36657
-
#5404 szerintem a windows miatt P
de azért ilyen kérdésekhez illene konfigot írni -
#5403 nekem is hasonló
nem próbálunk egy online-t? -
kishaji #5402 Hy mindenkinek!
Lenne egy olyan kérdésem h miért nem indul el a game! Kiírja hogy a fifa07exe hibát észlel ezért leáll. Légyszi segítsetek!!!
Előre is köszi! -
#5401 Akinek esetleg sikerült kicsomagolni a magyar Fifát irja már le légyszi hogysikerlült mert nállam csak 01-töl 66-ig van rar fájl és nincs 00-ás és elvileg azzal kéne. -
#5400 400+ új komment, Hedgehog, hunbasser, Breki meg még egy-két ember kommentjeit elolvasom a többi nem érdekel. Megnézem milyen lett ez a magyar kommentátor. Tegnap este játszottam 4 meccset. Mintha másabb lenne mint a demo volt, vagy nem tudom. Furcsa érzés kerített hatalmába...Kicsit olyan 06nak tűnt még. Bár ez tuti csak az én hülyeségem. -
faláb #5399 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vazz nem indul el crackelés után se a játék:S -
#5398 érdekes, hogy a kapusneveket nem mondja
amúgy mit írtál át a filében
azon filózom, hogy a demohoz volt egy patch amivel jobb lett a hang többet beszélt a kommentár
lehet jó lenne teljesben is -
dApRo #5397 ja sry audio-t nem másoltam át:D -
dApRo #5396 átmásoltam úgy ahogy HEDGE leírta, magyar a menü minden csak nincs semmi kommentátor:(
valami ötlet? -
#5395 szívesen, majd otthon én is tesztelem a dolgot -
#5394 nálam jól műxik, mégegyszer köszönet a feltöltőknek
érdemes a mecshangokat feljebb venni kommentátort kettővel lejebb sokkal valósághűbb
én fulra raktam a mecshangokat -
#5393 talán EZ! -
#5392 Faláb, ment privin... nem tom kitömöríteni vmi crc hiba... pénteken majd megveszem:P -
#5391 húúú de naon kemény ez a magyar kommentátor... -
#5390 google a barátod.Bár szerintem még nincs NoDVD crack. -
#5389 thx -
#5388 Ha rar-ok akkor Winrar megnyitod az első rart és megadod,hogy hova tömörítse ki.Ennyi! -
lafi19 #5387 Hello.
Tud valaki FIFA 07-hez olyan cracket ami után nem kéri a DVD-t? -
#5386 commanderba talán? -
#5385 igen -
#5384 rar-ok? -
#5383 TC -
#5382 rapidsharen amit letöltök cuccosokat, hogy kell összefűzni? -
Dexantreal #5381 Igen, észre vettem és sry. -
Zséé #5380 #5283 -
Dexantreal #5379 Nem szóltam sry, visszakeresve találtam rapidshire-s linket, csak várni kell, míg letellik az 1óra.
Mondom én, hogy jó lenne ezeket betenni a FAQ-ba:P. -
#5378 már feltette -
#5377 Köszi -
Dexantreal #5376 Nerkem ez a depositfiles.com nem akar működni. Visszaszámol, letöltöeném, kidob egy msáik oldalt és nem jelenik meg, mert a kiszolgáló nem található. A linkelt cucc pedig újból elkedzett visszaszámolni és semmi, ugyanaz. Már háromszor próbálkoztam. Feltennéd a rapidshire-re?:S -
#5375 Winrar-ba állítsd be,hogy hibás fájlók figyelmen kivül hagyása ha így se megy akkor a hibás fájlokat töltsd le újra. -
#5374 visszarakod a mentést.......... -
audi001 #5373 igen igen lécci vki -
#5372 olvass vissza le van írva. -
#5371 olvass vissza le vaní írva. -
#5370 Sziasztok!
Szeretném megkérdezni,hogy a Fifa 07 magyart hogy lehet kicsomagolni mert ezt irja ki (fifa07.part01.rar: A tömörített adat CRC hibás IMMXPC-FIFA07.ISO-ban. A kötet sérült).1-töl 66-ig ezt írja ki.Köszönöm segítségeteket. -
#5369 valaki leírná hol lehet kikapcsolni a blurt??? semmi értelme sincs csak a gépet húzza... -
#5368 Volna egy 5letem a sok l*ma miatt a banner alá v. a FAQ ki kellene írni,hogy lehet berakni a magyar kommentátort ha angol verziód van. -
#5367 az ip cím azonosítja a számítógépet a hálózaton
lehet fix illetve dinamikus -
#5366 hányszor mondjuk el még?
fizetős szarokat ne írjatok ide -
#5365 őőő.. az, mi is?