36658
-
most megint uninstall mehet ehh :) -
nagyon jó magyarul:) magyar kommentáraink isteniek:) vannak még hiányosságok, az igaz, de szinte minden percét élvezem, sose nyomom ki a videókat amig beszélnek =) és maga a game is frankó -
Hát akkor nálad vana bibi mert másnak ment!!! -
nekem nem működik a magyar komment.
átmásolom amit kell utána meg nincs kommentár
pff -
Száddi #5601 Váá nemigaz miközben rakom fel a magyart kiírja hogy a z_data 14 file nem található vagy mit tom én :S Most kb fél órát ezzel fogok szenvedni hogy az anogolt átrakom bele ...... hhmmm elveszi a kedvemet :S -
dalackraul #5600 please valaki segítsen leszedtem ezt a breki féle magyarosítást és semmi magyar kommentátor aki tud segíteni vegyen fel msn re címem:[email protected] -
A wanadoon a hungarian-immxpc az játék vagy mi? -
és nem 4 filet hanem 3at ir -
FH-n mikor lesznek cuccok a teljes játékhoz?? -
figy én pont oda tettem mindent és á is neveztem cska nem beszél semmit ez a szerencsétlen... te honnan szedted le? -
gerej #5595 asszem megvan.Jee!A gamecopy-n volt, csak nagyon eldugva.Köszi a segítséget! -
sztem nem kell átállítani semmit. a 4 fájlt nem egy helyre kell bemásolni, nézd át a readme-t, hogy hova kell másolni. abban annyi a hiba, hogy nem írja, hogy át kell nevezni. -
én is wanadoorol szedtem de nállam ott a crack... pff -
dbb #5592 Hogyan lehet átállitani 32 bitről 16 bitesre?? -
matyi hallod betettem mindent ahogy irta aztán átneveztem eng-re és magyar a felirat de szinte semmi kommentár nem tudod h lehet e vmit állítani ha mennyit beszéljen vagy vmit fél napom erre ment rá erre a q*va szinkronra most meg nem vmi jó pls help -
akkor töltsd le a linkről, amit adtam. egyébként ha reloaded-est töltötted, kell lennie. -
gerej #5589 mertmég nincs fenn rajta -
mert most terhelt a szerver, mindenki a fifát tölti. -
gerej #5587 vazzze nincs crack mappa :( -
akkor miért kérdezted, mikor ott van rajta a crack? ha ott nézted meg először, le is tölthetted volna egyből! -
Figyelj!
Mi fasz van a wanadoo-val?
Régen maxon jött minden, most meg kurva béna.
Egyszer 250, aztán 0 meg 70 ingadozik és lassú. -
az audio.big-et is átmásoltad? egyébként nekem folyamatosan beszél. -
gerej #5583 A gamecopyworldön már néztem,azvolt az első dolgom,deazért kösz -
nállatok sem beszél ez a hajdu b mert nállam semmit 10 percenként benyög egy nevet de azon túl semmit mi lehet a baj bemásoltam átneveztem ahogy irta... -
nem reloadedes-t, hanem Crack mappát. -
Crack mappát keress
azon rajta kell lennie :D
az va nekem is -
vagy itt rákattintasz valamelyik mirrorra. -
gerej #5578 Elvileg Reloadedes mappát kell keresni,de nemtalálok olyat. -
Grusi #5577 Sracok, en is kerdeznem, hogy hol lehet 16 bites szinmelyseget beallitani?
Fontos lenne, koszi -
rajta kell, hogy legyen a dvd-n. -
ha félpercenként beírod, akkor sem lesz jó. ha valaki tudja, majd válaszol. -
gerej #5574 Vki nemtud nekem cracket mondani h hol találom????Lééééciii -
gyerekek akkor most akkor a blackdown oldalrol amit szeedek a magyar verzito az hibás tehátnemjo??
-
srácok feltettem a szinkront megy is csak alig beszél normális ez? 5 percenként mondt egy nevet hajdú b azt annyi... -
gyerekek akkor most akkor a blackdown oldalrol amit szeedek a magyar verzito az hibás tehátnemjo?? -
gerej #5570 Én a w***dooról szedtem az angol verziót.Abban hol vvan a crack???Lehet,hogy hülye vok és nem találom.... -
zinternetről -
dbb #5568 Hát szerintem nézd meg mivel én ugyanazt szedtem le és nekem semmi bajon nem volt vele kitömöritettem bemountooltam és play game magyarul! -
gerej #5567 vki nemtudja, hogy cracket honnan lehet szedni hozzá? -
statisztikák-bajnokság állása