36657
-
mike369 #5764 igen, mester -
#5763 gamepados kép
#4056 -
#5762 több mint a shift
ez olnyan mintha pl azt mondanád olyan a jobbra kormány jobbra forgatása mint a jobbra nyíl? -
apihi #5761 mármint ezt: FIFA.07.Hungarian-iMMXpC -
apihi #5760 Sziasztok,
két kérdésem lenne csupán van aki ezt szedte le és ki tudta tömöríteni mert nekem hibát jelez? illetve olvasom hogy vki beszkennelné a kézikönyvet (ha nem néztem be) azt én is megköszönném és ha megtörténik kb mikor? -
_Vegeta_ #5759 Sajna nem talaltam meg a gamepados kepet. :(
Szoval az analog kar lenne a shift? :) -
#5758 ha nem hívsz többet mesternek P
de csak később tudok -
#5757 Breki mester mutatnál pár képet a Palermoról? köszönöm szépen -
#5756 Vegeta: be tudod állítani a gombokat, cseleket meg a jobb analóg karral csinál, ha olyat vettél amilyent támogat a fifa
Richard: pff még nem tudtam otthon kiróbálni, csak a munkahelyen, de ott se full grafon, meg otthon se fogom sztem, mer elég xar a gépem:) -
#5755 shift nincs
q az szerintem az L1
érdemes megnézni azt a gamepados képet amit beraktam -
Beepee #5754 Thx -
#5753 várunk a JUve topicban -
Richard90 #5752 egy kérdés... full grafikán nektek is beakad amikor pl bejönnek a játékosok a stadiumba, vagy pl kirúgűsnűl, amikor a kamera horizontálisan van?
amúgy felülnézetből minden szépen megy max fps-se (75)
ja és überkirály lett a kommentár :D -
_Vegeta_ #5751 Nagyon teccik a 07. Farago es Hajdu B. kivallo munkat vegeztek. Nagy koszonet nekik. Talan kicsit tulasagosan artikulalva beszelnek, de ez nem nagy problema. A beszolasok meg naggyon allatok.
Sajna még nem megy a jatek mert most vettem egy gamepadot es nehez atszokni rá.
Valaki megmondana gamepadon hol vannak a shift meg a q gombok?
a s d w e-t megtalaltam, a shiftbe meg qba nem vagyok biztos. :) -
#5750 ilyem sokan nyomják a Juve-val:) yeeeee
Forza Juventus! -
#5749 A 2. képnél kicsit furcsa, hogy nincs se a kapunak, se a hálónak árnyék, és mikor beér a labda a kapuba ugyanolyan marad a labda árnyéka :) -
#5748 Minden 2. kérdés az hogy így nem működik, úgy nem működik. Kicsit unalmas, nem?:) -
Hackman #5747 Feltöltőket keresek az oldalmara!
Aki szeretne segíteni az vegyen fel msn-re ([email protected])
Előre is kössz!
Nekem is megvan a FIFA 07 magyarul k***a király game!Minden elismerésem! -
#5746 köszi -
-
#5744 Nem kell megvenni, de ha nem jó a tört játék ne jöjjön ide sírni. -
CzKaresz22 #5743 Sziasztok!
Valaki megtudja mondani,hogy manager módban a BL meccekért van valami kis pluszpénz!Vagy csak a végső győzelemnél mint Fifa06-ban?
Köszi elörre is! -
#5742 Breki33: majd akkó megpróbálom emberi mértebe bescannelni és feltenni vhova;) -
#5741 az a baj hogy a winfos se jogtiszta és nem engedi leszedni -
#5740 be lehetne scannelni
DE kérdeztem az onlinesoktól vmit. -
#5739 ki ez a Komlol???? ő nyitotta a topikoz azt 1 vagy 2 hsz-e van eddig..... -
#5738 1. Ez szerintem ugyanaz mint 2006-ben, de ez nem biztos
2. Finesse Shot az L2+shot #5708 pl
3. tips & tricks-et már egy csomót raktam be korábban szerintem a FAQ-ban is van
-
#5737 jah én is mindig belegondolok, h felmegyek netre oszt össze-vissza cseleznek az emberek mint állat és aláznak, nekem megy egy bicikli csel se megy:D de lehet azért szépen védekezni és talán majd nyerek is néha :D vagy legalább x-elek:D -
#5736 szedd le a microsoft oldaláról az augusztusi directx-et -
#5735 naja, de amiket olvastam a tippek és trükkökben :)
vagy megy kézsésg szinten, vagy nem, mert idő nincs töprengésre -
#5734 nightsucker: nem tom sajna, mer nem volt még ilyen problémám -
#5733 Beepe: a kézikönyvben minden benne van, most épp a finesse shot jut csak eszembe, az a y+d kombo -
#5732 Hello lécci segitsetek a magyar vezio van meg és a direct x miat nem engedi felteni az irja ki hogy neki a legujab kell de az van fent akinek sikerült megoldani lécci válaszoljon
És lécci probáljatok meg nem bunkonn viselkjedni
-
Beepee #5731 #5696
Itt mindenki kér meg kérdez senkisem segít? -
#5730 honnan lehet letölteni a játékot? -
Árnyvadász #5729 Remek! :) -
#5728 csak sokat kell gyakorolni;) de én má nagyon unom a gép ellen, mer nagyon idegesítő a gép, emberek ellen sokkal jobb;) -
#5727 én biztos rémbéna leszek a sok hardcore gamer között :( -
nuno valente #5726 Akinek teccik a játék annak akkor szerencséje van mint az állat!!! -
#5725 nah az qva jó, az úgy naon tecceni fog sztem, köszi h ilyen részletesen elmondod;) lopok vhonnan egy monitort mosmá...:D
(én 11-14 vok itt)