36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• Glasses
    nektek ez jó nekem tevez és mascherano az aston villában van
  • Grusi
    ATI-kartyan jo a blur, nvidiakon borzasztoan akad - altalaban. 16 bitben franko, csak akkor az egesz kepet elmossa.
  • dalackraul
    ha a chelseaval vagyok akkor az első évben van már bajnokok ligája vagy az a sorozat mikor tól lessz?
  • Mor3llo
    azt hiszem azt kivették a játékból..tavaly a pace control-lal lehetett megcsinálni
  • Djemba
    neked nem írt ki CRC hibát és honnan szedted le írd már meg nekem!
  • Pethy23
    Ja vi tudja azt a cselt amivel pl jön a labda és lába között elengedi és megfordul?
  • Pethy23
    Ati-nál mindenféle képen lekell venni az AA-t + AF-t Nekem tökéletesen megy magyar kommentárral+ 32 bit , blur.

1ébként gépem:x700pro, 1gb ram, 3000+amd
  • lobig
    tök jó! felraktam a reloaded-os verziót. felment, minden ok, blur is volt nem akadt, minden rendben volt.
    DE! felraktam a magyar nyelvet, ahogy (asszem) hedge mondta. jó is volt, hang magyar, menü magyar és szaggat!!! nem csak a vágóképeknél hanem a kapuskirúgásnál is.
    megoldás?
    leveszem az AA-t meg az AF-et meg 16 bit? és akkor nézhetem a pixel-hegyeket???
  • teputele
    Nekem nem mutatja a játék amikor kimennek a játékosok a pályára meg azt sem hogy lejönnek ! Miért ? Ezt is külön be kell állítani ???
  • Neoncsoves
    Hát ez a kommentár beteg :) M.U.-val vezetek Palermo ellen 8-1re. Megszólal a ,,Faragó Ricsi: Mekkora a zaj a lelátón, alig hallom amit mondasz, kedvenceik neveit ordítják! Hajdu B. István: Igen, hallom. Mostmár te is mondhatnád kedvenced nevét, azaz az én nevemet" XD
  • BIZ0906
    nekem müxik hehehehe
  • toysoldier
    És akkor tucc adni 1 linket a magyarhoz? (olyanhoz amit nem kell másolgatni fájlokat h magyar legyen)
  • hunbasser
    crc hibás :P

mor3llo:az mindenképpen benne lesz
  • toysoldier
    Bocs h láma vagyok de ez jó?---> FIFA.07.Hungarian-iMMXpC
  • Mor3llo
    tényleg...sry :D akkor viszont ezt a transferpeccses témt, h h működne rendesen.
  • hunbasser
    igen :)
  • hunbasser
    az van :)
  • toysoldier
    Akkor az a impxxczasédlké verzsönt ne szedjem le mer hibás?
  • Mor3llo
    multi vkiii ? :)
  • Mor3llo
    amiket írtál, azokat mindeféleképpen, ezenkívül még lehetne 1 minimális gépigény, mert azzal is igen sokan jönnek h fut e a gépükön!
  • hunbasser
    huhh...kb 2 óráig olvastam azt a cirka 600-700 hsz-t ami kimaradt az életemből :)
    holnap alapos faq update lesz.
    aki szeretne segíteni,az leírhatná,h h kell betenni blurt,vmi szép részletes formában.
    a sok hszben nagyon megkavarodtam,és csomó mindent elfelejtettem,h miket is kell.a 16 bitest leírta breki,be lesz téve,be lesz téve h azt a impxxczasédlké verzsönt ne szedje le,mert crc hibás zip van benne,meg ilyesmi.
    be lesz téve egy magyar szöveg fájl (hun.db),nem pedig telepítő,be lesz téve a kommentátor is leírással.
    de egyenlőre abban is megpusztultam,h ennyit kellett olvasnom,és a 70%-a warez volt meg nyavalygás.szerencsére olyan is volt,aki a faq-ra hivatkozott

lehet javaslatokat írni,h mik kerüljenek a faqba
  • piamania
    nekem a magyar verzió van meg.Azt írja hogy csak angol verzióhoz jó.Ezt akkor most megszívtam.Igaz?
  • Mor3llo
    srácok, h kell ezt a transferpeccset helyes működésre bírni ?
  • Mor3llo
    de milyen magyarosítás ? ez egy setupos magyarítás, v manuálisan letöltötted, és bemásoltad a amagyar fájlokat ?
  • liverpool123
    rákattintottam a magyarasositásra erre kiirja ezt a szart
  • Mor3llo
    magyarításos cucc ? ez pontosan mit takar ?
  • liverpool123
    na v.ki segitene?
  • dalackraul
    pl ha elkezdem karrier módba chelsevel akkor miért nincs bajnokokligája?
  • Fyrex
    igy csináltam de semmi
  • Mor3llo
    nos Grusi, multi ? privi :P
  • Mor3llo
    total commanderben csinálsz mondjuk 1 szöveges fájlt, átnevezed locale.ini-re
  • liverpool123
    Can't load library (admsw.dlll) ezt irja mindig ki ha a magyaritásos cuccot akarom telepiteni valaki segiccsen
  • Fyrex
    nekem ez nem akar összejönni /láma ^^/

hogyis hozzam létre pontosan ezt a locale.ini-t?
  • Mor3llo
    Grusi, én benne lennék a hamachis témában!
  • Attlen
    Azt tom de a fifa fökönyvtárába bemásoltam az egész mappát de ugyse jó:S
  • dalackraul
    be,ásoltam de nem jó:S
  • Breki33
    Extract this map into: C:\my documents\FIFA07\

olvasni olvasni.........
  • Tom Tom
    és a bluros cuccosról melyik hszben van szó mert nem találom sehol...
  • dalackraul
    na akkor a transfer patchet hova kell másolni?
  • Mr k
    Nekem már lejött a game, de más ül a gépnél, így nem tudom még megnézni :) Nem baj, majd éjjel :)