36657
-
piamania #6002 Az a transferpatch
-
#6001 de tudok mondom ott volt a crack mappa és crackeltem és mikor inditom ezt irta.. -
#6000 ne bénázz már ha nem tudsz még crackelni sem menj és vedd meg -
#5999 lécci segitsetek -
#5998 jaaaa -
#5997 .. -
Olli 17 #5996 juuujj!!! az az a FIFA ami magyar????? -
#5995 császtok miután crackelte ma gémet és inditom ezt irja:kérjük helyezze be a Fifa07 játéklemezt a meghajtoba és válaszd a ujra pontot,Kilépéshez válaszd a mégse pontot segitsetek -
Rogar #5994 Hümmm ez egy jó ötlet :) megpróbálom :) -
Olli 17 #5993 ismered a Limewire programot??? én úgy szoktam, hogy amilyen zene tetszik a FIFában, azt megkeresem vele és leszedem :D de csak akkor csinálom ezt ha még nincs progi -
Rogar #5992 Hát nagyon remélem mert zavar hogy csak a játékban hallgathatom :D -
Olli 17 #5991 ez a zenekiszedős program szerintem egy hónap alatt kijön! -
Rogar #5990 Köszi :) -
Djemba #5989 FIFA.07.Hungarian-iMMXpC ez akkor neked megy???légyszi írd le és válaszolj a #5983 fontos lenne köszi előre is -
Olli 17 #5988 Rogar! sztem várd meg azt a programot, amely erre a célra lesz alkalmas :) -
vandervaart #5987 Full jó a magyar fifa geci!!!!!!!
-
Jahooo #5986 Tud valaki segíteni? Nagyon megköszönném.Van hozzá logitech profilerem de nem igazán tudom használni. -
Rogar #5985 Hali!
Megtudnátok nekem mondani hogy honnan tudom leszedni a zenéket amik a játékban vannak mert nekem naon tecenek! -
Laci82 #5984 Sziasztok.
Ezmost akkor a full magyar verzió lehet ami itt van? -
Djemba #5983 na kitudtad tömöríten úgy lett jó ahogy mondtam?segítek ha kell!!! -
#5982 már semmi működiik minden kösz -
#5981 ???? -
Olli 17 #5980 hm...érdekes problémákat mondtok! kitömörítetted az összes rart????? -
#5979 Add el a géped :D -
#5978 cásztok mikor kibontottam a fájlt de nembirom megnyitni semmivel mert ilyen fehér izék vannak valaki segitsen -
dbb #5977 Még azt észrevettem végre már nem EAsport csukák vannak a játékban és ez tetszik:)) -
BladE666 #5976 Segítsen már vki mindig mikor telepiteni probálom kiirja h directx 9.c akar de már az van fent és az 2006 augusztusi nem tudok rájönni mi baja lehet ugyan ez a bajom a fifa-val is meg az nba vel is.... -
Glasses #5975 angol verziónál se jó tevez és mascheranoi meg még kitudja a többinél -
#5974 ha jól értelmezem az AA+AF-et csak a vgán kersztül lehet bekapcs??? vagy lehet maga a játékban is? jaaa csak a recéket lehet videkarin, de a kérdés még mindig ugyan az.. én nem találom csak a felbontást meg a texturát h magas alacson stb.. -
#5973 Jó lett sztem nekem a kommentár is végig szövegel meg nincs a be ill. kivonulással gons -
#5972 Leszedtem a fifát, még 5 napig jó a kód. Lehet jelentkezni privibe ki mit ad érte cserébe ;) -
Jahooo #5971 Igen kaptam, probáljam meg a programjában? -
Olli 17 #5970 áhh nem... nem hinném h valami baja lenne....
telepítő CDt gondolom kaptál hozzá nem??? -
Olli 17 #5969 "nekem a magyar verzió van meg.Azt írja hogy csak angol verzióhoz jó.Ezt akkor most megszívtam.Igaz?" ---------------mi jó csak az angol verzióhoz????
-
Jahooo #5968 Sziasztok!
A segitségeteket szeretém kérni abba hogy szerintetek mi lehet a baj a gamepadommal...Egy logitech wingman cordless gamepadom van és az a gondom hogy a menüben egyszerüen ugy viselkedik pl a csapat választásnál hogy összevissza lapozgat és nem tudom megállítani sehogyse...nagyon idegesítő. Megprobáltam már másik usb portba bedugni de az sem segitett.Az elemmel sem lehet a baj.
Lehet cserére érett? :( kb 2 éves asszem...
Válaszotokat elöre is köszi -
dbb #5967 Szevasztok,Na megoldodott a próblémám csak írtam egy Locale.ini fájlt és átírtam 16bitre.Köszönöm a segitséget.Amúgy az átigazolási patchet hova kell másolni??Nem bassza el a Fifát?? -
Neoncsoves #5966 igen! Mivel ha angol verziohoz jo akko... -
piamania #5965 #5941 erre vki vmit mondana?köszi -
Tom Tom #5964 Fújj cselszkij...11:1re lealáztam a kis lúzereket.
Sztem a real nem olyan jó pontilag pl egy Nistelrooy 86pts:S -
#5963 carrierben nincs CL ? :S nem tudtam :( mivel én a Karlsruhéval tolom, egyelőre még messze vok a Bl szerepléstől