36657
-
Tom Tom #3949 nekem van egy gamepadom ami már egy picit lestapált és azt szeretném kérdezni hogy nektek a cselezés a dual actionon a jobb analóg???
Mert nekem csak a 05 be volt az de 06 óta már nem sajna
És be lehet állítani hogy a jobb analóg legyen mert akkor olyan cseleket lehetne nyomatni... -
#3948 Már előre látom, mindenki ezt fogja nyomni online... Volt ilyen bug a 06ban, be is lett tiltva a használata nemzetközileg. -
#3947 nekem is dual actionom van. meg vagyok vele elégedve. -
#3946 csak nálam nem működik rendesen a ball manager?:( amúgy az fvm-n nemsokára lesz Real Madrid patch -
#3945 Szép -
#3944 Man Utd - Milan 2-1 miután egyenlitettek első mozzanatom Rooney lepasszolta Sahanak aki........
-
#3943 sztem, majd megnézzük a teljesebe, majd ott tuti lesz 11es gyakorláésa. -
#3942 Annak én is örülnék de szerintem nem lehet.Sőt biztos nem lehet :( -
mikiking #3941 amugy ha ilyet 11-eskor is lehetne, mint az arsenalban, huuuuuuu, az igen jó lenne -
#3940 Okok vágom ezt most fedeztem fel eddig ezt nem láttam csak azért raktam be. -
mikiking #3939 ezt hogy kell csinálni? lécci! -
#3938 lol :D:D:D:d amugy ez az egyik kedvenc szabadrugás technikám. -
#3937 mondom CSINÁLTUNK 1000szer :)
főleg mivel le volt írja már a kombija :) -
#3936 Nem egyszer ^^ -
#3935 Nem a helzet miatt raktam be hanem mert akinek le kelett volna gúrítani az rúgta el.... Amúgy z+d-vel csináltam :) -
#3934 csináltunk...
be is ment :) -
#3933 Ilyet csináltatok már:
HA ez bemegy :D -
#3932 ilyen 06-ban is volt,de csak multi közben jött elő,nem volt rohadtul idegesítő,ááááá,dehogy -
kandzsal #3931 ilyen bug nálam is volt már tiszta szar úgyértem az előbbi fifákbanilyenbugokat nem tapasztaltam -
#3930 a kapus ki be rohangászott sorry
kijött a 16-osig majd vissza -
#3929 újabb érdekes bug
A labda megállt középpen játékosok körben, kapus körbe körbe rohangászott
távolról (még nincs is a képen) hívtam a saját játékosom amivel kb 9* körberohangásztam a labdát mire megmozdult és visszaállt rendes üzemmmódba -
faláb #3928 -
#3927 2. ezt hívjuk már finesse shot-nak
4. Q+QW-n beindítást és előrepaszt értesz?
átlós megtolást is nagyon jól lehet használni főleg egy az egyben simán el lehet menni az ember mellett -
WartHogSon #3926 09.29-én (pénteken) jön ki -
#3925 volt egy ilyen kérdés, hogy nekem, hogy lett jó a kijelző
eddig azt hittem a második demo miatt, de nem
quick matchra menve a demo explorerben nekem is újra középpen lett de anélkül jó
tehát ez a megoldás
szerencsére a blur már ittis jó -
mikiking #3924 Na 1-2 megfigyelés:
1.Kijavitották azt a bugot, hogy ha tulmegy a golvonalon a laszti teljesen , akkor nincs gól . Mostmár van !
2.Jött egy uj bug, ami a Pesben is van, a kb.félpályás bug, ami röviden igy nézki: D+Z (az én billemen) , a csavart lövés, hát nekem nagyon sűrűn bemegy,de ez jó, mert a wc 06-ban elég nehéz volt messziről golt adni, szal ez is jó !
3.Nekem szúrja a szemem a partjelző, ahogy ha kimegy a laszti, az akkor is szalad utánn,de remélem a piros-sárga feje kilessz javítva a fullon.
4.A Q+W -t és a Q+ QW -t nagyon jól lehet használni- ez is nagyon jó
5.A kapus már sokkal többet használja védésekhez a lábát is , jól meg kell figyelni, ez is teccik
6. Van még sok minden amiben javult, és nagyon kevés amiben romlott (szinte semmi) szóval nagyon jó kis game lessz, + még a kommentátor, hát prima lessz. -
kandzsal #3923 Nah van már valami változás a teljes játékkal kapcsolatban? -
WartHogSon #3922 már megvan, megtaláltam a megoldást a #3836 -os hozzászólásban, hogy hogyan kell telepíteni.... -
WartHogSon #3921 autorunnal sem jó, mert akkor meg behhoza azt, mikor telepíteni kell, és csak az install van ott, rányomok és azt írja, hogy DirectX9.0c kell, pedig nekem az van -
#3920 Már nagyon izzad a tenyerem :) Alíg győzöm kivárni a bajnokságot, ott végre meglehet nézni az erővisznyokat. Igaz én csak 06tól FIFA-zok klánban versenyszerűen, ott egyáltalán nme voltam rossz. Hogy mit tudok kihozni magamból és a 07ből az itt majd kiderül, de azért még lejátszok néhány meccset a kedvencemmel is ^^ [PES] -
Tom Tom #3919 Hát nekem most ezt a másodikba csinálja az angolnál...
Szóval magyarra kell tennem különben kitol a winfosba -
WartHogSon #3918 az első demó eddig jó volt, de mostanság kezdte el ezt, hogy kilépeget egy kis idő multán -
WartHogSon #3917 köszi, megnézem, csak előbb újból leszedem -
#3916 hmm... az tökéletesen megfelel.. akkor nem tudom mi gond lehet:S -
WartHogSon #3915 Gainward Geforce 6800GS -
#3914 aham. -
#3913 a finesse shot-ot azt a dummy move+shoot-tal kell csinálni? -
Tom Tom #3912 Nekem is ue volt a másodiknál és ott az autorunra kell menni nem pedig a sima indításra ha jól tudom. -
#3911 vidkari? -
WartHogSon #3910 Hello!
Az a gondom van, hogy mind2 fajta demóval van vmi gond.
Az első demó már egyre többször lép ki csak úgy magától.
A második demó meg elindul, pár másodpercig fekete képernyő, aztán kilép.
Mi lehet a gond?