36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• piamania
    Az a transferpatch
  • Gyovai
    de tudok mondom ott volt a crack mappa és crackeltem és mikor inditom ezt irta..
  • [HUN]FaTaL
    ne bénázz már ha nem tudsz még crackelni sem menj és vedd meg
  • Gyovai
    lécci segitsetek
  • Gyovai
    jaaaa
  • Gyovai
    ..
  • Olli 17
    juuujj!!! az az a FIFA ami magyar?????
  • Gyovai
    császtok miután crackelte ma gémet és inditom ezt irja:kérjük helyezze be a Fifa07 játéklemezt a meghajtoba és válaszd a ujra pontot,Kilépéshez válaszd a mégse pontot segitsetek
  • Rogar
    Hümmm ez egy jó ötlet :) megpróbálom :)
  • Olli 17
    ismered a Limewire programot??? én úgy szoktam, hogy amilyen zene tetszik a FIFában, azt megkeresem vele és leszedem :D de csak akkor csinálom ezt ha még nincs progi
  • Rogar
    Hát nagyon remélem mert zavar hogy csak a játékban hallgathatom :D
  • Olli 17
    ez a zenekiszedős program szerintem egy hónap alatt kijön!
  • Rogar
    Köszi :)
  • Djemba
    FIFA.07.Hungarian-iMMXpC ez akkor neked megy???légyszi írd le és válaszolj a #5983 fontos lenne köszi előre is
  • Olli 17
    Rogar! sztem várd meg azt a programot, amely erre a célra lesz alkalmas :)
  • vandervaart
    Full jó a magyar fifa geci!!!!!!!
  • Jahooo
    Tud valaki segíteni? Nagyon megköszönném.Van hozzá logitech profilerem de nem igazán tudom használni.
  • Rogar
    Hali!

Megtudnátok nekem mondani hogy honnan tudom leszedni a zenéket amik a játékban vannak mert nekem naon tecenek!
  • Laci82
    Sziasztok.
    Ezmost akkor a full magyar verzió lehet ami itt van?
  • Djemba
    na kitudtad tömöríten úgy lett jó ahogy mondtam?segítek ha kell!!!
  • Gyovai
    már semmi működiik minden kösz
  • GoKu x
    ????
  • Olli 17
    hm...érdekes problémákat mondtok! kitömörítetted az összes rart?????
  • Mr k
    Add el a géped :D
  • Gyovai
    cásztok mikor kibontottam a fájlt de nembirom megnyitni semmivel mert ilyen fehér izék vannak valaki segitsen
  • dbb
    Még azt észrevettem végre már nem EAsport csukák vannak a játékban és ez tetszik:))
  • BladE666
    Segítsen már vki mindig mikor telepiteni probálom kiirja h directx 9.c akar de már az van fent és az 2006 augusztusi nem tudok rájönni mi baja lehet ugyan ez a bajom a fifa-val is meg az nba vel is....
  • Glasses
    angol verziónál se jó tevez és mascheranoi meg még kitudja a többinél
  • GoKu x
    ha jól értelmezem az AA+AF-et csak a vgán kersztül lehet bekapcs??? vagy lehet maga a játékban is? jaaa csak a recéket lehet videkarin, de a kérdés még mindig ugyan az.. én nem találom csak a felbontást meg a texturát h magas alacson stb..
  • Panjabi Mc
    Jó lett sztem nekem a kommentár is végig szövegel meg nincs a be ill. kivonulással gons
  • Mr k
    Leszedtem a fifát, még 5 napig jó a kód. Lehet jelentkezni privibe ki mit ad érte cserébe ;)
  • Jahooo
    Igen kaptam, probáljam meg a programjában?
  • Olli 17
    áhh nem... nem hinném h valami baja lenne....
    telepítő CDt gondolom kaptál hozzá nem???
  • Olli 17
    "nekem a magyar verzió van meg.Azt írja hogy csak angol verzióhoz jó.Ezt akkor most megszívtam.Igaz?" ---------------mi jó csak az angol verzióhoz????
  • Jahooo
    Sziasztok!
    A segitségeteket szeretém kérni abba hogy szerintetek mi lehet a baj a gamepadommal...Egy logitech wingman cordless gamepadom van és az a gondom hogy a menüben egyszerüen ugy viselkedik pl a csapat választásnál hogy összevissza lapozgat és nem tudom megállítani sehogyse...nagyon idegesítő. Megprobáltam már másik usb portba bedugni de az sem segitett.Az elemmel sem lehet a baj.
    Lehet cserére érett? :( kb 2 éves asszem...
    Válaszotokat elöre is köszi
  • dbb
    Szevasztok,Na megoldodott a próblémám csak írtam egy Locale.ini fájlt és átírtam 16bitre.Köszönöm a segitséget.Amúgy az átigazolási patchet hova kell másolni??Nem bassza el a Fifát??
  • Neoncsoves
    igen! Mivel ha angol verziohoz jo akko...
  • piamania
    #5941 erre vki vmit mondana?köszi
  • Tom Tom
    Fújj cselszkij...11:1re lealáztam a kis lúzereket.
    Sztem a real nem olyan jó pontilag pl egy Nistelrooy 86pts:S
  • Mor3llo
    carrierben nincs CL ? :S nem tudtam :( mivel én a Karlsruhéval tolom, egyelőre még messze vok a Bl szerepléstől