36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• Istencsászár
    Mióta szenvedsz ezzel már... ha crcs akkor azt a fájlt szedd le ujra ami hibás vagy nem jött le jól, valamint ne total kommandóval csomagolj hanem Winrar pl. Ki fogja irni hol áll meg, melyik a hibás és azt ujra leszeded... ilyen 1xerű.
  • Silver Wolf
    pont most akartam kérdezni,hogy a magyar kommentár jó e valamire vagy csak a neveket mondja, mert azt angolul is elhalgatom, de látom nagyon jó :)
  • arsnl
    Hello!
    Hát ez a Hajdú B. és Faragó nagyon jó:vannak jó poénok is, mint pl: 5-0 az állás most, emrt csak a földrengés lenne meglepő :DDD.Nem biztos, hogy így volt de vmi ilyesmi.
  • PESFAN
    Na eddig Brekit szidtátok, most meg őt akarjátok házigazdának.

Na a lényegre itt senki sem válaszolt.
    Nekem crc hibát jelez kicsomagolásnál így nem tudom feltelepíteni.
    Valaki írja már le pls hogy miért van ez és mit lehet vele csinálni.
    Vagy reménytelen a helyzet és delete?
    Akkor viszont máshonnan már nem szedem le majd csak a pest.
  • puma1
    PS2-s verzióról nincs vmi hír? :S
  • Fyrex
    kb 1 percedbe telne megnézni

hajrá szurkolok
  • Istencsászár
    Óriási erőfeszítések árán a lap aljára a keresőbe bepötyögöd, hogy "magyar" és kidobja h #5334 :D
  • LasDen #5875
  • ThierryHenry
    öömmm akkor hány gigás is?
  • LasDen #5873
    Nah végre sikerült vele játszani......kommentárostul mindenestül :D
    1. Nem annyira szar mint vártam
    2. Kicsit furcsa hogy félprofin (régebben nem) összevisszaverem az ellent
    3. Kivételes eset v télleg sosincs teltház? :D
    4. A kommentátorok jók (szövegeik), de a baj vele részemről hogy 1-1 tőmondatokban beszélnek...nem olyan folyékony, mint mondjuk 1 gól értékelésénl v a félidőben...

Nálam magában 88%
    PES VS FIFA küzdelemben 80% :D
  • Istencsászár
    Jah főleg ami nem :)... Ez nem kártya függő ( de ebbe a játékban igen, THX EA )... ez egy szar, ugyan az az ocsmány grafika évek óta, csak a gépigény ugrál felfele... EA powa... levettem azt a tetves POSTFX-et mivel 0-1 fps közt ugrált mikor be volt kapcsola ( no comment )... de még most is amikor jönnek ki a pályára, mennek be a öltözőbe, bíró lapot oszt szintén pár fps... EA powa...
  • Pheaper
    amugy hogy leeht berakni a magyar kommentárt ? mert midne magyar csak a hang nem előre thxi a választ faq ba azt irja h tőltsem le magyarul
  • Pheaper
    mit nyafogtok én letőltőttem crackeltem és jáccok veel azt kész
  • ThierryHenry
  • ThierryHenry
    hello én még nem töltöttem le a játékot és nem tom hány gigás a játék?
  • nightsucker
    Lécci valaki segitsen nekem a directx ügy ben szépen kérlek titeket
  • Rage47
    jah, elég nehéz átszokni, + ez megint más kicsit mint a fifa06 :)
  • mike369
    faq, faq...

Nyisd meg a 3 cfg_pc_ fájlt külön-külön jegyzettömbbel van más szövegszerkesztő programmal.Keresd meg ezt a sort:
    DISABLE_DOF = 0
    DISABLE_POSTFX = 0

Változtasd meg a nullákat egyesre.
    Mentsd el és zárd be az ablakokat.
    Kicsivel rosszabb lesz a játék grafikája(pl.: a fű),de legalább akadálytalan lesz a játék.
  • Mr k
    A játék beállításoknál, vagy a windowsba
  • akyyy
    én meg mindig veszítek egy meccsen:( mindig elveszik a labdát ha az ellenfél kapujához érek, vagy nem tudom tőle elvenni ha már közel van:(

hiába, rég játszottam már fifával, akkor még csak wasd-k voltak, :(

mellesleg ha szöglet van, azt se tudom merre fogja lőni, semmi nyil meg ilyenek...:S:S:S
  • audi001
    vki leirná pontosan hogy hol kell levenni az AA-t és az AF-et
  • Mr k
    Szerintem ez nvidia kártyákon jobban megy. Mint általában az új játékok.
  • Forza Italia
    egy kérdésem van. Felújított jó gépem van de a játék egyszer kétszer nagyon beakad. Nem csak játék közbe hanem góloröm közbe is. Ati kártyám van. Segítsetek.
  • Mr k
    elmosódottság
  • dienesoft
    értem...akkor elkezdem előlről mert a szponzor az szponzor...köszi!

• Skylime
    csökkentsd a játékosok fizetését és probálj olyan szponzorral kötni szerződést aki meccsenként a legtöbb pénzt kinálja
  • dienesoft
    Sziasztok!

Van nekem némi problémám a játékkal. A Menedzser módba tökéletesen értek mindent, minden működik, de akár megnyerem, akár elvesztem, akár döntetlen, akár itthon vagyok, akár vendégként szerepel a csapatom, mindig a heti pénz mínuszba van. így soha nem kerülök pénzügyileg egyről a kettőre. Mit kéne nekem tennem ogy ez megszűnjön? Mert egy ideővel szépen igy elfogy a lóvé...
    Plz help!!!
    Előre is köszi
  • apihi
    mi az a blur?
  • mike369
    a menüben? (csak egy 5let volt...)
  • Naxos
    a blurt hol lehet kikapcsoni???
  • theodor
    Ha az új verzió van meg akkor ugye nem kell ilyen olyan hülye pakkokat leszedni hogy magyar legyen a kommentár?
  • lobig
    letisztult... :)
  • Falconer
    Hat a keret szineit en megvaltoztatnam, meg raknek ra meg valami effektet, mert igy nagyon ganyul nez ki.
    Kezdetnek nem rossz.
  • princeworld
    Hello
    Hol lehet letölteni a magyar kommentárt.
    Az előző linkeket már próbáltam de nem működött
    LÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉCCCCCCCCCCCCCCCIIIIIIIIIIIIIII
  • Paranoia
    csak rosszúl vok ronáldinyótól...esetleg ha a fogit ragtátok volna be
  • Neoncsoves
    bocs, de ezt még gyakorolni kell :) Amugy nem rossz, de nekem a mostani jobban tetszik
  • mike369
    hááát... nem egy túl bonyolult és összetett darab...
  • Neoncsoves
    azaz 1 GB ram 30ezer (Kingston) meg még egy ugyanolyan Kingston ram az már össz. 60ezer... nah abból én vennék egy egeret, meg fifát meg még billentyűzetet meg eredeti gameket XD
  • Paranoia
    topik bannernak esetleg?!
  • Neoncsoves
    2GB RAM má kicsit drága. és dual channelben éri meg használni, bocs az offért :D