3603 holnapra már lehet szedni sztem -
#3602 "Amíg itt nincs kinn a FIFA07 addig sehol,"
ez nagyon de nagyon nem igaz :)
torrenten gyakran napokkal előtte kinntvan mint enforszon :) -
#3601 1,05x -
#3600 tehát akkor magyar kommentárral lessz a warez verzio is? -
#3599 remélem -
#3598 nem, más számítogépes játéknál van ez, ha a monitor ilyen szempontból nem jó. nekem is tft monitorom van, vásárlásnál kell figyelembe venni, h mi a helyzet. de sajnos nem vagyok szakértő:) tehát pontosan nem tudom, hogy is van ez -
kandzsal #3597 Nos ha warezon kijön az már tuti magyar lesz mivel m.o-ranem külön adják ki a játékot -
mikiking #3596 amugy innnen le is lehet szedni vajamit? mert én csak nfo-ját látom, semmi download -
#3595 sztem ma estére nemlessz fönn.. -
#3594 a fifánál az eddigi legkomolyabb az egy sima crackelés volt! na + a serial number!
emléxem a 2002 ben halál mind1 volt mit írsz be serialnak -
mikiking #3593 Itt sem megy a warezolás, ami tilos, óó hát hol,de azért köszike a cimet, és nem rosszból mondom, tov, szép napot! -
messi19 #3592 de csak a fifánál? -
throne #3591
www.nforce.nl
Amíg itt nincs kinn a FIFA07 addig sehol, és addig NEM TUDJUK hogy mikor lesz kint magyar kommentátorral a warez verzió és hogy lesz e, vagy hogy mik lesznek a játékban................................
Én pl aztis eltom képzelni h rábasznak 1 starforce4-et azt nesztek bazze, bár ezt tartom a legvalószínűtlenebbnek :D -
#3590 a monitor miatt van -
syluccy #3589 Nemtom...nem hiszem, hogy kamu volt.
Tesóm játszott a szigeten vele valamilyen EA Sports sátorban, és már abban is Hajduék kommentárkodtak. -
#3588 hehe... -
messi19 #3587 tapasztalt már valaki olyat, hogy elmosódik a kép? Nem tudok rájönni, hogy mi miatt. Elképzelhető, hogy a Tft monitorom miatt? Benq737s válaszidő: 16 másodperc. Lehet ez a baj? Más játéknál nincs gond