36657
-
#5444 istenem le van írva a FAQ-ban....nézzetek már könyörgöm szét 1 kicsit, és tessék VISSZAOLVASNI,RÁKERESNI ha vmit nem találsz...! -
mikiking #5443 ja-ja, ezt nár én is láttam, és töltöm is ! -
dbb #5442 Szevasztok,nagyon király a Game csak annyi lenne a gondom hogy bevonulásnál és gólörömnél szaggat(demóba nem szaggatott) egy picit:Mi a teendő?Olvastam hogy valamit ki kell kapcsolni de pontosan mit és hol??Amúgy a konfigom:
512 ram
Nvidia Geforce fx 5700 256mb
1.8 Ghz AMD
Előre is kössz. -
#5441 hna, szia mindenki, meek izzítom a Karlsruhét :D még cak 1-2 fordulót nyomtam le, de természetesen cél a feljutás...isteni a magyar kommentátor ;) -
#5440 igen lehet managgerbe
én az Arsenallal vok:') -
#5439 mennyit fizetsz? P -
#5438 a sötétedés volt sztem az kamera miatt
próbáld más nézetben -
#5437 Müködik pedig 100% . -
#5436 eredeti eng-es?
ha jól értem kiimportáltad átirtad visszaimportáltad?
a sound patchban mix_lrgfull_eng.ini van ezt írták át és pakoltáb a big-be -
#5435 1 kérdés: manager módban lehet kezdeni 4csillagnál nagyobb szintű csapattal? -
#5434 najó, most lett elegem mindenből, szedném le rapidról, erre kicsivel azutáb hogy elkezdi tölteni, 1 másodperces áramszünet. Újraindul. Utána meg azt mondja h már töltöm. És mindeközben alig jön a torrent, kb 10 kb-al... Vki privátban adjon pls vmi olyan warez címet, ahol fennvan a magyar és jó gyorsan jön! (és lehetőleg nem 800ft-os sms-t kelljen küldeni) -
#5433 próbáld ki a demo-t sztem kéne kártyacsere, de úgy kiderül, illetve a gamecopyworld-on van egy fifa crack exe azzal is nézd meg -
#5432 azért ennél jobb konfigom van :)
Processzor: 1,3 GHz vagy nagyobb
Memória: 256MB RAM
HDD: minimum 1,2 GB szabad hely
DVD: 8x
Videókártya: 64MB-os
Hangkártya: DirectX 9.0c kompatibilis
DirectX: 9.0c
Operációs rendszer: Windows 2000/XP -
#5431 pff 350 új üzenet :|
majd ha lesz időm végig olvasom.
az lenne a kérdésem,h vkinek volt hasonló gondja?
ez mindenkinek ilyen,vagy csak nálam szar?tudom,h gyenge a videókártyám,úgyis veszek majd műásikat hamarosan.meg még annyi a hiba,h kirúgáskor fekete a képernyő :S
-
#5430 UBI!!
Faq -
#5429 vannak rendes emberek is -
#5428 naon jó a szinkron
köszi annak a joembernek aki rászánt vagy 10percet -
#5427 kitöröltem az eredeti eng-es dolgokat a BIG-ből és átírtam benne a HUN-okat ENG-re ennyi... biggui -
Uborkasalata #5426 Mér honnan lehet leszedni a magyar kommentárost verziót? -
Uborkasalata #5425 Én a FIFA 07 demojában hiába nyomogatom a Y+C+irányokat meg a Shift+irányokat csak pár egyszerűbb csel jött össze, vagy a nagyokat csak a teljesben lehet? ÉS hogy lehet úgy beadni ahogy C.Ronaldo csinálta meg aszem Joe Cole az intróban hogy a lába mögött adja be? -
#5424 nagyon kira a kommentár köszönet mindenkinek!
csak kár h a csapatneveket nem mondja.. :( na mind1 ettől függetlenül Istenkirály! -
kishaji #5423 Könyörgöm valaki segítsen, miért nem indul el!!! -
BIZ0906 #5422 - FIFA 07 (418 új üzenet) azta k**va -
#5421 Beszéddel nincs gond ( szerintem ), inkább azon kéne "állítani" hogy a játékosok neveit ha passzolok, vagy viszem a labdát akkor nyögje be, mer vicces hogy Magyar vs akármi meccsen, 80%ban csak Dárdai nevét volt képes mondani, az ellenfél játékosait meg 100%ban nem ismerte... -
#5420 A raapidshare-n mér van az hogy a kommentárhoz leszedném a pakkot le is tölti de csak 16 mb-ot és nem az egészet? -
kishaji #5419 A demoval nem játszottam. van egy Ati radeon 7500as 128 mbos kártyám is, azt is beletettem de azzal sem jó! -
Dexantreal #5418 Breki legyél má házigazda pls -
#5417 Azért lassú gondolom mert proxy-n keresztül szedi
érdemes sebesség szerint nézni őket ha tudja a progi -
#5416 a demo ment?
elég régi a kártyád -
kishaji #5415 van aki még az 5361es hozzászólásban található oldalról szedte le és elindult neki és tudna segíteni???
-
faláb #5414 #5399 -
#5413 oks alig várom. és thx -
Dexantreal #5412 Adok privit, mert még a végén leszedik a fejem warezolásért. -
#5411 De hova, mert nem találom. (internetre addig tom ) -
kishaji #5410 jah és windows xp sp2 -
kishaji #5409 vid.:Gefoce mx440 128mb
proci:3 Ghz
memória:512mb ram
-
#5408 Nah sikerült megoldanom a rapidshare problémát. Lekell tölteni ezt a Hide my IP nevü programot, utána felrakni, rákattintani a hide ip re, vársz, amikor megváltozott az ip akkor elinditod a böngészőt és menni fog, legalábbis nekem ment. Ha proxy hibát ír, akkor mindent kezdjetek elöröl. Egyszer csak bejön :).
Ui: Nekem k*rva lassan jön, kemény 20 kb al :) remélem majd felgyorsul -
Dexantreal #5407 A gépedét. -
kishaji #5406 hogyhogy konfigot írni? -
Dexantreal #5405 Most veszem észre, hogy feldobták a magyar verziót is Fifából:
FIFA.07.Hungarian-iMMXpC = 3.07 GB
Akkor uninstall régi Fifa, mivel ez nem működött valamiért, ugyanis felűlírtam az audio-ba lévőt, ám most meg fullra nincs kommentár a mecs alatt.