36657
-
#5324 hello all ma reggel szedtem le és teljesen meg vagyok vele elégedve egy bajom van ha a magyar komnentár hiányzik olvastam vissza de nem értem honnan lehet szedni azt értem h át kell irni a filet h menjen mint a 2006ban vki eltudná nekem mondani előre is köszönöm
-
#5323 Egyik meccsen, mondogatja a játékos neveit, mostani meccsen meg 1szer sem ejtette ki 1ik játékos nevét sem... why? -
zsilike #5322 régen fanatic voltam,most már fm,mert megelégeltem az ujabbnál ujjabb bőrök lerántását.milyen a game?öszintén. -
#5321 köszi Hedge!király
most töltöm a kommentárt!
köszi mindenkinek! -
#5320 is-is :) -
Sam87 #5319 hy!!
az összes meccs magyar?
hogy kell megcsin. hogy hagyar legyen?? -
zsilike #5318 ez trükk,v ennyire fos a game? -
#5317 nem ettől héber... hihetetlenek vagytok! -
Bensewik #5316 Tudom h az de ott nekem néha 4kb/seccel jön néha 30kb/seccel -
#5315 ez mükszik ettöl magyar lesz a kommentár? -
#5314 a torrent is ingyenes
najó privátban -
#5313 levettem 800*600ba és közepesre vettem a részletességet és még mindig szaggat,de mecs közben is nem csak a közeli képeken
miért? -
Bensewik #5312 Inkabb ingyenes ha van pls! -
#5311 illetve ezt
probably have to beg because the lad doesnt have alot of time of his hands lol...
-
#5310 I agree the pitches are poor. If somebody asks FRENKIE nicely enought you might persuade him to create pitches for all the stadiums when the game is released !
probably have to beg because the lad doesnt have alot of time of his hands lol
FRENKIE! - WE NEED YOUR AMAZING PITCHS WHEN THE GAME IS RELEASED BUDDY!
jajjj PP
a második mondatot le tudja valaki nekem pontosan fordítani?
ja és ezzel kapcsolatban valaki privátban kérdezett vmit kérném újra -
dalackraul #5309 nem tudom letölteni a magyar kommentátort valaki please küldje el köszönöm előre is -
#5308 jó torrent vagy ingyenes is? P -
#5307 biggui
ahányszor én ezt elnondtam P -
Bensewik #5306 Sziasztok.
Tudom hogy ti már a magyar kommentárral foglalkoztok de nekem megtudná adni valaki hogy honnan lehet letölteni a fifa07-et???
Előre is köszi. -
Hunor1 #5305 Hi all ! Látom a magyar kommentár megoldódott!! :-)) Köszi Hedge, király vagy !!
Viszont kellene egy kis segítség még.Még nem látom hogy kijött volna az aktuális kitraptor...pedig már nyomnám a mezeket ezerrel! :-)) Tudja valaki hogy milyen progival tudnám megnyitni a " zdata_ .big " fileokat?
Most éppen az FC:HUNNIA ( kreált ) csapattal nyomulok a német 2. ligában.De a saját csapat szerkesztése részen iszonyú gagyi mezeket lehet csak megadni... -
nono7 #5304 de tényleg ugy csináltam ahog ykellet,most letöröltem azokat a fáljokat amit felulirtam és beraktam megint a hun-t és átirtam oket elinditottam megszolalt a magyar kommentár aztán elkussolt...reload verziohoz muxxik? -
Dexantreal #5303 lol -
#5302 akkor vmit rosszul csináltál -
csizy #5301 Ez mekkora!!!!!! :D :D :D :D :D -
#5300 köszi
lassan battyogok is az 576kbyte-ba -
Frenzy9 #5299
-
#5298 alakulnak szépen a dolgok, köszi hedge és mindenki, holnap elvileg én is ki tudom próbálni... -
rayman2003 #5297 Hello
Nektek van olyan ha átrakom magyarrra átírom filekat és magyar komentárot is van akkor pl:mecsek elején nincs felvezetés bejátszás és komment"mikor bejönnek" stb..
Ha visza rakom akkor van rendesen megy.
Magyarul rendesen meg leht valahogy oldani?
Van másnál is ez a hiba?
-
nono7 #5296 én átirtam ugy ahogy kellet ,de se magyar se andol kommentártor nincs..mit rontottam el? -
Dexantreal #5295 Okés thanks mindkettőtöknek! De tény, hogy nem ártana majd FAQ-hoz hozzátenni. -
#5294 amelyiket akarod...
az egyik egybe van a másik külön... -
#5293 #5259 -
Dexantreal #5292 Valaki elmondaná, hogy melyiket töltsem?:S #5143-t, vagy #5150-t?:S
Nem ártana majd FAQ-ba is beletenni -
taciboy #5291 de, mégis!!!!
köszi!! :)
-
#5290 pfuh, náker... esetleg ha valaki megszán és felteszi -
#5289 nagyon sokat javult, főleg passz, lövés és kapusszinten tudok pozitív dolgokat mondani a játékról, az AI-val még vannak gondok, néha nagyon furán helyezkednek... tartalmilag korrekt, magyar kiadásban Hajdú B és Faragó a kommentár -
vrobec #5288 Koszi Hedge!
Van esetleg olyan link ami letolto programmal is mukodik. Nyavalyas 64kbit-es kabelem van...aztan ha megszakad kezdhetem elolrol. -
taciboy #5287 Nem, regisztrációs átírással sem megy :(
Nagyon kérem valaki segítsen!!! -
#5286 milyen ez a 2006wc-hez képest? főleg foci terén érdekel (grafika annyira nem) bár azt hiszem úgyis megveszem, de valaki röviden összedobhatna vmi értékelést
THX -
#5285 nekem eddig 1szer számolt vissza (75ről:D) azt leis tudtam szedni azóta soha :S