36657
-
#3989 Értelmetlen mostmár, COD2nél asszem jóval előbb rakták ki, akkor volt értelme. Most 5 nappal előtte már nem igen. -
Dexantreal #3988 Amúgy mit szólnátok egy számlálóhoz a topikba? -
Dexantreal #3987 menj már -
Tom Tom #3986 Jaja:D
De ilyent csináltatok már?
-
Dexantreal #3985 looooool -
#3984 nagyon unatkozol? :DDDD -
Tom Tom #3983
Lehman bevágta:D -
Dexantreal #3982 . Én már csak számolom a napokat és 29-dike után... -
#3981 Valaki tud segíteni hogy kell cselezni a 2007 demóba!!:( -
#3980 nem tud érdekelni hány évvel van lemaradva..FIFA forever :) -
#3979 nem kell nagyítani,hármat mondott :P -
MCcrank #3978 meg is látszik
lehet hogy a pes annyira nem színes de a játékélméy és a menete pótol
-
#3977 a fifa producerének(!!) bevallása szerint a lemaradás 3-4(vagy 5,nem tudom pontosan) év!!! -
MCcrank #3976 pfff
azért úgy látom vannak még okos emberkék
de legalább hazudott volna értelmesebbet
-
#3975 még volt a topiknyitása után nem sokkal egy srác,aki azt állította,h neki már megvan,mert az ea-nél dolgozik vkije -.- -
MCcrank #3974 mindegy de úgyis lesznek lköttek akik kérdezik:D
De amugy sztem jó lesz ez a 2007 de azért a pes 6 az megint jobb lesz.ez van a fifa le van maradva egy évvel. -
#3973 ha visszaolvasol láthatod hogy platinon,gyovain+1-2 csak néha-néha betérő idiótán kívül senki sem "pörög" kivéva ha ők írnak be valami okosságot,mert arra mindenki ugrik :D
az értelmesebbje már rég felfogta hogy 29 előtt nem lesz ebből semmi -
#3972 mit nem értesz benne?:) -
#3971 jó,de nézd már meg mit csinál platino...
mondjuk lehet,h ő a ps2-es verzióban próbálta a manager módot,de ezekután már ha megszólal,az bűn... -
#3970 Engem most már nem izgat, mert tudom, hogy akkor jön ki és az gyorsan eltelik.De ezek a "gépelőttülöknagymenővagyok" egyedek úgy felhúzzák az agyam....amúgy sztem jobb lett a 06-hoz képest, de még mindig messze vana pes-től.Minden estre én maradok a FIFA-nál... -
MCcrank #3969 De most mit pörögtök ennyire???
nem igaz hogy 5 napot még nem tudtok várni.
azzal hogy csak itt hergelitek egymást semmit nem értek.
de hát ti tudjátok.én nem is pörgök rajta majd 29e után letöltöm mert akkor biztos hogy jó lesz.
Tisztelet a kivételnek.!!! -
#3968 hát te ritka hülye gyerek vagy(bocs) -
#3967 takarodjál már el innen plz,kösz -
#3966 az a bizonyos ff extension
de vannak külön oldalak is erre,pl a keepvid -
PLATINO #3965 kicsit jó a manager modnagyon király a game!!!! -
Tom Tom #3964 Hogyan??
Az kurvajó lenne már bocsánat.
Van benne valami hunbasser amit mondasz...Le tudjátok írni hogy a gifes gólokat hogyan rakjátok be?Néztem a 06 faqjába de ott valami nem kóser -
Dexantreal #3963 jótube -
#3962 pontosabban a firefoxnak. -
#3961 de lehet, a mozillának van egy ilyen kiegészítője. -
nyusz #3960 jóutuberól nem lehet letölteni. vagy? -
#3959 Igazatok van. Énis ezen az állásponton vagyok. A 06-nál is ilyesmi volt. Miután egyre több bug jött elő, kihalt az egész topik. -
#3958 fölösleges -
#3957 felesleges mégegy topik.gondolj bele:megjelenik a játék,2 hétig fényezzük a gamet,utána meg arról lesz szó,h ilyen bug,olyan bug van benne...és aztán?
meg jó lenne,ha nem menne át a topik "kinek-van-kedve-játszani-velem?"-be.
sztem bőven elférnek itt a gólok,sőt,talán verseny is lehetne:"ki lőtte a legszebb gólt?" ezzel csak annyi baj van,h nem tudja senki sem bizonyítani,h tényleg az illető lőtte e a gólt,vagy csak youtubeon találta. -
#3956 Nekem is volt ilyen problémám.Én beállítottam h ne vegyen hangot, és azt hiszem vegye 30 v 40fps-sel..és jó lett :) -
Tom Tom #3955 Majd valaki csinálhatna egy fifa 07 szép gólok topikot és akkor ott megmutatjuk egymásnak a góljainkat.
-
Tom Tom #3954 Najó veszek egy olyan dual izét 5 rugó azt majd azzal nyomom mert a billentyűm lagg -
#3953 vmi olyasmi,h az xy.avi nem létezik,vagy nem olvasható,kérlek ellenőrizd a fájl nevét és a belépési akármit(gondolom itt a jogokra gondol,h lehet,h nincs jogod megnyitni,csak a rendszergazda nyithatja meg meg ilyen faszságok)
sztem az lehet a baj,h felvétel után megnézted lejátszóval,és nem léptél ki a lejátszóból,tehát a fájl használatban van,és ezért nem tudja megnyitni -
Tom Tom #3952 Nekem meg tegnap egy ilyen szabadrúgás után ronaldinho teljesen leblokkolt, mintha megsértődött volna hogy nem ő rúgta a szabadot
Megy a játék és ő meg csak áll és nem is tudtam irányítani amikor passzoltam volna szal vannak itt még érdekes dolgok... -
#3951 pont tegnap lőttem olyan gólt.
mégegyszer leírom annak,aki még nem tudná:szabadrúgásnál Y-t megnyom,odajön a játékos,aztán Y+D a játékos átugorja,sorfal felugrik,aki meg a labdánál áll az lövi el.ennél volt az a bug,h a labdát átugró játékos eltolta a labda mellett állót :D -
#3950 Nekem a 06ba is a jobb analóg volt a csel.