36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• Tom Tom
    nekem van egy gamepadom ami már egy picit lestapált és azt szeretném kérdezni hogy nektek a cselezés a dual actionon a jobb analóg???
    Mert nekem csak a 05 be volt az de 06 óta már nem sajna
    És be lehet állítani hogy a jobb analóg legyen mert akkor olyan cseleket lehetne nyomatni...
  • Kaplan
    Már előre látom, mindenki ezt fogja nyomni online... Volt ilyen bug a 06ban, be is lett tiltva a használata nemzetközileg.
  • lobig
    nekem is dual actionom van. meg vagyok vele elégedve.
  • LasCar16
    csak nálam nem működik rendesen a ball manager?:( amúgy az fvm-n nemsokára lesz Real Madrid patch
  • gabi89
    Szép
  • asfa
    Man Utd - Milan 2-1 miután egyenlitettek első mozzanatom Rooney lepasszolta Sahanak aki........
  • Zizou5
    sztem, majd megnézzük a teljesebe, majd ott tuti lesz 11es gyakorláésa.
  • gabi89
    Annak én is örülnék de szerintem nem lehet.Sőt biztos nem lehet :(
  • mikiking
    amugy ha ilyet 11-eskor is lehetne, mint az arsenalban, huuuuuuu, az igen jó lenne
  • gabi89
    Okok vágom ezt most fedeztem fel eddig ezt nem láttam csak azért raktam be.
  • mikiking
    ezt hogy kell csinálni? lécci!
  • Zizou5
    lol :D:D:D:d amugy ez az egyik kedvenc szabadrugás technikám.
  • Fyrex
    mondom CSINÁLTUNK 1000szer :)

főleg mivel le volt írja már a kombija :)
  • Kaplan
    Nem egyszer ^^
  • gabi89
    Nem a helzet miatt raktam be hanem mert akinek le kelett volna gúrítani az rúgta el.... Amúgy z+d-vel csináltam :)
  • Fyrex
    csináltunk...

be is ment :)
  • gabi89
    Ilyet csináltatok már:

HA ez bemegy :D
  • ProGabe #3932
    ilyen 06-ban is volt,de csak multi közben jött elő,nem volt rohadtul idegesítő,ááááá,dehogy
  • kandzsal
    ilyen bug nálam is volt már tiszta szar úgyértem az előbbi fifákbanilyenbugokat nem tapasztaltam
  • Breki33
    a kapus ki be rohangászott sorry

kijött a 16-osig majd vissza
  • Breki33
    újabb érdekes bug

A labda megállt középpen játékosok körben, kapus körbe körbe rohangászott
    távolról (még nincs is a képen) hívtam a saját játékosom amivel kb 9* körberohangásztam a labdát mire megmozdult és visszaállt rendes üzemmmódba
  • faláb
  • Breki33
    2. ezt hívjuk már finesse shot-nak

4. Q+QW-n beindítást és előrepaszt értesz?
    átlós megtolást is nagyon jól lehet használni főleg egy az egyben simán el lehet menni az ember mellett
  • WartHogSon
    09.29-én (pénteken) jön ki
  • Breki33
    volt egy ilyen kérdés, hogy nekem, hogy lett jó a kijelző
    eddig azt hittem a második demo miatt, de nem

quick matchra menve a demo explorerben nekem is újra középpen lett de anélkül jó
    tehát ez a megoldás

szerencsére a blur már ittis jó
  • mikiking
    Na 1-2 megfigyelés:
    1.Kijavitották azt a bugot, hogy ha tulmegy a golvonalon a laszti teljesen , akkor nincs gól . Mostmár van !
    2.Jött egy uj bug, ami a Pesben is van, a kb.félpályás bug, ami röviden igy nézki: D+Z (az én billemen) , a csavart lövés, hát nekem nagyon sűrűn bemegy,de ez jó, mert a wc 06-ban elég nehéz volt messziről golt adni, szal ez is jó !
    3.Nekem szúrja a szemem a partjelző, ahogy ha kimegy a laszti, az akkor is szalad utánn,de remélem a piros-sárga feje kilessz javítva a fullon.
    4.A Q+W -t és a Q+ QW -t nagyon jól lehet használni- ez is nagyon jó
    5.A kapus már sokkal többet használja védésekhez a lábát is , jól meg kell figyelni, ez is teccik
    6. Van még sok minden amiben javult, és nagyon kevés amiben romlott (szinte semmi) szóval nagyon jó kis game lessz, + még a kommentátor, hát prima lessz.
  • kandzsal
    Nah van már valami változás a teljes játékkal kapcsolatban?
  • WartHogSon
    már megvan, megtaláltam a megoldást a #3836 -os hozzászólásban, hogy hogyan kell telepíteni....
  • WartHogSon
    autorunnal sem jó, mert akkor meg behhoza azt, mikor telepíteni kell, és csak az install van ott, rányomok és azt írja, hogy DirectX9.0c kell, pedig nekem az van
  • Kaplan
    Már nagyon izzad a tenyerem :) Alíg győzöm kivárni a bajnokságot, ott végre meglehet nézni az erővisznyokat. Igaz én csak 06tól FIFA-zok klánban versenyszerűen, ott egyáltalán nme voltam rossz. Hogy mit tudok kihozni magamból és a 07ből az itt majd kiderül, de azért még lejátszok néhány meccset a kedvencemmel is ^^ [PES]
  • Tom Tom
    Hát nekem most ezt a másodikba csinálja az angolnál...
    Szóval magyarra kell tennem különben kitol a winfosba
  • WartHogSon
    az első demó eddig jó volt, de mostanság kezdte el ezt, hogy kilépeget egy kis idő multán
  • WartHogSon
    köszi, megnézem, csak előbb újból leszedem
  • mike0013
    hmm... az tökéletesen megfelel.. akkor nem tudom mi gond lehet:S
  • WartHogSon
    Gainward Geforce 6800GS
  • Zizou5
    aham.
  • matyi08
    a finesse shot-ot azt a dummy move+shoot-tal kell csinálni?
  • Tom Tom
    Nekem is ue volt a másodiknál és ott az autorunra kell menni nem pedig a sima indításra ha jól tudom.
  • mike0013
    vidkari?
  • WartHogSon
    Hello!

Az a gondom van, hogy mind2 fajta demóval van vmi gond.

Az első demó már egyre többször lép ki csak úgy magától.

A második demó meg elindul, pár másodpercig fekete képernyő, aztán kilép.

Mi lehet a gond?