36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• AdaKiller
    köszi, megnyugtattál:)))))
  • jAsOn VoOrHeEs
    Amikor gyakorlásnál behozza az edzőmeccset, majd pedig a menüben beakarom állítani az edzéstípust, akkor azt írja ki, hogy "csak az aktív vezérlő választhatja ki az edzés típusát". Ez mit akar jelenteni? :)
  • lobig
    ATI X800 GTO-val a cfg_pc_h.ini-ben elég volt ezt módosítanom "DISABLE_POSTFX = 1" (alapból 0 volt ugye). a blur megmaradt.
  • Davidsned
    TRANSFERS DATABASE UPDATE
    The PS2 transfers update is now available for download with the PC and Xbox updates to follow.
  • ProGabe #6238
    gondolom azért amiért már a 06 is szaggatott:mert balf.szok programozták
  • AdaKiller
    észrevételem:

lazio csapatánál simone inzaghit, soxor filippo-nak mondja
    mudingayit--->mundigayinak mondja....

kérdés:

miért szaggat helyi hálón a game? konfigot nem írok, mert single megy rendesen, csak lanon szaggat(100 megás)???
  • Count Adyn
    izé a FAQ ban szereplő cuccot
    fel tudná vki tolni rapids. ra v máshova mer nekem nagyon nem akarja az igazságot.:/
  • gabi89
    Kezd elegem lenni a manager módból.Játokést pofátlanúl magas áron adják el.C.Ronaldót akartam emgszerezni 32m. euró volt 40m. eurót ajánlóttam és nem fogadták el.Bezzeg tölem emgvették volna áron alúl.Már nem tudom kinek volt a piaci értéke de azt tudom,hogy 12m. euró volt és 6m. euróért már vitték volna.Hát hüje leszek óda adni féláron.Kis buzi gép...
  • Kaplan
    Srácok, kezd idegesíteni ez a magyar kommentár. A csapatneveket meg a játékos neveket nem tanulták be? Ez, ő, ez a csapat, az a csapat, akkor olyat mond, hogy a szünetben a megítélt tizenegyes lesz a téma. Amikor tizenegyestől jó távol volt a meccs stb. Azt hittem ennél azért profibbak és hozzáértőbbek dolgoznak az EAnál..
  • Lyan Kyj
    nálunk is van lag, reméljük ezt is javítják majd
  • Golyo69
    és mivan a Direkt ip-és laggal??
    nektek nem laggol??
    nekem chellos 3Megás net a havernak 2 megás Adsl-nete van ....
    egyik fifa sem lagzott semmit..ez meg laggzik...
    nemtom mivan...és idegesít
    ha vki tud vmit az szóljon pls....
  • Attlen
    érdekes radeon 9600-am van de nekem nem szaggattott még soha:S
  • Danecay
    OK THX!
  • Grusi
    Bug, majd jön a peccs elvileg, már dolgoznak az ügyön az EA-nél. :)
  • Danecay
    HI!
    Olvastam, itt a topicban, hogy a szggatási problémák elsősorban az ATI kártyákat érinti. Nekem nVIDIA-m van most de mégis jelentkezik ez a probléma, igaz játék közben nem, csak a BLUR-os közeli képeknél, oly annyira, hogy ha már a menüben vagyok de még a háttérben mennek a visszajátszások, a menüben is alig tudok navigálni. A gépem A64 3000+ {(939), 1800MHz @ 2200MHz, GForce 6800GT, 1GB memória (DUAL)
  • Desmond
    Köszz Morello meg rage

De aki meg tud esetleg valmit az írjon Thx!
  • Mor3llo
    fps nézéshez : fraps.com
    aa meg af-t meg a videókártyád szoftverében!
  • piamania
    Hello emberek!Lenne egy kérdésem.Magyar verzióhoz is müködik ez a transfer patch?Köszi
  • rage
    A videokártyád beállításainál kapcsold ki.
    Ha ATI kártyád van, akkor a Catalyst Control Paneljében megtalálod.
  • pala17
    hali!Tom hogy már biztos unjátok,de van egy nyko airflo gamepadom ami elméletileg támogatott,azonban még sincs jobb karommal cselezés,ezt hogy lehetne megoldani?
  • Lyan Kyj
    A numerikus billen van négy beállítási lehetőség, tudja vki mi az? Én vmi taktikamódosítóra gondolok, de 1xre mind a 4 is aktív lehet. Mi az valójában?
  • Desmond
    Bocs rage de amit ott írtak azt már meg csináltam de azt az AA ami szerintem anti analizing vagy mi nem tudom hogy hol kell kikapcsolni.
    Ugy hogy megértésedet kérném
  • rage
    Esetleg a Documents and Settings/Neved/Dokumentumok/Fifa07 mappában nézz szét.
  • rage
    Olyan még nincsen.
  • Hunor1
    FIFA PROFESSZOROK FIGYELEM !MEGTUDNÁ VALAKI MONDANI HOGY A SAJÁT[ KREÁLT CSAPAT ]KLUBBOT HOVÁ MENTI A JÁTÉK ?? UGYANIS SZERETNÉK VALAMI FASZA MEZT CSINÁLNI NEKIK, DE NEM TALÁLOM A FIFÁBAN, HOGY HOL VAN EZ A CSAPAT

KÖSZIKE
  • Gyocsika
    Értem de javító patch vagy valami ilyesmi?
  • rage
    Igen, mikor bejelentkeztem online, akkor szólt, hogy előbb automatikusan letöltene valamit, s csak utána engedett be.

De alighanem, ez csak a bolti verziókat érinti...
  • Gyocsika
    Van már patch?
  • rage
    Van itt feljebb ez a szép piros üzenet (FAQ)
    Ha belenéznél, lehet választ kapnál a problémádra.
  • Desmond
    Lenne 1 igen nagy problémám és hát elkelne a segítség.
    Na tehát az a problémám ,hogy játék közben kicsit akadozik (szaggat)a game de haverom gépén ami sokkal rosszabb viszonylag jól megy tehát nem hiszem hogy a géppel lenne próbléma.
    A konfigom a következő:
    -2.2GHz proci
    -512MB RAM
    -Ati RADEON 9600XT videokártya

Az is lenne a kérdésem ,hogy hol lehet pl az AA meg ezeket kikapcsolni ja és azt hogyan tudom meg nézni hogy game közben mekkora az FPS-em

Légyszives seítsetek ha tudtok Pls!
    Elöre Thx!
    MSN-re is írhatok csak minél elöbb.
    Címem:[email protected]

légyszives emberek
  • Desmond
    na emberek kérlek seítsetek nekem
    PLS!PLS!PLS!
  • rage
    A direct IP az egyetlen lehetőség, amit nem boltban vett játék esetén online játszhatsz. Megbeszéled egy haverral, hogy nyomtok egy meccset.
    Ő megmondja az IP címét, majd indít egy Direct IP játékot, te meg csatlakozol a játékba, értelemszerűen az ő IP címét beadva

A többi online játék csak akkor fog menni, ha megveszed a boltban az eredetit
  • dbb
    Szevasztok,Tudna nekem valaki segíteni abban hogy ,hogy tudom megoldani ezt a netes dolgot megpróbáltam regizni a fifában az interaktív ligába de az utolsó lépésnél a kódot nem fogadja el?Ja és tört verzió.Szóval hogy lehtne hogy én is tudjak játszani neten?Olyat hallottam hogy valami Direct IP valami.elmonadná valaki hogy ez mit jelent és hogy mit kéne beállitani hogy menjen??
  • rage
    Nekem csak egy-két alkalommal tűnt fel
    Egyszer a büntetőnél, ahogy nálad is, egyszer meg szabadrúgást kaptam a saját 16-osom előtt egy méterrel, s Faragó Ricsi lelkendezni kezdett, hogy ezt innen egyből kapura kéne lőni.
  • do2
    vmi magyar javitó peccs csak lesz hozzááá:) vagyis remélem ez eléggé zavaró tényleg.. amúgy a többivel nagyon nem volt gond csak a szakértői vélemény szar
  • lobig
    ja és köszi! :)
  • lobig
    ma már nem csinálok többet, mert nem fogok ráérni.
    amúgy kinek a posztja a banner-cserélés?
  • rage
    Lehet, hogy a magyar kommentárt kevésbé tesztelték le, sajnos.
  • hunbasser
    egyre jobb ember,egyre jobb!!!! :)
  • do2
    de nem értem miértnem tesztelték le mielőtt kiadták ? ez igy vhogy nem tiszta...