36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• Mike
    persze
  • lampard99
    kérdés tényleg kell használni virtuális meghajtótt hogy menyen a game?
  • M3nt0R
    kérdés:

Hogy a rákba kell pontosan kapura rúgni? Mert a 06ban ott volt a kék sáv az erősségben ha abban eresztetted el pontos lett. De itt hogy???
  • M3nt0R
    Sztem ez király
  • mike0013
    asszem nem fog megjelenni Xbox-ra magyarul... only PC & PS2 (legalábbis ez áll az 576.hu-nak a magazinjában...
  • Atti12
    jáj sry, elfelejtettem a méretet
  • Atti12
    És nem lett gól... :D
  • mike369
    tipp: tanuld meg bekonfigolni a pc-t, hogy ne legyen sz@r

komment link meg sztem van a faq-ban, de ha xbox-os verziót akarsz, akkor azt neked kell összegyúrni (ha lehet)
  • examinee
    Valakinek megvan eredetibe?
  • Firerock
    naon yo
  • lampard99
    tipp: Vegyetek xboxot és mondjátok meg nekm honnan LEHET LE SZEDNI MAGYAR KOMENTEL A GAMET mert pc szar
  • lobig
    mostmár me'ek dolgozni
  • lobig
    ez már jó? :)
  • The Hedgehog
    túl magas...
  • hunbasser
    sztem kicsit mérsékeld ezt a torzítást,meg vedd kisebbre a banner méretét és akkor akár be is tetetheted. :)
  • Desmond
    Hali mindenkinek!

Lenne 1 igen nagy problémám és hát elkelne a segítség.
    Na tehát az a problémám ,hogy játék közben kicsit akadozik (szaggat)a game de haverom gépén ami sokkal rosszabb viszonylag jól megy tehát nem hiszem hogy a géppel lenne próbléma.
    A konfigom a következő:
    -2.2GHz proci
    -512MB RAM
    -Ati RADEON 9600XT videokártya

Az is lenne a kérdésem ,hogy hol lehet pl az AA meg ezeket kikapcsolni ja és azt hogyan tudom meg nézni hogy game közben mekkora az FPS-em

Légyszives seítsetek ha tudtok Pls!
    Elöre Thx!
    MSN-re is írhatok csak minél elöbb.
    Címem:[email protected]

• lobig
    új banner, csúnyácska de legalább nem szép :)
  • Mr k
    Most jöttem rá hogy ez egy hányadák játék lett... uninstall -.-
  • kuktabá
    ja és mezeket is tenkssssz :D
  • kuktabá
    csövi!
    még j vagyok a fifa 07 terén

hogy kell arcokat importálni ebbe? leszedtem egy Nasri arcot de nem tudom erakni pliz segitsetek!
  • mate317
    Hello! Wanadooról szedtem le de nemjó a crack! Hol találok jó cracket? help!
  • Neoncsoves
    Azt kérdezném hogy labdát hogy tudok csinálni? :P Azaz csak egy labda skinjét átfesteni. És az FSH fileok hun vannak?
  • GTheo
    Szabadrúgást mivel lehet csavarni?mert a bejátszásban ronaldinho enyhén odatette, betudom rúgni másképp is de szeretném tudni h kell :)
  • Neoncsoves
    Drogba-nak télleg félre áll a szája... LOL
  • Djemba
    carier modban lehet edzéseket tartani? remélem a fifa 08 is lesz magyar kommentár mert nagyon jóóóó
  • lampard99
    xboxra van magyar komentátoros verzió?
  • GoKu x
    nálam is volt hasonló, szűréseket kapcsold ki.
  • Hunor1
    ( bocs, még valami , az FSH fájlokat mivel lehet megnyitni?? )
  • rvn
    valami nem müködik! Tünet: amikor a kapus kirugás lenne akkorelsötétüla kép csak az erewdmény láccik meg a kis nyil a játékos feje felett
    mikor már látni oldalról h nekifut és kiráugja a labdát visszajöna kép. Nah ez mitöl lehet?
  • hunbasser
    pont ez van a faq-ban is :)
  • Breki33
    Ha valaki lefordítaná a válasz pontosan gondolom sokakat érdekelne
  • Breki33
    A hivatalos fórumon lag ügyben beírtam amit ide is már korábban

"PlayerFrenkie wrote:
    "Predatorian came with this possible solution:

Open the three files cfg_pc_ on notepad or any other text editor.

Search for those lines there:
    DISABLE_DOF = 0
    DISABLE_POSTFX = 0

Change the 0 to 1 so it stays:
    DISABLE_DOF = 1
    DISABLE_POSTFX = 1

Close and save

Gonna loose some new visual effects like Field of view but should play a lot smoother.

Another thing that could work is disable cinematics
    disable AA but I like to play my games with AA on.

Let us know if one of the things works and let's hope for the best when the full game will be released in a few days.

EDIT:

One other thing I found out, get the Demo match explorer from MD and play the game in 'windowed' style, no more choppy cutscenes!
    That's how I play the game myself "

Erre a Hivatalos EA ADmin ezt válaszolta

Just to confirm, we've tried it in the office and it does work. While the FIFA 07 dev studio will be looking into this issue, this is the current solution we will be providing people contacting tech support.

We'll have a full sticky post on this too, thanks for pointing out this solution PlayerFrenkie. Who is the Predatorian guy who found the solution originally ? We'd like to credit him in the sticky post.

• lampard99
    meg van 10 perc és meg van csak azt hittem hogy ez csak úgy külön csinálták de azt olvasgam egy kicsit azt rá jöttem
  • Hunor1
    FIFA PROFESSZOROK FIGYELEM !MEGTUDNÁ VALAKI MONDANI HOGY A SAJÁT[ KREÁLT CSAPAT ]KLUBBOT HOVÁ MENTI A JÁTÉK ?? UGYANIS SZERETNÉK VALAMI FASZA MEZT CSINÁLNI NEKIK, DE NEM TALÁLOM A FIFÁBAN, HOGY HOL VAN EZ A CSAPAT

KÖSZIKE
  • Mr k
    Töltsd le a magyar verziót...
  • Breki33
    vagy van valaki aki 145* megcsinálná? P
  • Breki33
    egy fsh-ban kicseréltem a füvet szebre de a pl csak a demoben 145 fsh van

tud valaki olyan progit ami az összes fsh-t felülírja azzal az egyel amit megcsináltam?
  • reaper4
    tudtam, mivel tudom használni a keresőt és próbáltalak téged is erre ösztökélni... (mert máshol ezért büntetőpontot osztanak a modik..)

• mike369
    inkább cammog...
  • Breki33

Azért írtam, be mert különben fél oldal erről fog szólni.
    A következőnek te fogod elmondani...