36657
-
lampard99 #6082 én nem ezt mondtam de ha nem tudod pontosan akkor minek írsz ? -
#6081 Radeon 8500-assal hogy fut a game? Fut egyátalán? -
#6080 még én vagyok a szemét ,mert nem vagy képes 1 szót beírni a keresőbe :) igazad van bunkó vagyok :) -
lampard99 #6079 ha nem tudsz/akkarsz segíteni akkor ne írj! -
#6078 olvass vissza, keress rá. nem nehéz megtalálni -
lampard99 #6077 hello meg van a fifa 07 és honna lehet letölteni hozá a magyar komentátort?(tudom hogy a magyar verzióban alap) -
dbb #6076 oké sikerült köszönöm,így már kiávló csapat lett a Fc Barcelona!:) -
mike369 #6075 az inkább majd a friss driverekben várható, vagy lesz rá valami custom megoldás.
hivatalos patch-ben elég ritk. -
#6074 ja csak simán mente oszt jólvan
de feszüle ha szorít a gatya -
Grusi #6073 Tőőőkjó, jön a peccs, amivel a blur-os akadást nem kuszobolik ki. Hurrá! -
dbb #6072 Szevasztok amit le lehet tölteni a soccergaming forumában mezt azt hogyan kell csak simán mente majd hova kell berakni hogy müködjön?? -
mike369 #6071 ps tökéletes. -
mike369 #6070 köhög a bolha... -
#6069 én nem csinálok mezt csak javítok, de Photoshoppal.
Ebben Hedge a profi -
#6068 nézd meg a fórumában milyen van... -
nono7 #6067 nemtod véletlen mijen programmal csinálod a mezeket vagy csináljátok? érdekelne csinálnék jo mezt,eddig adobe photoshoppal cs 9-szel variáltam... -
#6066 Ha a logódat is te csináltad akkor szerintem neki se állj :) -
mike369 #6065 csak most a melóhelyen ülök, itt meg paint-en kívül nincs más -
dalackraul #6064 ebben a fifában nincs bajnokok ligája??? valaki válaszoljon please és ha van akkor mikortól lehet azt játszani? -
#6063 szerintem most is csinálhatsz -
mike369 #6062 valami egyediség jó lenne bele...
ha hétvégéig nem lesz új, akkor csinálok egyet... esetleg html-lel -
#6061 a háttér túl el van mosva felirat kicsi
amúgy tetszik -
#6060 banner?
-
#6059 köszi. -
#6058 nézd meg itt
link
most nincs időm megkeresni -
#6057 boccs! nagy felbontásúd nincs? 768x768? -
#6056 Breki
-
apihi #6055 Én be mountolva nyomom a FIFA.07.Hungarian-iMMXpC verzióval és minden frankó ! -
#6054 breki: nem tudnál belinkelni egy template-et?
nekem van egy, de azon nem látszik pontosan, hogy meddig is tart a mez. -
#6053 én meg a reloaded-est írtam ki installálósra és tökéletesen működik high graf beállításokkal egészen addig amíg fel nem rakom a magyar menüt meg kommentárt.
(Athlon XP64 3000+, 1 GB RAM, ATI X800 GTO)
Ma kipróbálom a másikat (IMMXPC), remélem az nem fog beszaggatni... -
#6052 WErder Bremen Breki Update
-
#6051 Akkor hajrá jöhetnek a jersey-k
-
#6050 FIFA 07 TV commercials available
The official FIFA 07 commercials by EA SPORTS are on rotation worldwide now. Check out the different versions available at youTube.com:
long Version -
#6049 KitRaptor 2GK (FIFA 07 Full Version) v1.0
klikk -
#6048 September 29, 2006
EA SPORTS Announcement: Patches
EA SPORTS have announced that they are going to release patches and updates for the FIFA 07 game on a regular basis:
This initial patch for the game updates all team rosters to current and fixes a minor issue with online play.
The PlayStation 2 patch has been deployed and will automatically update your game when you connect online.
The Xbox patch has been dispatched to Microsoft for final approval and it is currently being evaluated. We do not believe this process takes very long, and the patch should be available soon. Again, the patch will apply itself to your game when you connect to XBox Live.
The PC patch is being prepared for release however we do not believe at this time that it will be released tomorrow. The delay is a procedural one rather than a problem of any kind. Our expectation currently is that the patch will be released after the weekend.
-
#6047 tehát DVD-re kiirva arról telepíthető és jó
nem képfileként hanem rendesen -
kotya #6046 Kiírtam a FIFA.07.Hungarian-iMMXpC verziót és azzal nyomom :)
Frankón működik, úgyhogy hajrá! -
dalackraul #6045 üdv bajnokok ligáját játszott már valaki??? azt hogy lehet? -
#6044 továbbra is áll a kérdés, kiirta valaki már DVD-re és úgy telepítette a játékot?
Illetve IMpact gamepadot lehet a játékkal használni? -
#6043 Használja valaki billentyűzetről a játékot?
Érdemes?