36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• Davidsned
    Mivel crack-es, valószínű.
  • mike369
    nem. vegyél még 1 Gb RAMot
    ez a fullos dolog amúgy is attól függ inkább, hogy szereti-e a program azt, ami a gépedben van... szerintem menni fog.
  • Neoncsoves
    huh persze hogy ezen a configon menne fullon :P
  • princeworld
    Hello
    Hol lehet letölteni a magyar kommentárt.
    Az előző linkeket már próbáltam de nem működött
  • baca01
    természetesen igen :) a fifáknak nem kell bika gép :P szerencsére:)
  • mike369
    igen. azt írja még a végén, hogy ettől még jó a patch, csak majd figyelni kell a hivatalos felrakásánál.
  • Mr k
    Amd 3700+on, gecorce 7600Gst, 1024mb ddr | ezen megy fullon?
  • Mr k
  • Breki33
    egy kérdés, van aki kiírta dvd-re és működik úgy?
  • hunbasser
    meg nincs meg az 1 éves reged :P
  • Breki33
    Breki

csak úgy tűnik, hogy benézek van mikor fél napig gépet se látok P
  • Neoncsoves
    Amikor azt mondtam idegesítő lesz a magyar kommentár TÉVEDTEM! elég ritka hogy tévedek na de... x) Nagyon jo kis game... ÉS AF-et és AA-t kivettem és simán zakatol full grafon. Csak nincs blur rohadjon meg =]
  • Breki33
    akkor ezek szerint lesz patch énis így értelmeztem
  • Mr k
    Én ercenként is be tudok nézni :p Csak én nem lennék jó házigazda, emrt rögtön törölném az offot :)
  • hunbasser
    sürgősen kell ide egy házigazda.olyan kellene,mint pl breki,aki óránként be tud ide nézni.mikor hazajövök,mindig 200-300 új üzenet van,ezért kellene egy olyan ember,aki mindig itt tud lenni.én személyszerint brekit jelölném házigazdának,de nem vállalja,meg pes-es :)
    Kaplanra vagy LasCarra adom voksom
  • Mr k
    Pár óra és lejön :)
  • mike369
    inkább nekik kellene valami agyműködés-serkentő
  • mike369
    leszedte a patch linkjét, mert meg akarja várni, hogy kompatibilis lesz-e a hivatalos patch-el. mert lehet, hogy a patch (szokás szerint) tartalmazni fogja az átigazolások javát.
  • Mike
    szia Mike
    szedj be vmi nyugtatót az segít
    én is bekaptam párat :))
  • mike369
    imádlak titeket... szerinted miért van a nevében, hogy HÁGNÉRIJEN???
  • Breki33
    EAUK_Protagonist írta
    --------------------------------------------------------------------------------

I've removed the link to this patch for the time being as this file may interfere with the official patch when it is released.

While we applaud this effort on the behalf of FIFA PC gamers, the official patch includes all transfers up to the end of the window.

Please feel free to repost the link below this comment, however players should be advised that this may interfere with their game when the official patch is released.

A roster patchról van szó valaki lefordítaná pontosan?
  • toysoldier
    Sziasztok! Lehet h már vki kérdezte/mondta de a wanadoo-n ez a magyar feliratos/kommentáros változat? FIFA.07.Hungarian-iMMXpC
  • mike369
    mert EA...
  • Breki33
    akkor oldják meg

ha 2002-ben jó volt akkor most miért ronda.........
  • Breki33
    Every year EA Sports brings to us Fifa and every year the same PROBLEMS !!!

First- a lot of transfers are missing ! Even many players are not in the game...

Second- graphical problems, even if me have superb pc, Fifa is running really slow

Third- Pitches sucks every year, since 03 and a lot of other graphical issues

And finally- why there is second and third divisions of countries??.. Could be better to be more leagues- like russia, ukraine much more other and more INTERNATIONAL TEAMS!!! Latvia at least...ehhh... There stil is no game on earht till THIS 2006 year, that we can enjoy everything what we want.. and these things is not so many- we want just a little.. but theres a little of little
  • mike369
    az megold6ó
  • mike369
    semmi gond, lényeg, hogy az full magyar lesz
  • Breki33
    igen javult sokkal jobb mint pl a 2006, de mondjuk arcok hajak fű reklámtábla szinte ugyanaz
  • Yrda
    abban minden magyar..
  • DaemoonHunter
    De bocs a hülye kérdésért.
  • DaemoonHunter
    Nemtom...mert ha kiírja valaki akkor már tört lesz...ezért gondoltam hogy lehet vmi leblokkolná a magyarítást.
  • mike369
    a MAGYARORSZÁGON megjelenő, speciákisan MAGYAR verzióhoz kell MAGYARÍTÁS szerinted?
  • DaemoonHunter
    Sziasztok! Lenne egy kérdésem(lehet unalmas és már volt, de bocsi)
    Ha magyarországon megjelenik a magyar verzió, és feldobák torrentre akkor is kell
    hozzá a külön magyarítás?
  • báttyó02
    javult,de még közel sincs pes közelébe
    sok dolgot lekopyztak,ami jobbá teszi
    erre oylan 83%ot adnék,pes meg természetesen 99% :P
  • gabber_saviola
    szeretnéd :P
  • mike369
    amúgy (fifa-fanoknak nem idefigyelni) milyen a játék PES-hez képest? tényleg javult?
  • mike369
    ... és ez nem kevés, kedves mester, nem kevés!
  • Breki33
  • Breki33
    ehhez értek
  • mike369
    nade kérlek, így mindenki előtt?!