36657
-
#5882 Mióta szenvedsz ezzel már... ha crcs akkor azt a fájlt szedd le ujra ami hibás vagy nem jött le jól, valamint ne total kommandóval csomagolj hanem Winrar pl. Ki fogja irni hol áll meg, melyik a hibás és azt ujra leszeded... ilyen 1xerű. -
Silver Wolf #5881 pont most akartam kérdezni,hogy a magyar kommentár jó e valamire vagy csak a neveket mondja, mert azt angolul is elhalgatom, de látom nagyon jó :) -
#5880 Hello!
Hát ez a Hajdú B. és Faragó nagyon jó:vannak jó poénok is, mint pl: 5-0 az állás most, emrt csak a földrengés lenne meglepő :DDD.Nem biztos, hogy így volt de vmi ilyesmi. -
#5879 Na eddig Brekit szidtátok, most meg őt akarjátok házigazdának.
Na a lényegre itt senki sem válaszolt.
Nekem crc hibát jelez kicsomagolásnál így nem tudom feltelepíteni.
Valaki írja már le pls hogy miért van ez és mit lehet vele csinálni.
Vagy reménytelen a helyzet és delete?
Akkor viszont máshonnan már nem szedem le majd csak a pest. -
puma1 #5878 PS2-s verzióról nincs vmi hír? :S -
#5877 kb 1 percedbe telne megnézni
hajrá szurkolok -
#5876 Óriási erőfeszítések árán a lap aljára a keresőbe bepötyögöd, hogy "magyar" és kidobja h #5334 :D -
#5875 #5334 -
ThierryHenry #5874 öömmm akkor hány gigás is? -
#5873 Nah végre sikerült vele játszani......kommentárostul mindenestül :D
1. Nem annyira szar mint vártam
2. Kicsit furcsa hogy félprofin (régebben nem) összevisszaverem az ellent
3. Kivételes eset v télleg sosincs teltház? :D
4. A kommentátorok jók (szövegeik), de a baj vele részemről hogy 1-1 tőmondatokban beszélnek...nem olyan folyékony, mint mondjuk 1 gól értékelésénl v a félidőben...
Nálam magában 88%
PES VS FIFA küzdelemben 80% :D -
#5872 Jah főleg ami nem :)... Ez nem kártya függő ( de ebbe a játékban igen, THX EA )... ez egy szar, ugyan az az ocsmány grafika évek óta, csak a gépigény ugrál felfele... EA powa... levettem azt a tetves POSTFX-et mivel 0-1 fps közt ugrált mikor be volt kapcsola ( no comment )... de még most is amikor jönnek ki a pályára, mennek be a öltözőbe, bíró lapot oszt szintén pár fps... EA powa... -
#5871 amugy hogy leeht berakni a magyar kommentárt ? mert midne magyar csak a hang nem előre thxi a választ faq ba azt irja h tőltsem le magyarul -
#5870 mit nyafogtok én letőltőttem crackeltem és jáccok veel azt kész -
ThierryHenry #5869 -
ThierryHenry #5868 hello én még nem töltöttem le a játékot és nem tom hány gigás a játék? -
#5867 Lécci valaki segitsen nekem a directx ügy ben szépen kérlek titeket -
#5866 jah, elég nehéz átszokni, + ez megint más kicsit mint a fifa06 :) -
mike369 #5865 faq, faq...
Nyisd meg a 3 cfg_pc_ fájlt külön-külön jegyzettömbbel van más szövegszerkesztő programmal.Keresd meg ezt a sort:
DISABLE_DOF = 0
DISABLE_POSTFX = 0
Változtasd meg a nullákat egyesre.
Mentsd el és zárd be az ablakokat.
Kicsivel rosszabb lesz a játék grafikája(pl.: a fű),de legalább akadálytalan lesz a játék. -
#5864 A játék beállításoknál, vagy a windowsba -
#5863 én meg mindig veszítek egy meccsen:( mindig elveszik a labdát ha az ellenfél kapujához érek, vagy nem tudom tőle elvenni ha már közel van:(
hiába, rég játszottam már fifával, akkor még csak wasd-k voltak, :(
mellesleg ha szöglet van, azt se tudom merre fogja lőni, semmi nyil meg ilyenek...:S:S:S -
audi001 #5862 vki leirná pontosan hogy hol kell levenni az AA-t és az AF-et -
#5861 Szerintem ez nvidia kártyákon jobban megy. Mint általában az új játékok. -
#5860 egy kérdésem van. Felújított jó gépem van de a játék egyszer kétszer nagyon beakad. Nem csak játék közbe hanem góloröm közbe is. Ati kártyám van. Segítsetek. -
#5859 elmosódottság -
#5858 értem...akkor elkezdem előlről mert a szponzor az szponzor...köszi!
-
Skylime #5857 csökkentsd a játékosok fizetését és probálj olyan szponzorral kötni szerződést aki meccsenként a legtöbb pénzt kinálja -
#5856 Sziasztok!
Van nekem némi problémám a játékkal. A Menedzser módba tökéletesen értek mindent, minden működik, de akár megnyerem, akár elvesztem, akár döntetlen, akár itthon vagyok, akár vendégként szerepel a csapatom, mindig a heti pénz mínuszba van. így soha nem kerülök pénzügyileg egyről a kettőre. Mit kéne nekem tennem ogy ez megszűnjön? Mert egy ideővel szépen igy elfogy a lóvé...
Plz help!!!
Előre is köszi -
apihi #5855 mi az a blur? -
mike369 #5854 a menüben? (csak egy 5let volt...) -
#5853 a blurt hol lehet kikapcsoni??? -
theodor #5852 Ha az új verzió van meg akkor ugye nem kell ilyen olyan hülye pakkokat leszedni hogy magyar legyen a kommentár? -
#5851 letisztult... :) -
#5850 Hat a keret szineit en megvaltoztatnam, meg raknek ra meg valami effektet, mert igy nagyon ganyul nez ki.
Kezdetnek nem rossz.
-
princeworld #5849 Hello
Hol lehet letölteni a magyar kommentárt.
Az előző linkeket már próbáltam de nem működött
LÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉCCCCCCCCCCCCCCCIIIIIIIIIIIIIII -
Paranoia #5848 csak rosszúl vok ronáldinyótól...esetleg ha a fogit ragtátok volna be -
Neoncsoves #5847 bocs, de ezt még gyakorolni kell :) Amugy nem rossz, de nekem a mostani jobban tetszik -
mike369 #5846 hááát... nem egy túl bonyolult és összetett darab... -
Neoncsoves #5845 azaz 1 GB ram 30ezer (Kingston) meg még egy ugyanolyan Kingston ram az már össz. 60ezer... nah abból én vennék egy egeret, meg fifát meg még billentyűzetet meg eredeti gameket XD -
Paranoia #5844 topik bannernak esetleg?! -
Neoncsoves #5843 2GB RAM má kicsit drága. és dual channelben éri meg használni, bocs az offért :D