36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• Lyan Kyj
    Az a gáz, h most megcsinálták nekünk ezt a kommentárt, és sztem a következőnél már hagyni fogják a francba, mert senkisem veszi meg a játékot. Plz mondjátok, h legalább vagytok páran, akik megvették, megveszik, h legyen remény a köv részhez is!
  • b1bajbal
    ez ilyen reloaded verzió nem látok olyan fájlt amit be lehetne mountolni.
    A letöltés után kicsomagoltam utánna meg telepítettem és ott volt a játék mappája
  • csizy
    Be van mountolva a játék? Vagy ha kiírtad akkor a dvd a meghajtódban?
  • djseki
    sziasztok, valaki írja már be ([email protected] vagy ide) honnan lehet letölteni a magyar szinkront! Légyszi nagyon mag köszönném.
  • b1bajbal
    Légyszíves valaki segítsen!!!Beraktam a cracket elindítottam a játékot de azt irja ki hogy rakjam be a play discet sehogy sem megy már vagy 2 órája próbálkozom.PLEASE HELP!!!

/please insert the FIFA07 play disc in to the drive blablablabla/
  • Yrda
    sziasztok! na letöltöttem a magyar verziót és hát nagyon tetszik a magyar kommentár.. játszottam az olaszokkal és mondják, hogy "a labda a brilliáns teknikájú Tottinál" :)) nagyon jó:)
    de észrevettem 1-2 hibát, pl. amikor gólt lőttem vagyis fejeltem az oldalhálóról vagyis belülről visszapattant a labda, szerintem ez igaziból nem így van, de összeségében jó :)
  • The Hedgehog
    mert nem úgy csináltad ahogy leírtam :) ha mindent helyesn megcsinálsz akkor jónak kell lennie
  • Cafu
    Valahogy nem lehet frissíteni a csapatok játékosiat mert pl én hiányolom oliveirat a Milanbol
  • Breki33
    Kijött egy transfer patch

I have made a transfer patch for you, all the transfers are updated till the end of the transferwindow. Some players don't exits in the game, you can create these players by yourself!

Az onlinosokat kérdem, hogy ha jó nem lehetne ezt alapértelmezetté tenni?

Alapjátékből elég sokan hiányoznak MAterazzitol kezdve Mutu-n át ha jól olvasom
  • Grusi
    No, a blur tökéletesen, akadásmentesen fut 16 bites színmélységen, viszont a bibi az, hogy az egész kép elmosódik, nem csak a háttér :D

De legalább látni a fényt az alagút végén...
  • csizy
    Köszi, de a driveremben maxon van az AA, vagy játékban is be lehet állítani?
  • grosso90
    Hedge kérlek segíts h miért nem jó ez a szinkron mindent megcsináltam ahogy leirtad magyar az irás viszont hajdu b meg se szolal csak meccsenként 2*
  • The Hedgehog
    magasabb felbontásnál AA-val szép lesz
  • Breki33
    Sokan kérdezték, hogy hogy lehet 16 bitesre beállítani.

Két ötlet.

1. Meg kell nézni a driverben hátha külön profilba meg lehet adni (nem biztos)
    Itt érdemes kipróbálni a Digital Vibrance-t és esetleg ablakban futó játéknál belőni a kontrasztot élességet így sokkal szebb lehet a játék.

2. AZ exe után a parancsikonban szerintem meg lehet adni a felbontást és a 16 bitet is. Pontos szintaktikát le kell lesni pl arról ahogy a 2006-os demónál csináltuk

3.LÉtrehoztok a könyvtárban egy locale.ini-t és oda beírjátok

egy példa

NEVERENDING_GAME=0
    WINDOWED=0
    RESOLUTION=1024x768x32
    RENDER_QUALITY=7
    NO_SECOND_YELLOW=0
    NO_IMMEDIATE_RED_CARD=0

[OPTIONS]

LINESMEN =1
    REFEREE =1
    OFFSIDES=1
    BOOKINGS=1
    INJURIES=1
    DIFFICULTY_LEVEL=1
    GAME_SPEED=1

TIMEDISPLAY=1
    VISUALINDICATORS=1
    RADAR=1
    WIDESCREEN=0

ez demos de látszik a lényeg
  • grosso90
    te honnan szedted a szinkront mert nállam nem nagyon beszél...
  • Dexantreal
    :

Ha Ryan Giggs beindul, nehezebb elkapni,mint Kaliforniában a náthát. (Hajdú B.)

Most találtam
  • grosso90
    csáó mindenki. nállam nem jó a szinkron pedig mindent oda tettem ahova kellett és át is neveztem ahogy kell erre Hajdu B össze vissza beszél ha egyáltalán beszél álltalában egy meccsen megszolal 2X és akkor is vmi oltári nagy baromság kérlek segitsetek!!!
  • gyuri00
    valki nem akar játszani egyet????????????
  • CsőKujts
    Persze majd minden xart megveszek tizezerért azt fél-egy év múlva meg dobhatom ki a szemétbe. Gondolkodj már ember. Persze az ember megvesz pár játékot ami tettszik neki meg esetleg multihoz kell a key. De had zongorázzak már végig kipróbálás szinten párat mielőtt kiadom azt a rengeteg pézt. Szóval nem értem mire ez a nagy varez ellenes dumád. Ha meg te megveszel minden sz4rt az a te bajod...
  • Száddi
    Tök jó a játék a közelítéseknél egyáltalán szaggat de játék közben egy kicsit igen... Bár nem is csodálom mivel Ati 9000 64mb-oson van :D De amúgy jó a játék
  • csizy
    Hali!

Tudja valaki véletlenül hogy nálam miért ilyen a háló? Az összes FIFA -ban ilyen nálam:

Pedig totál maxon van minden!
  • sapkafej
    az igaz. de sokan megszegték :P
  • Dexantreal
    #5283 asszem:S
  • crossy104
    Ja, és minden magyar.
  • crossy104
    5448. olvass vissza kicsit.Leszedtem, megcsináltam ahogy irták, tökéletes!
  • Mr k
    De nó warez :)
  • sapkafej
    próbáltad h újra leszeded a 27-est?
  • sapkafej
    de neked ezzel mi bajod van? ezért van a topik. problémája van, beírja. komolyan nem értem, mi a baj az emberekkel.
  • taciboy
    Szia! Ezt is megpróbáltam, amit írtál. És én meg programozó vagyok :)
    Vadonatúj rendszer, de a régin is ezt csinálta. Tehát valami olyasmi okozhatja, ami a két rendszeren ugyanaz: pl. maga telepítő (a havernak jó, úgyhogy ez kilőve); esetleg valami hardver (na erről fogalmam sincs); talán a deamon-tools (4.06-ot használok, de a régi rendszeren 4.03 volt).
    ÁÁÁÁÁÁ
  • The Hedgehog
    Nos kipróbáltam a magyar kommenttel is a játékot és felüdülés, de tényleg... Bár megmondom őszintén nekem még így sem dob akkorát a játékon, hogy ki is tolja annak szavatosságát. Igazából örülhetünk, hogy végre magyarul szólal meg a két riporter, de látszik, hogy azért még mindketten először csináltak ilyet. Kevés az átélés és két ilyen volumenű alaktól ez egy kicsit furán hat. És erős a gyanúm, hogy előre kapott szövegkönyv alapján dolgoztak, mert néha egész blődségeket képesek mondani.

"Kirúgta a labdát!"... ez mi?... ehelyett jöhetne egy "Gyönyörű felszabadítás!!!" felkiáltás. A gyakran elsütött "Fejében az ereje"-t már nem is említem. Csapatneveket nem mondják ami zavaró nagyon.

Van ezen mit csiszolni jövőre. Remélem fognak is...
  • Mr k
  • nightsucker
    Hello lécci segitsetek a magyar vezio van meg és a direct x miat nem engedi felteni az irja ki hogy neki a legujab kell de az van fent akinek sikerült megoldani lécci válaszoljon
  • Mr k
    A válasz: Vedd meg. Ne nyavajogjatok már itt egyfolytában, vegyétek meg ha nem jó a tört...
  • lobig
    Deco-val kicsit betekertem a szögletet rövidbe:
  • Gyovai
    a 27 es fájl hibás..
  • Gyovai
    aztmondták h gylehetne h beállitom a winrarba h a hibás fájlok figyelmen kivül hagyása de nemtalálom sehol ..
  • oliverb
    Ezt taciboynak irtam

• oliverb
    Hár probáld meg ugy hogy ha van wincomandered vagy totalkommandered, abbol megprobálni elinditani tehát nem autorunba hanem belépsz ebbe a programokba a virtuális meghajtoba ás onnan a seetup.exe-vel vagy létre hozol egy üres mappát és ugy abba telepited be.(mivel azt mondtad nem tudja létre hozni a célmappát).
    REmélem segitettem valamit, de nem vagyok még programozo szinten:D
  • Gyovai
    császtok leszedtem a magyar fifát és crc hibát ir ki tömöritésnél hogylehetne ezt kijavitani kösz
  • taciboy
    Sziasztok. Na akkor elmondom mi az én problémám (még mindig), annyian olvassátok ezt a fórumot, hátha nem csak nekem jelentkezik ez a hiba!
    Úgy vettem észre, hogy nem csak a FIFA07 telepítője, de az NHL07 telepítője is rosszalkodik, viszont a Madden NFL 07 az jó. És azért kérném a segítséget, mert félek, hogy akkor majdnem az összes EA-telepítő rossz lesz :(
    Naszóval a hibajelenség:
    Berakom a telepítő-dvd-képfájlt a deamon-toolsba (G:\), normálisan elindul a telepítő, kódot kér, stb.... Kiválasztom az Advanced User-t, hogy oda telepítsem ahova én szeretném. A következő képernyőn így beállítom a mappát ahova én szeretném telepíteni, majd amikor tovább mennék a Start menüben való elhelyezés ablaka után, azt írja ki kivétel mindegyik ablakra, hogy nem tudja létrehozni a könyvtárat, menjek vissza és válaszzak megy másik könyvtárat. MINDEN könyvtárra ezt írja ki. Csak akkor települ fel, ha a Typical User-t választom, ilyenkor a c:\program files\ea sports\fifa 07\ könyvtárba telepít minden gond nélkül. Viszont ha az Advanced User-en belül én adom meg ezt a könytárat (pontosan ugyanezt), akkor már nem engedi telepíteni. Próbáltam ékezetes nélkül, szóköz nélkül, nem G:-ról hanem H:-ról, semmi sem működött. Vadonat új rendszer van -másfél napos-.
    Kérlek segítsetek, mert nem szeretnék majd a többi játékkal is így szórakozni (NFS, NBA, stb).
    Valahogy segítsetek már EZT a problémát MEGOLDANI és ne kikerülni, mert azt már segítséggel sikerült megcsinálni.

köszönöm!

Minden segítséget várok!