36657
-
#5802 inkábbb segítenétek füvezni P -
mike369 #5801 nem is, mert kihagyta, hogy mester -
#5800 tövig
ték -
#5799 köfi
FORZA e SEMPRE PALERMO -
mike369 #5798 valóban nem...
"-Van magyar kommentár a FIFA 07-ben? - Az itthon kapható játékban igen.
-Mikor jelenik meg a játék? - A játék szeptember 26-án jelent meg a hazai boltokban.
-Honnan tölthetem le a játékot? - Fájlcserélő használatával.(pl.:torrent,dc) de ne a topikban kérdezd meg egy-egy fájlcserélő hálózat használatát, mivel ez nem warez topik,és egyébként is off lenne.
-Ha mégsem magyar a fifám, hogy tehetem magyarrá a szöveget és a menüt? - Íme.
-A magyar kommentárt honnan tölthetem le,ha nem magyar a játékom? - Vedd meg,az itthon kapható FIFA 07 magyar nyelvvel,magyar kommentárral kapható,vagy fájlcserélő segítségével juthatsz hozzá,ami ugye illegális.
-Hogyan készíthetek a góljaimról animált képet?" -
kicsirobi #5797 Igazad van erre én is kíváncsi vagyok. -
#5796 Egyet értek veled.:D Ez a játék über sirály. -
Sam87 #5795 nem irja a FAQ hogy mit csináljak ha nincs magyar komm. meg magyar hang!!!!!!!!!
-
#5794 olyat lehet-e csinálni h 2 billentyüt rákötök a gépre és ugy jáccani 1xre 2en? az egyik ps2es a mmásik meg usb. -
Sam87 #5793 nem irja a FAQ hogy mit csináljak ha nincs magyar komm. meg magyar hang!!!!!!!!!
-
-
#5791 függ a cspattól, és a játékmódtól
ha csak olyan lenne a kommentár mint amit diirect ip alatt produkál, én is azt mondanám, hogy ez bizony elég vérszegény
de aztán játszottam öcsémmel egy M. United - M City mérkőzést.. ég és föld a kettő között a különbség -
CzKaresz22 #5790 Sziasztok!
Valaki megtudja mondani,hogy manager módban a BL meccekért van valami kis pluszpénz!Vagy csak a végső győzelemnél mint Fifa06-ban?
Köszi elörre is! -
Djemba #5789 igen és jónak kell lenn
ie -
Djemba #5788 igen és jónak kell lenie -
#5787 *tetszhet -
#5786 attól még másnak tetszet, hogy neked nem. semmi baj :P
nekem bejön, csak kár, hogy a csapatneveket nem mondják. -
#5785 Nekem már meg van. Hozták ma a cd galaxis-tól, és nagyon faxa. Szerintem jobb
lett a grafika is, és ez a magyar kommentár: CSODÁLATOS!!!!!!!!!!! -
#5784 Látod legfelül a PIROS BETÜKET? Az van odairva hogy : MIELÖTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE! Ha sikeresen eltudtad volna olvasni már rég tudnád a választ. Ilyen rohadt bonyolult ez?
Amugy: Hogy játszhatok Online módban? - Az Online mód eléréséhez meg kell venned a játékot eredetiben, ahhoz kapsz egy kódot, amivel játszhatsz Online módban. -
Sam87 #5783 leszedtem a fifát és angol.
mit csináljak??
köszike!!! -
#5782 vagy mégegyszer szedjem le az 1 est és a 27 esdt onnan ahonnal leszedtem az egézset?, -
dbb #5781 Szevasztok,Ha tört verzióm van lehet neten nyomni?ha lehet akkor hogyan??előre is köszi -
#5780 de már megvannak azok is.. -
Djemba #5779 szed le még 1 a 27 és jó lesz!!!!! -
#5778 control setting
ott meg tudod nézni melyik bill-hez melyik gomb tartozik -
#5777 mert azt irja h a 27 es fájl hibás -
#5776 sziasztok a winrarba hogyan kell beállitan ia hibás fájlok figyelmen kivül hagyását,??h kibirjam csomoaglni?köszi -
djseki #5775 köszönöm mindenkinek -
mike369 #5774 3 db 5771-es üzenet... nice :D -
Zséé #5773 lap alján Free gomb ->megvárod a visszaszámlálást -> beírod a 3 karaktert amit kiad -> Start download gomb -
#5772 ezt most mé' kellett így???amúgy csak annyi hogy legörgeted,rákattintasz a free-re,megvárod amíg lepörög az óra,beírod a kódot és NEM letöltésvezérlővel szeded a cumót -
#5771 oldal jobb aljan a Free-re katt, majd visszaszamol, amikor vegzett akkor ker egy kodot...a kod ottvan a kepen [csak ird be amit a kepen latsz]...esmar toltod is -
#5771 a jobb also sarokba ami itt nem latszik kel legyen egy free gomb s arra kat.. -
mike369 #5771 senki nem tudja, de talán a fejlécben említett FAQ mester tud neked segíteni... mert ő már csak ilyen. -
djseki #5770
innen hogy kell tölteni?légyszi segítsetek. köszi. -
Sam87 #5769 LÉGSZI SEGITSETEK!!!!!!!!!!
MIT KEELL CSINÁLNI HOGY A KOMMENTÁTOR MAGYAR LEGYEN??
ÉS HOGY A JÁTÉK?
1000000000000000000000000000000000000000 KÖSZ!!!!!!! -
#5768 értettem mester :P
előre is köszönöm a képeket -
#5767 Hát az még szarabb let volna ha közvetítésekből vágják ki....sztem... -
_Vegeta_ #5766 Á igy mar minden vilagos. Arigatou!
De meg egy kerdes. Szerintetek erdemes a mozgast is analog karral csinalni vagy inkabb legyen a d-padon. :| -
Hunor1 #5765 HAli! Felraktam én is a magyar kommentet....hmmm tegnap volt egy jó poén benne..Német kupadöntőt játszottam(FC.Hunnia), a meccs kezdetekor így lelkendeztek : " fürtökben lógnak a lelátón a drukkerek .." -közben meg a stadion ÜRES VOLT !!!! (berlini Olimpia stadion ) vicces kis bug volt:-)))
Egyébként meg nem tudom mit hallelujáztok itt hogy miklyen király a magyar közvetítés...szerintem szar..bocsi..alíg mondja a neveket, nagyon érztődik hogy csak "beolvassák a szöveget, nem pedig valós meccsközvetítésböl lettek kivágva,szóval nem olyan pörgős mint az angol...de talán lesz még jobb is
Csá