36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• rage
    Az a baj, hogy ha specifikus, csak a magyar verzióban jelentkező hiba, arra aligha lesz javítás...
  • lobig
    Íme egy más másik banner!
  • pala17
    hali!Tom hogy már biztos unjátok,de van egy nyko airflo gamepadom ami elméletileg támogatott,azonban még sincs jobb karommal cselezés,ezt hogy lehetne megoldani?
  • do2
    De ez kurvára idegesitő hiba... remélem vmi peccs kijavitja ezt.. engem irtóra idegesit
  • mama2
    Nálam nincs ilyen.
  • hunbasser
    megpróbáltam a magyar kommentárt feltölteni,mindig megszakadt,holnap újra nekifutok.eddig a faq-ba betettem,h h lehet 16 bitesre állítani a gamet,gamepaddal cselek c. kép is bennvan,a magyar kommentáros meg akkor,ha sikerült feltölteni.ha van kedve vkinek nyugodtan feltöltheti persze :)
    írhattok javaslatokat h mik legyenek még benne a faqban(pl a blur-t majd beteszem,de eddig még sehol nem találtam szakszerű leírást,amiből mindenki megértené,én meg még nem próbáltam ki a blurt,ezt inkább brekire bízom :))

meg még lentebb említettem a gamepados dolgot
  • rage
    Igen, volt ilyen.
    "Hiába kaptak büntetőt, még abból sem sikerült betalálni"

S még el sem rúgtam. Önbizalom növelő volt a szakértő :))
  • rage
    Akinek megvan eredetiben, attól kérdezném:
    Online meccsen, miután kiválasztjuk a térfelet, bejön ugye a képernyő, ahol lehetne állítgatni dolgokat (felállást, pl) alul írja is, hogy az ellenfelem éppen állítgat - én miért nem tudok ?

Nincs egérkurzor. Épp csak szóközzel el tudom fogadni az alapbeállítást.
  • do2
    Bakker nálam sokszor szar a szakértői vélemény pl 5-1re vezettem a félidőbe erre a szakértő aszsonta hogy vajon sikerül-e gólt rúgina végre az ellenfélnek ?" A második 11-shez jutott az ellenfél.. még el se lőtem de már iylet mondott"Hát ezt is sikerült kihagyniuk" Szóval nem nagyon értem én ezeket a dolgokat... nálatok ilyesmi hiba nem volt ? ja ez a magyar verzió..
  • rage
    Csak azért írtam, mert én is találkoztam ugyanezzel a hibaüzenettel, amikor a gyakorlás menüjében egérrel szerettem volna állítani valamit.
    Csak gombokkal engedte.
  • akyyy
    billentyűzettel játszom...
  • akyyy
    meg nem hiszem el, hogy viszem a labdát, közeledik az ellen, megnyomom a C-t a Y-t és az előre nyilat, de elveszitia labdát( próbálom más irányt is nyomni h kicsit forogjon, de akkor is elveszitem egyből a labdát), persze én az ellentől az utsó pillanatban tudom elvenni a labdát D-vel.... de néha ez sem sikerül, és már előre látom h gólt fog rugni, és nem hiszem hogy azért mert oylan jó, hanem mert itt valami nem stimmel az irányítással.
  • ThierryHenry
    EZAZ!!!KÖSZÖNÖM
  • rage
    Mert ott csak billentyűzettel lehet váltani a menüben.
  • akyyy
    miért van az, h ha megállítom a játékot gyakorlásba, és ott van oylan h gyakorlás tipusa, rámegyek és kiirja hogy csak az aktív vezérlő kezelheti a játékot O.o
  • rage
    Ebben van a jó patch.
    Ezzel törd meg a reloaded-es exet, s elvileg, utána működnie kéne.
  • rage
    Hm, a patch amit linkeltem tényleg nem jó
    Itt viszont van hozzá másik :

crack
  • rage
    Akkor hozz létre a Daemon Tools-szal egy virtuális meghajtót, s mountold be az ISO filet. S így próbáld meg indítani a játékot.
  • ThierryHenry
  • ThierryHenry
    mé nem akarja patchelni??
  • mama2
    HMWN-J2GF-ZZVA-6V83-24C2
  • gerej
    köszi
  • hunbasser
    mindössze annyit kell csinálnod,h c:\documents and setting\felhasználó név\dokumentumok\fifa 07 mappába csak a d.my squads mappát bemásolod,elindítod a gamet,load(betöltés) és ott a my squadot betöltöd.ennyi
  • ThierryHenry
    C8VV-8WAA-54VC-V54H-ERLD
  • gerej
    vki tudna gyorsan mondani egy cd-keyt?
  • ThierryHenry
    nem megy pedig próbálom patchelni a crackelt exéjét de kiírja h CRC32 check failed
  • Attlen
    Sorry hogy még mindig itt tartok de valaki pontosann leirná HOGY kell betenni a Transferpakkot? Mert ha profilként teszem egyszer elindittom azt mondja válaszak profilt ha kilépek belöle azt ujra be kiveszi a transferpakkot és a 1660 fájl hellyett lesz 28 Kb LÉCCIVES többször nem akkarom beirni!
  • ThierryHenry
    ööö hát bekapcsoltam Daemon Toolssal az Emulation all options on és ment
  • rage
    NoCD Patch
  • akyyy
    ha nincs képfájlod, miről telepítetted fel a játékot? vagy nincs is telepítve, csak másolva?
  • rage
    A Gamecopyworld-ön van egy patch, azzal a megpatcheled a fifa07 Reloaded által crackelt exejét, akkor nem fogja kérni a CD-t egyáltalán.
  • ThierryHenry
    az lehet h nem nocd crack de nincs képfájlom és nem tom h mit kéne csinálnom
  • Rick Wyeth
    hogy tudok analog joystickal cselezni ? sehogy :'(
  • Desmond
    Hali mindenkinek!

Lenne 1 igen nagy problémám és hát elkelne a segítség.
    Na tehát az a problémám ,hogy játék közben kicsit akadozik (szaggat)a game de haverom gépén ami sokkal rosszabb viszonylag jól megy tehát nem hiszem hogy a géppel lenne próbléma.
    A konfigom a következő:
    -2.2GHz proci
    -512MB RAM
    -Ati RADEON 9600XT videokártya

Az is lenne a kérdésem ,hogy hol lehet pl az AA meg ezeket kikapcsolni ja és azt hogyan tudom meg nézni hogy game közben mekkora az FPS-em

Légyszives seítsetek ha tudtok Pls!
    Elöre Thx!
    MSN-re is írhatok csak minél elöbb.
    Címem:[email protected]
  • mike0013
    de értsd meg, hogy az nem nocd crack!
  • ThierryHenry
    tom
  • ThierryHenry
    hát nem tod de hogy kitömörítettem felraktam crackeltem és kíírja h kell a CD
  • akyyy
    mi van letömörítve?
  • akyyy
    honnan tudom ki a speciális játékos? (pl magyarnál ki?)

meg néha amenü elég furcsa dolgokat csinál... ott agomb, de hiába kattanok rá, fél perc gondolkozási időt kér O.o

• ThierryHenry
    nem értek hozzá de nekem le van tömörítve