36657
-
#5364 fix ip? -
#5363 big thx a kommentátorért :) aki meg nem tudja letölteni, várja meg a visszaszámléálást, írja be a kódot amit a visszaszámlálás után kiír, és töltse le.. -
#5362 Hi! Akinek már lejött a kommentár, az nem tudná valahova feltölteni nekem? rapidshare valamiért nekem nem számol vissza. Azt irja hogy várjak 39 percet, de 39 perc mulva ujra elöröl kezdi. Valakinek valami ötlet? :/ -
#5361 wanadoo.n*tipar.hu-ról is le lehet kapni a magyar verziót. -
mernokur #5360 lehet hogy hulye kerdest teszek fel de elore elnezest kerek... :)
Minden mecset kozvetiti magyarul a jatekosok neveit ertem ezalatt hogy bemondja e..: ) -
#5359 nfo file kód generátor stb...........
mind mind rajta van -
#5358 itt van fent tudtommal és slussz, könyörögj h rakja fel vki máshová -
faláb #5357 Szevasztok,valaki küldje már el a kódot priviben ami kell a telepítésnél... -
#5356 érdekes nekem már tölti :) -
audi001 #5355 ááh máshonnan esetleg ??
-
#5354 bocs nem akartam 2szer -
#5353 fogd a nőt és fuss:))) -
bcrics #5352 master, master, master of puppets.. -
#5351 nagyjából igen, kivéve h az elején angol zászló jelenik meg a magyar helyett... de azt választva full magyar a gamma -
bcrics #5350 HEDGE!!látom nem ma kezdted,megkérdem már (bár nem idevág-mindegy)hogy mit tudsz mondani a most wanted online futtatásárol,próbáltam hamachit de 1 szerverre engedett csak fel szal van vmi tipp?cagy seriel?
kösz
-
WartHogSon #5349 Hello!
Ha én leszedtem az első megjelent FIFA 07-t és ahhoz leszedem ezt a magyar kommentet + a magyra nyelvi fájlt, akkor ez teljesen egyezni fog azzal, ami egyben lehet leszedni? -
#5348 hagyd a csába, fogj egy nőt valahol és játszál azzal... többet nem segíthetek :D -
#5347 miért nálam reklamáltok? pech... -
meril #5346 HEDGE! Nem lehet letölteni! Nem jó! Az elsö "ezt a pakkot" nem lehet letölteni! Nem indul el a töltés! Mit csináljak? -
bcrics #5345 hell a magyarositott fifat melyik warezrol szedtétek le??
-
audi001 #5344 nem mutatja a visszaszámlálást -
#5343 #5334 ... és amint a FAQ kezelője benéz remélem ezt is csatolja oda -
dApRo #5342 leírhatnátok FAQ-ba mit is kell pontosan csinalni! -
#5341 FREE gomb, visszaszámlálást megvárod, kodot beírod, töltöd! -
#5340 dehogy jött ki, én nem találom :) -
father1989 #5339 hol lehet letölteni a magyar kommnetáros fifát?
-
#5338 MÉg 1x mindenki nevébe THX THX -
audi001 #5337 RapidShare-ről hogy kell letölteni
nem najon tom -
#5336 kijött a magyar warezzió! :) -
Piko888 #5335 Tegnap este óta 330 új üzenet, mi történt itt? -
#5334 MAGYAR KOMMENTÁR TELEPÍTÉSE
1.
Töltsd le ezt a pakkot majd a benne lévő fájlokat így másold és nevezd át (persze előtte csinálj a régiekről biztonsági másolatot):
dat_hun.big -----> Fifa07könyvtárad\DATA\AUDIO\DAT_ENG.BIG
hun.db -----> Fifa07könyvtárad\DATA\CMN\FE\ENG.DB
hun_memc.loc -----> Fifa07könyvtárad\DATA\MEMCARD\ENG_MEMC.LOC
2.
Ezt szedd le és másold a DATA\AUDIO könyvtárba felülírva a régi fájlt (biztonsági másolatot előtte ha akarsz csinálj).
ENNYI!
Mégegyszer nem írom le! -
#5333 ok rendben -
#5332 nem -
#5331 amugy leszedtem már 1 iylet (data_memcard) meg 1 iylet (data_cmn_fe) ezekkel nem kell csinálnom semmit ha leszedtem azt a 2filet amit ajánlottál az előbb(5259) -
#5330 nemond :) -
#5329 kipróbáltam szuper! -
#5328 kibontásnál crc hibát ír ki... volt még vkinek hasonló? -
dApRo #5327 kijott warezba >> FIFA.07.Hungarian-iMMXpC (magyar kommentatoros ^^) -
#5326 #5259-ot olvassátok és utána még fűztem pár fontos megjegyzést.... -
#5325 olvasok vissza és mindenhol csak linkek. oylan sok van belőle h nem tudom melyiket töccsem, h magyar komment legyen. vki adjon már 1 kis utbaigazítást. előre is thx