36657
-
Glasses #5962 nektek ez jó nekem tevez és mascherano az aston villában van -
Grusi #5961 ATI-kartyan jo a blur, nvidiakon borzasztoan akad - altalaban. 16 bitben franko, csak akkor az egesz kepet elmossa. -
dalackraul #5960 ha a chelseaval vagyok akkor az első évben van már bajnokok ligája vagy az a sorozat mikor tól lessz? -
#5959 azt hiszem azt kivették a játékból..tavaly a pace control-lal lehetett megcsinálni -
Djemba #5958 neked nem írt ki CRC hibát és honnan szedted le írd már meg nekem! -
#5957 Ja vi tudja azt a cselt amivel pl jön a labda és lába között elengedi és megfordul? -
#5956 Ati-nál mindenféle képen lekell venni az AA-t + AF-t Nekem tökéletesen megy magyar kommentárral+ 32 bit , blur.
1ébként gépem:x700pro, 1gb ram, 3000+amd -
#5955 tök jó! felraktam a reloaded-os verziót. felment, minden ok, blur is volt nem akadt, minden rendben volt.
DE! felraktam a magyar nyelvet, ahogy (asszem) hedge mondta. jó is volt, hang magyar, menü magyar és szaggat!!! nem csak a vágóképeknél hanem a kapuskirúgásnál is.
megoldás?
leveszem az AA-t meg az AF-et meg 16 bit? és akkor nézhetem a pixel-hegyeket???
-
teputele #5954 Nekem nem mutatja a játék amikor kimennek a játékosok a pályára meg azt sem hogy lejönnek ! Miért ? Ezt is külön be kell állítani ??? -
Neoncsoves #5953 Hát ez a kommentár beteg :) M.U.-val vezetek Palermo ellen 8-1re. Megszólal a ,,Faragó Ricsi: Mekkora a zaj a lelátón, alig hallom amit mondasz, kedvenceik neveit ordítják! Hajdu B. István: Igen, hallom. Mostmár te is mondhatnád kedvenced nevét, azaz az én nevemet" XD -
BIZ0906 #5952 nekem müxik hehehehe -
#5951 És akkor tucc adni 1 linket a magyarhoz? (olyanhoz amit nem kell másolgatni fájlokat h magyar legyen) -
#5950 crc hibás :P
mor3llo:az mindenképpen benne lesz -
#5949 Bocs h láma vagyok de ez jó?---> FIFA.07.Hungarian-iMMXpC -
#5948 tényleg...sry :D akkor viszont ezt a transferpeccses témt, h h működne rendesen. -
#5947 igen :) -
#5946 az van :) -
#5945 Akkor az a impxxczasédlké verzsönt ne szedjem le mer hibás? -
#5944 multi vkiii ? :) -
#5943 amiket írtál, azokat mindeféleképpen, ezenkívül még lehetne 1 minimális gépigény, mert azzal is igen sokan jönnek h fut e a gépükön! -
#5942 huhh...kb 2 óráig olvastam azt a cirka 600-700 hsz-t ami kimaradt az életemből :)
holnap alapos faq update lesz.
aki szeretne segíteni,az leírhatná,h h kell betenni blurt,vmi szép részletes formában.
a sok hszben nagyon megkavarodtam,és csomó mindent elfelejtettem,h miket is kell.a 16 bitest leírta breki,be lesz téve,be lesz téve h azt a impxxczasédlké verzsönt ne szedje le,mert crc hibás zip van benne,meg ilyesmi.
be lesz téve egy magyar szöveg fájl (hun.db),nem pedig telepítő,be lesz téve a kommentátor is leírással.
de egyenlőre abban is megpusztultam,h ennyit kellett olvasnom,és a 70%-a warez volt meg nyavalygás.szerencsére olyan is volt,aki a faq-ra hivatkozott
lehet javaslatokat írni,h mik kerüljenek a faqba -
piamania #5941 nekem a magyar verzió van meg.Azt írja hogy csak angol verzióhoz jó.Ezt akkor most megszívtam.Igaz? -
#5940 srácok, h kell ezt a transferpeccset helyes működésre bírni ? -
#5939 de milyen magyarosítás ? ez egy setupos magyarítás, v manuálisan letöltötted, és bemásoltad a amagyar fájlokat ? -
liverpool123 #5938 rákattintottam a magyarasositásra erre kiirja ezt a szart -
#5937 magyarításos cucc ? ez pontosan mit takar ? -
liverpool123 #5936 na v.ki segitene? -
dalackraul #5935 pl ha elkezdem karrier módba chelsevel akkor miért nincs bajnokokligája? -
#5934 igy csináltam de semmi -
#5933 nos Grusi, multi ? privi :P -
#5932 total commanderben csinálsz mondjuk 1 szöveges fájlt, átnevezed locale.ini-re -
liverpool123 #5931 Can't load library (admsw.dlll) ezt irja mindig ki ha a magyaritásos cuccot akarom telepiteni valaki segiccsen -
#5930 nekem ez nem akar összejönni /láma ^^/
hogyis hozzam létre pontosan ezt a locale.ini-t? -
#5929 Grusi, én benne lennék a hamachis témában! -
Attlen #5928 Azt tom de a fifa fökönyvtárába bemásoltam az egész mappát de ugyse jó:S -
dalackraul #5927 be,ásoltam de nem jó:S -
#5926 Extract this map into: C:\my documents\FIFA07\
olvasni olvasni......... -
Tom Tom #5925 és a bluros cuccosról melyik hszben van szó mert nem találom sehol... -
dalackraul #5924 na akkor a transfer patchet hova kell másolni? -
#5923 Nekem már lejött a game, de más ül a gépnél, így nem tudom még megnézni :) Nem baj, majd éjjel :)