36657
-
#3667 Srácok. A játék én szerintem megjelent mert a német oldalon már lehet kapni. -
faláb #3666 #3417 -
#3665 Köszönöm, én is erre gondoltam, csak most megreggeliztem előtte.
-
Dexantreal #3664 Szóltam a modiknak. Most már elég a sok lámából. Lesz pár bünti pont, remélem. -
Dexantreal #3663 Nem tudom, én nem hívtam. De valaki írta ide tegnap, ha emlékezetem nem csal. -
#3662 Atyaég mi ment itt...
Gyovai minden elismerésem, off százezrei. Foglalkozzunk már a játékkal, és Gyovai kérlek ne nyögd be minden percben azt az egy kérdésed, de ha mégis megteszed a lesz egy sz lesz míg a világ világ lesz, meg az írásvégi jelek sem ártanak.
Szóval, peace.
Srácok valaki mondta, hogy felhívta az 576t és ők azt mondták már tegnap kaptak a játékból raktárra, ez igaz lenne?
-
Dexantreal #3661 lol -
#3660 nem :D
szvsz jövő héten fog kijönni vmikor... -
oliverb #3659 Emberek valki mondjon már valamit mert már nagyon türelmetlen vok. Ki jött már a game? (Warezon) -
#3658 te vagy főgyík mindenki egy szánalmas kis senkinek tart...
és hmm... vajon majd lefogja védeni az EA úgy, mint a Valve a CS-t SOHA! az online játékhoz kell eredeti cd key te igen hülye! előbb gondolkodj és utána válaszolj!
jah és tisztítsd ki a szádat mielőtt betéved ide egy moderátor -
#3657 persze :DD
az max az online-hez kellesz -
#3655 vagy deviance -
#3654 meg hát ők is először csinálják ezt, majd ha kiforrottabb lesz... Akkor majd úgy nyomják mint a tV-ben :D de ne legyünk telhetetlenek, ez így is kiváló -
#3653 minden meccsre jónak kell lennie a mondatnak, nem csak a magyar-norvégra, és ez nemcsak a magyar kommentátorban van így. jó az, nem ratyi! -
#3652 az egyes számú láma:D -
#3651 Annyira szánalmas vagy -
#3650 ezt úgy mondod, mintha a warez egy nagyon ritka dolog lenne a cd key-el együtt:) -
PLATINO #3649 te meg egy nagyon nagy ember lehetsz Gyurcsány szintéti megütöd okos vagy mint ő és igazságos -
PLATINO #3648 Ha lehet majd szedni valahonnan tuti nem fogok szólni!!!!ja és kell neki majd egy regisztrációs kód h elinduljon és az csak a zeredeti mellé adnak!!! -
#3647 Hát valahogy ez nem jelent meg -
#3646 honan az info?
az 100% Gyovai megint aratni fog -
Grusi #3645 Sose hisztek nekem, srácok... Szept 29-e előtt NEM jön ki.
Bár Gyovai holnap reggel is be fog jönni majd, és meg fogja kérdezni, hogy tölthető-e már.
"Császtok! Mi a helyzett a fullal? Kijött már? LeSSZ magyar kommentár benne?" -
BIZ0906 #3644 Ja egyébként a szint: a legerőseb de nem rég kezdtem 1-1/2 hónapja.
de ha kijön a 07 akkor onnan csinálok gólokról videot -
Tom Tom #3643 Fú de bölcs itt valaki -
#3642 egyszer majd kijön..jo éjszakát mindenkinek -
#3641 én szóltam, nem kéne meglepődni -
#3640 -
#3639 ne -
dalackraul #3638 akkor ma már ne is várjam a fifa 07-et?????:S -
#3637 y+d=Finesse Shot
s+d=Lövőcsel
q+w=Hosszú indítás(ívelve)
q+d=Emelés -
#3636 Olvass vissza le vannak írva -
#3635 le tudnátok írni a bill kombinációkat??
amiket ismertek
cselek stb.
előre is kössz -
mikiking #3634 a pes 5-ről meg mér ne is beszéljünk, mert abba olyan golokat lehet adni, ami total élethü és bomba, szal engem nem fogott meg a video,de amugy jó . thx -
mikiking #3633 hát én ennél sokkal jobb gólokat adtam a fifa 07 demoban ne haragudj meg . sokkal jobb a 07 az fix. -
#3632 Milyen szinten??
Amúgy elég potya gólok vannak benne :D mindig vagy mákód van vagy öngól.Persze van 1-2rendes és nem is olyan rossz gól.De igazán nagy gólt eggyet se láttam. -
#3631 jah -
#3630 elkéne már ide egy házigazda, nem? -
Tom Tom #3629 Hát én mennék is csak elkaptam valami náthás izét ezért már 4 napja itthon rohadok,szal most ez az unaloműző.
De szerencsére most jön a LOST! -
Takigabi #3628 össze ne fossátok magatokat péntek este hogy nem jön ki ez a bughalmaz :B
menjetek inkább élvezzétek az életet -
BIZ0906 #3627 Remélem úgy fog ez is menni mint ez