36657
-
#6202 Az a baj, hogy ha specifikus, csak a magyar verzióban jelentkező hiba, arra aligha lesz javítás... -
#6201 Íme egy más másik banner! -
pala17 #6200 hali!Tom hogy már biztos unjátok,de van egy nyko airflo gamepadom ami elméletileg támogatott,azonban még sincs jobb karommal cselezés,ezt hogy lehetne megoldani? -
do2 #6199 De ez kurvára idegesitő hiba... remélem vmi peccs kijavitja ezt.. engem irtóra idegesit -
#6198 Nálam nincs ilyen. -
#6197 megpróbáltam a magyar kommentárt feltölteni,mindig megszakadt,holnap újra nekifutok.eddig a faq-ba betettem,h h lehet 16 bitesre állítani a gamet,gamepaddal cselek c. kép is bennvan,a magyar kommentáros meg akkor,ha sikerült feltölteni.ha van kedve vkinek nyugodtan feltöltheti persze :)
írhattok javaslatokat h mik legyenek még benne a faqban(pl a blur-t majd beteszem,de eddig még sehol nem találtam szakszerű leírást,amiből mindenki megértené,én meg még nem próbáltam ki a blurt,ezt inkább brekire bízom :))
meg még lentebb említettem a gamepados dolgot -
#6196 Igen, volt ilyen.
"Hiába kaptak büntetőt, még abból sem sikerült betalálni"
S még el sem rúgtam. Önbizalom növelő volt a szakértő :)) -
#6195 Akinek megvan eredetiben, attól kérdezném:
Online meccsen, miután kiválasztjuk a térfelet, bejön ugye a képernyő, ahol lehetne állítgatni dolgokat (felállást, pl) alul írja is, hogy az ellenfelem éppen állítgat - én miért nem tudok ?
Nincs egérkurzor. Épp csak szóközzel el tudom fogadni az alapbeállítást. -
do2 #6194 Bakker nálam sokszor szar a szakértői vélemény pl 5-1re vezettem a félidőbe erre a szakértő aszsonta hogy vajon sikerül-e gólt rúgina végre az ellenfélnek ?" A második 11-shez jutott az ellenfél.. még el se lőtem de már iylet mondott"Hát ezt is sikerült kihagyniuk" Szóval nem nagyon értem én ezeket a dolgokat... nálatok ilyesmi hiba nem volt ? ja ez a magyar verzió.. -
#6193 Csak azért írtam, mert én is találkoztam ugyanezzel a hibaüzenettel, amikor a gyakorlás menüjében egérrel szerettem volna állítani valamit.
Csak gombokkal engedte. -
#6192 billentyűzettel játszom... -
#6191 meg nem hiszem el, hogy viszem a labdát, közeledik az ellen, megnyomom a C-t a Y-t és az előre nyilat, de elveszitia labdát( próbálom más irányt is nyomni h kicsit forogjon, de akkor is elveszitem egyből a labdát), persze én az ellentől az utsó pillanatban tudom elvenni a labdát D-vel.... de néha ez sem sikerül, és már előre látom h gólt fog rugni, és nem hiszem hogy azért mert oylan jó, hanem mert itt valami nem stimmel az irányítással. -
ThierryHenry #6190 EZAZ!!!KÖSZÖNÖM -
#6189 Mert ott csak billentyűzettel lehet váltani a menüben. -
#6188 miért van az, h ha megállítom a játékot gyakorlásba, és ott van oylan h gyakorlás tipusa, rámegyek és kiirja hogy csak az aktív vezérlő kezelheti a játékot O.o -
#6187 Ebben van a jó patch.
Ezzel törd meg a reloaded-es exet, s elvileg, utána működnie kéne. -
#6186 Hm, a patch amit linkeltem tényleg nem jó
Itt viszont van hozzá másik :
crack -
#6185 Akkor hozz létre a Daemon Tools-szal egy virtuális meghajtót, s mountold be az ISO filet. S így próbáld meg indítani a játékot. -
ThierryHenry #6184 -
ThierryHenry #6183 mé nem akarja patchelni?? -
#6182 HMWN-J2GF-ZZVA-6V83-24C2 -
gerej #6181 köszi -
#6180 mindössze annyit kell csinálnod,h c:\documents and setting\felhasználó név\dokumentumok\fifa 07 mappába csak a d.my squads mappát bemásolod,elindítod a gamet,load(betöltés) és ott a my squadot betöltöd.ennyi -
ThierryHenry #6179 C8VV-8WAA-54VC-V54H-ERLD -
gerej #6178 vki tudna gyorsan mondani egy cd-keyt?
-
ThierryHenry #6177 nem megy pedig próbálom patchelni a crackelt exéjét de kiírja h CRC32 check failed -
Attlen #6176 Sorry hogy még mindig itt tartok de valaki pontosann leirná HOGY kell betenni a Transferpakkot? Mert ha profilként teszem egyszer elindittom azt mondja válaszak profilt ha kilépek belöle azt ujra be kiveszi a transferpakkot és a 1660 fájl hellyett lesz 28 Kb LÉCCIVES többször nem akkarom beirni! -
ThierryHenry #6175 ööö hát bekapcsoltam Daemon Toolssal az Emulation all options on és ment -
#6174 NoCD Patch -
#6173 ha nincs képfájlod, miről telepítetted fel a játékot? vagy nincs is telepítve, csak másolva? -
#6172 A Gamecopyworld-ön van egy patch, azzal a megpatcheled a fifa07 Reloaded által crackelt exejét, akkor nem fogja kérni a CD-t egyáltalán. -
ThierryHenry #6171 az lehet h nem nocd crack de nincs képfájlom és nem tom h mit kéne csinálnom -
Rick Wyeth #6170 hogy tudok analog joystickal cselezni ? sehogy :'( -
Desmond #6169 Hali mindenkinek!
Lenne 1 igen nagy problémám és hát elkelne a segítség.
Na tehát az a problémám ,hogy játék közben kicsit akadozik (szaggat)a game de haverom gépén ami sokkal rosszabb viszonylag jól megy tehát nem hiszem hogy a géppel lenne próbléma.
A konfigom a következő:
-2.2GHz proci
-512MB RAM
-Ati RADEON 9600XT videokártya
Az is lenne a kérdésem ,hogy hol lehet pl az AA meg ezeket kikapcsolni ja és azt hogyan tudom meg nézni hogy game közben mekkora az FPS-em
Légyszives seítsetek ha tudtok Pls!
Elöre Thx!
MSN-re is írhatok csak minél elöbb.
Címem:[email protected] -
#6168 de értsd meg, hogy az nem nocd crack! -
ThierryHenry #6167 tom -
ThierryHenry #6166 hát nem tod de hogy kitömörítettem felraktam crackeltem és kíírja h kell a CD -
#6165 mi van letömörítve? -
#6164 honnan tudom ki a speciális játékos? (pl magyarnál ki?)
meg néha amenü elég furcsa dolgokat csinál... ott agomb, de hiába kattanok rá, fél perc gondolkozási időt kér O.o
-
ThierryHenry #6163 nem értek hozzá de nekem le van tömörítve