36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• Zizou5
    várjatok. az analog az az ami a psen karján van amit lehet összevissza borítgatni olyan mint a kurzor, csak érted, analog :D
  • ProGabe #3826
    na várjunk csak,ahogy én tudom a shift a billentyűzeten az tulajdonképpen egy lebutított jobb analóg kar a padokról,tehát ha van 2 analóg kar akkor az jobb mintha csak a shiftet nyomogatod,mert azt ugyebár nem tudod több irányba nyomni :)
  • szucsy89
    hi!
    leszedtem a demo2-t, ami elvileg javít egy csomó hibát, de nem tudom felrakni mert azt írja ki hogy tegyem fel a legújabb directx-et, pedig fent van!!valaki help plz!!!
  • Kaplan
    A shift=jobb analóg.
  • báttyó02
    na most mindenki átmegy jóindulatu kérdezősködésbe :-DD
  • Attlen
    Bocsi lehet, hogy már volt ez a kérdés, ne szidjatok szval a játék támogatja majd a 5.1-et ugye?:)
  • Zizou5
    de van azon a Logitech dual action-on shift???
  • Zizou5
    amugy igaza van a srácnak. nemtudnátok mondani 1 olyan padot, amin van shift mert az nekem van 2is de nncs rajtuk shift és ezért jáccom bilentyűn.
  • Kaplan
    Nem hiába, Arsenal-s a srác! Köszönöm Istenem, hogy léteznek még értelmes emberek a földön! :)
  • arsnl
    ok kösz.Amúgy kb 1 hete olvasom ezt a forumot csak azért mondtam előre, mert néha már én bevertem volna monitort:)
  • ProGabe #3817
    ezért a kérdésért kértél bocsánatot előre?2 napja talán ez az első értelmes kérdés itt,szal inkább mi köszönjük hogy nem az idióták táborát erősíted :)
    a választ meg mindjárt írja valami hozzáértő gopndolom,én nagyon nem vágom ezt a témát,de emlékeim és a hszeik szerint valamilyen logitech rumble paddal tolják a legtöbben
  • Grusi
    Egyáltalán nem hülye kérdés :)

Szvsz Logitech dual action a legjobb választás, árban sem egy borzasztó dolog, minőségre pedig nagyon jó. Az enyémet speciel nem támogatja (impact dual analog rumble), szal minden új fifánál órákat kell baszakodnom vele, amíg mindent sikerül helyrepofoznom.
  • Grusi
    Erőltess már magadra valamilyen humanoid stílust, elképesztő, amit csinálsz. Türelem, öcsém, türelem, majd egy hét múlva kijön a játék, addig hagyd itt atopikot, felejtsd el az SG-t, mert ROHADTUL nem vagyunk kíváncsiak rád.
  • arsnl
    Hello!
    Lenne egy kérdésem(lehet, hogy hülye kérdés, de nem olyan színtű, mint PLATINO-é):Na szóval csak szt szeretném megtudni, hogy a FIFA uyge nem mindem gamepad-ot támogat?Mert venni karok egyet és nem akarok oylat amivel nemehtek semmire.Ja és ti milyet ajánlotok?Csak azért kérdeztem, mert én PC-n most fogok elöször jáccani vele, mert eddig sz.r gépem volt és az szinte semmit nem vitt.Most újvan ezen a demo is rendesen megy.Előre is kössz
  • Curesz
    álllj má leeeeeeee
  • PLATINO
    este majd meglátod lehet szedni csak még kb 8 hlyen van de alig jó valamelyik nekem is bedöglött
  • Livius
    sorry elvileg 22 re akarták
  • Livius
    Sajnos a birka EA HUNGARY nál nem javították ki 29 re a megjelenést, mert elvileg akkora szerették volna. Minden más országban 29 re van írva a megjelenés.
  • puma1
    de szar:S
  • Grusi
    Ja, énse értem, hogy miért terjedt el ennyire ez a marhaság a topicban, szerintem valaki beböfögte, a többiek meg elhitték. Az ember ugyebár azt hiszi el, ami jobban teszik neki...
  • puma1
    Digitally purchase and download the game ready for unlocking on release day!

Click here to head to the EA Downloader pre-order page for FIFA 07 on PC.
  • Kaplan
    Az az igazság, hogy nem tudom ki etette be a népet a 22.-i megjelenéssel (az EA Hungary-n) kívűl.. De nagyon melléfogtatok, ha azt hittétek csak a magyaroknak 7 nappal előbb adják ki ^^
  • gercse
    oks, nekem 8
    majd kijön amikor kijön, nekem van időm
  • Kaplan
    1,62 Gb, az maximum a demo, és ha valaki még egyszer megkérdezi honnan lehet letölteni, szó nélkül falhoz állítjuk....
    Majd ha kijött srácok (iqfighterek) csak nektek, csak ebben a szezonban, csak a jó SG-től kirakjuk banner alá, hogy : KIJÖTT A TELJES!

Ez már-már nevetséges ami emiatt itt megy xD
  • puma1
    tom de endlessen van fenn exclusive demo ami 1,62Gb szval... Különben is ha kinlenne a teljes PS2-re akk fenlenne már dox-on az 100%
  • gercse
    nem biztos az, kitömörítve lehet az sokkal nagyobb is...
    (volt már ilyenre példa, nem jut eszembe, de tom, nekem is van ps2-m, és hasonló fájlokat letöltve, kicsomagolva 4,2 körülire jött ki, én is csak néztem)
  • gercse
    én már demozom...azért ujként hasson a teljes :)
  • puma1
    az 1,62Gb-os az nem a teljes game PS2-re.....
  • lobig
    én meg szopok a kit raptorral... :(
  • lobig
    KINT VAN? NINCS KINT? MIKOR LESZ? TORRENT? FIZETŐS FTP? LESZ BENNE HAJDÚ B.? NEM LESZ? ÚRISTEN! NEM BÍROK KI EGY HETET!

elképesztőek vagytok.
  • gercse
    jó sok a seeder meg a leecher :D
  • LasCar16
    ps2-es verziót már 2 napja láttam vmi infót majd rebbentsetek ha feltűnik vhol, kössz
  • puma1
    http://www.torrentspy.com/torrent/865885/Fifa_07_Ps2_Pal

Itt!
  • Neoncsoves
    ezt írd a konzolosok topikjába ^^ De ez nem hiszem hogy az
  • gercse
    és hol van?
  • throne
    joh, de ezzel mi nemsokra megyünk :)
    Legalábbis én ^^
  • puma1
    :DDDD. Nemmondod?^^ De ez sztem már a full PS2-re
  • throne
    nem. ez ps2
  • puma1
    all ez az amire gondolok?:)

Filename Fifa 07 Ps2 Pal.torrent
    Total Size 1.44 GB (1547456692 bytes)
    Author
    Anonymous
    Submitted 20 mins ago
  • LasDen #3788
    Bannerba kéne kiírni hogy még nem jött ki ne kérdezzé.........