36657
-
#3868 ok köszi:D -
Richard90 #3867 a cdgalaxison 29-ét írtak... jövő héten már sztem biztos kint lesz -
#3866 Mikor jelenik meg a fifa? komák 22 már elmúlott mikor várható?? -
#3865 Nekem is olyan van, kell működnie. -
#3864 de amit ma vettél az a dual vmi az működik rendesen?? -
Piko888 #3863 Srácok én pont ma vettem Logitech Dual Actiont a Tescoban 6990 ft.Eddig nekem if impact volt, de azt nem támogatta a Fifa ezért nem müködött a jobb analog. -
audi001 #3862 hova tudom feltölteni amit felvettem?
-
#3861 akkor magától helyezi? és az a dummy move, vagy nincs a listában a controlsnál? -
#3860 :D:D:D-tudja h kinek szol :D -
#3859 FINNNEEEEEEESE SHOOOT :D:D:D:D -
#3858 értem köszi, és ti hogyan helyezitek a labdát, mert az nekem nagyon nem megy... -
#3857 ez az impact 3-4HuFT...egy logitech ezek szerint 8-9 -
#3856 lehet h én is veszek ilyen analogos padot, tuti jobban lehet cselezgetni ;) mennyi kb az a dual vmi? -
#3855 Óóó,az legyen a legkevesebb, cask tudjak használni a jobb analógot :D big thx előre is ;) -
#3854 igen,nyomod a d-t,(és mielőtt még ellőné) megnyomod az s-t.
ha elengeded a d-t,akkor tüzel természetesen -
Grusi #3853 Majd fogják. Legalábbis ezért már bőven megérdemelné.
Mor3llo: majd éjjel ha hazajottem felrakom a fájlt, ha impact dual analog rumble padod van, mukodni fog neked is. Az a baj, hogy en kicsig buzerans gombkiosztast hasznalok, de majd megoldod :D
-
#3852 szóval mikor megnyomtam a d-t, azt tartsam nyomva, és úgy az s-t? -
#3851 mit gondoltok,betetessük azt az faq-t,amit ma csináltam?
platino,gyovai és samu87 ellen jó lenne,persze nagy piros betűkkel a banner alá oda kellene írni: MIELŐTT KÉRDÉSED LENNE,OLVASD EL A FAQ-T(linkként)!!!
mondjuk szabályok is vannak benne,amik tulajdnoképpen minden topikra igazak,de azért ez sem árt -
#3850 ya,de közben tartsd lenyomva a d-t -
#3849 ugye a lövőcsel az úgy van, hogy a d megnyomása után egyből megnyomom az s-t? -
#3848 bubu,az sg fifa bajnokságra itt jelentkezhetsz.érdemes végigolvasni a topikot -
#3847 nem bannolták,csak 1 büntipont.az olyan,mintha semmi nem lenne -
#3846 télleg ???? és hogy ? most segítségedet kérném :) -
Grusi #3845 Nem tamogatja, de a .dat modositasaval siman megoldhato a dolog. Amúgy 8-9 korul -
Grusi #3844 No, legalább összeszedtél magadnak egy bant :D
Amúgy amíg még tudsz írni, pliz mondd meg, mi az hogy "cimbáló"! Már vagy ötször leírtad, de egyelőre nem tudtam rájönni. -
#3843 Egy ilyen Logitech Dual Action kb mennyi körül mozog ? Nekem is Impactem van, és természetesen nem támogatja a kis aranyos :( -
#3842 szótam mán a modiknak:) -
#3841 PLATINO szánalom vagy.Gondolom az életkorod se vmi nagy. -
ThierryHenry #3840 valószínű -
#3839 ilyenkor szopás van?? -
#3838 pfff cska a második demót szedtem le... -
ThierryHenry #3837 Nekem első benyomásra naon teccik a játék csak kíváncsi vok mien lehet magyar komentárral főleg hajduval, őt naon bírom -
#3836 az első demo directx-es mappáját másold be a másodikhoz, és úgy telepítsd. -
#3835 valaki?? -
#3834 még egy büntike -
kandzsal #3833 OFF:Jogos amit Grusi írt te mg PLATINO fejezd be nem véletlenül van az a büntető pont inkább verd a falat -
ThierryHenry #3832 huhh ez kedves volt -
Gabe18 #3830 A gamepadon nincs "shift".
De gondolom a gamepadon a jobb analóg kar elmozditása ugyanazt a hatást éri el mint a billentyűzeten a shift+irány lenyomása. -
#3829 Értjük mi, értjük :D -
#3828 ez a kettő az anlóg kar,tudtommal