36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• grosso90
    hello all ma reggel szedtem le és teljesen meg vagyok vele elégedve egy bajom van ha a magyar komnentár hiányzik olvastam vissza de nem értem honnan lehet szedni azt értem h át kell irni a filet h menjen mint a 2006ban vki eltudná nekem mondani előre is köszönöm
  • Istencsászár
    Egyik meccsen, mondogatja a játékos neveit, mostani meccsen meg 1szer sem ejtette ki 1ik játékos nevét sem... why?
  • zsilike
    régen fanatic voltam,most már fm,mert megelégeltem az ujabbnál ujjabb bőrök lerántását.milyen a game?öszintén.
  • asfa
    köszi Hedge!király
    most töltöm a kommentárt!
    köszi mindenkinek!
  • The Hedgehog
    is-is :)
  • Sam87
    hy!!
    az összes meccs magyar?
    hogy kell megcsin. hogy hagyar legyen??
  • zsilike
    ez trükk,v ennyire fos a game?
  • The Hedgehog
    nem ettől héber... hihetetlenek vagytok!
  • Bensewik
    Tudom h az de ott nekem néha 4kb/seccel jön néha 30kb/seccel
  • buldozer99
    ez mükszik ettöl magyar lesz a kommentár?
  • Breki33
    a torrent is ingyenes

najó privátban
  • bigfoot
    levettem 800*600ba és közepesre vettem a részletességet és még mindig szaggat,de mecs közben is nem csak a közeli képeken
    miért?
  • Bensewik
    Inkabb ingyenes ha van pls!
  • Breki33
    illetve ezt

probably have to beg because the lad doesnt have alot of time of his hands lol...

• Breki33
    I agree the pitches are poor. If somebody asks FRENKIE nicely enought you might persuade him to create pitches for all the stadiums when the game is released !

probably have to beg because the lad doesnt have alot of time of his hands lol

FRENKIE! - WE NEED YOUR AMAZING PITCHS WHEN THE GAME IS RELEASED BUDDY!

jajjj PP

a második mondatot le tudja valaki nekem pontosan fordítani?

ja és ezzel kapcsolatban valaki privátban kérdezett vmit kérném újra
  • dalackraul
    nem tudom letölteni a magyar kommentátort valaki please küldje el köszönöm előre is
  • Breki33
    jó torrent vagy ingyenes is? P
  • Breki33
    biggui

ahányszor én ezt elnondtam P
  • Bensewik
    Sziasztok.
    Tudom hogy ti már a magyar kommentárral foglalkoztok de nekem megtudná adni valaki hogy honnan lehet letölteni a fifa07-et???
    Előre is köszi.
  • Hunor1
    Hi all ! Látom a magyar kommentár megoldódott!! :-)) Köszi Hedge, király vagy !!
    Viszont kellene egy kis segítség még.Még nem látom hogy kijött volna az aktuális kitraptor...pedig már nyomnám a mezeket ezerrel! :-)) Tudja valaki hogy milyen progival tudnám megnyitni a " zdata_ .big " fileokat?
    Most éppen az FC:HUNNIA ( kreált ) csapattal nyomulok a német 2. ligában.De a saját csapat szerkesztése részen iszonyú gagyi mezeket lehet csak megadni...
  • nono7
    de tényleg ugy csináltam ahog ykellet,most letöröltem azokat a fáljokat amit felulirtam és beraktam megint a hun-t és átirtam oket elinditottam megszolalt a magyar kommentár aztán elkussolt...reload verziohoz muxxik?
  • Dexantreal
    lol
  • The Hedgehog
    akkor vmit rosszul csináltál
  • csizy
    Ez mekkora!!!!!! :D :D :D :D :D
  • Mike
    köszi
    lassan battyogok is az 576kbyte-ba
  • Frenzy9

• lobig
    alakulnak szépen a dolgok, köszi hedge és mindenki, holnap elvileg én is ki tudom próbálni...
  • rayman2003
    Hello
    Nektek van olyan ha átrakom magyarrra átírom filekat és magyar komentárot is van akkor pl:mecsek elején nincs felvezetés bejátszás és komment"mikor bejönnek" stb..
    Ha visza rakom akkor van rendesen megy.
    Magyarul rendesen meg leht valahogy oldani?
    Van másnál is ez a hiba?
  • nono7
    én átirtam ugy ahogy kellet ,de se magyar se andol kommentártor nincs..mit rontottam el?
  • Dexantreal
    Okés thanks mindkettőtöknek! De tény, hogy nem ártana majd FAQ-hoz hozzátenni.
  • Barni
    amelyiket akarod...
    az egyik egybe van a másik külön...
  • The Hedgehog
  • Dexantreal
    Valaki elmondaná, hogy melyiket töltsem?:S #5143-t, vagy #5150-t?:S

Nem ártana majd FAQ-ba is beletenni
  • taciboy
    de, mégis!!!!

köszi!! :)
  • The Hedgehog
    pfuh, náker... esetleg ha valaki megszán és felteszi
  • The Hedgehog
    nagyon sokat javult, főleg passz, lövés és kapusszinten tudok pozitív dolgokat mondani a játékról, az AI-val még vannak gondok, néha nagyon furán helyezkednek... tartalmilag korrekt, magyar kiadásban Hajdú B és Faragó a kommentár
  • vrobec
    Koszi Hedge!
    Van esetleg olyan link ami letolto programmal is mukodik. Nyavalyas 64kbit-es kabelem van...aztan ha megszakad kezdhetem elolrol.
  • taciboy
    Nem, regisztrációs átírással sem megy :(

Nagyon kérem valaki segítsen!!!
  • Mike
    milyen ez a 2006wc-hez képest? főleg foci terén érdekel (grafika annyira nem) bár azt hiszem úgyis megveszem, de valaki röviden összedobhatna vmi értékelést

THX
  • Gaba9
    nekem eddig 1szer számolt vissza (75ről:D) azt leis tudtam szedni azóta soha :S