36657
-
#6282 Nem. ^^ -
#6281 nem, szept 26-án, bár ez a FAQ-ban is bent van. -
#6280 Ma jelent meg a Teljes game ugye? -
nono27 #6279 köszi
-
#6278 tessék -
nono27 #6277 gamecopyworld.com ezen az oldalon nem találom a cracket.Esetleg egy közvetlen linket tud valaki adni? -
#6276 én az nba-s cseleknél is érzem a scripteket.Hna mind1, nekem mondahtjáatok, én mindörökké kitartoka FIFA mellett!!! -
#6275 Thx! ^^
Nem is tudtam, hogy az EA már ilyen speciális megoldásokat alkalmaz -
#6274 sztem olyat nem lehet -
#6273 mondjuk te hostolsz,a másik meg joinol.:P ennyi -
mernokur #6272 lenne egy kerdesem. karrier modban hogy lehetek valogatott edzo?:)
valaki jo lenne ha valaszolna :) -
#6271 hello!
vki megtudná nekem mondani, hogy hogy kell direct-ip-vel jáccani elöre is kösssz -
#6270 az avi amit meg akarsz nyitni,nincs véletlenül használatban?
gondolok itt media playerre -
Rogar #6269 ŐŐ vegyétek ugy hogy nem irtam most találtam meg a DVD-n a cracket :) -
mernokur #6268 lenne egy kerdesem. karrier modban hogy lehetek valogatott edzo?:) -
Rogar #6267 Sziasztok!
Kéne egy kis segitség. Megszereztem a Fifa 07-et (magyart) ,de feltelepítés után kéri a DVD-t, ami a meghajtóban van. Mi a probléma? -
#6266 4:az oké hogy mindben van script,de ebben minden az,tehát amikor te elrúgod a labdát akkor azt nem ezért kapja el a kapus mert ott állt,hanem mert pont azt az animációt adja be a progi,ezzel szemben PES-ben SZIMULÁCIÓ van,igen,így,végig nagybetűvel.pl a x360-as verzió egyik nagy újítása hogy a labda már nem az animáció része!!!!!!!!LOOOOOOL,érted,eddig(és a pc,ps2,xbox verekben ugyebár még most is) nem az van egy cselnél hogy a játékos lába arrébb húzza a labdát,hanem egy animációt játszik le,na én erről beszélek amikor azt mondom,hogy ez egy script-halmaz,az is előre meg van írva aminek nem kéne hogy így legyen.pl az nba-ben is így van,de ott tényleg csak így lehet megoldani hiszen az teljesen más koncepció,de az nfl-ben(amiről term. még mindig tartom hogy a legjobb sportjáték) már nincsen ILYEN SZINTEN script,tényleg csak a legszükségesebb esetekben alkalmazzák -
#6265 a billentyűzet nyilaival menj rá és enter :) -
#6264 Bombagólt minden meccsen lehet én már csak arra játszok van egy pont kb. 40méterről mindig bemegy mert a kapus picit kinnt áll és góól :D -
Bensewik #6263 Sziasztok.
Nemtud valaki adni 1 jelszót a fifa 07 kicsomagolásához??? -
mernokur #6262 lenne egy kerdesem. karrier modban hogy lehetek valogatott edzo?:) -
#6261 akkor most énis hagy fejtsem ki a véleményem:
1:én sosem tudok, csak nagy ritkán bombagólokat lőni, de akkor azok tényleg szépek.Szerintem igenis könnyű 3méterről bekotorni, elrúgni a kapus mellett, legalábbis nekem ez megy :D szvsz hülyeségnek tartom azokat a nagyon durva cseleket, én nem használom, mert 1részt tényleg unreális, másrészt én tökéletesen megvagyok a csilivili cselek nélkül!
2:nekem a magyar kommentár kifejezetten teccik
3:erre majd jön 1 peccs, ebben biztos vagyok
4:pár új mozgás ? ebbe én erősen bele tudnék kötni.És légyszi világosíts fel olyan játékről, amiben nincs script!Szerintem igenis jól sikerült ez a mostani FIFA, és ezerszer újabb elemekt tartalmaz mint az elődei! -
#6260 Hát igen összefoglaltad,hogy mért untam meg 2nap alatt a gamet :D -
#6259 gamecopyworld.com -
#6258 nem,nem ez jelen esetben így van:"hülye az a csávó aki valami irdatlan nagy baromságot kérdezett úr" :P
nagyon más:valaki mondja meg nekem legyen olyan szíves,hogy tulajdonképpen miben más ez a fifa mint az előzőek,ezeket kivéve:
-egy nagy show lett az egész meccs,értem ez alatt a 20-30 méteres bombagólokat(amiket könnyebb elkövetni,mint amikor 3 méterről egy-egyben kapussal szemben kéne gólt rúgni),ráadásul a legtöbben gondolom folyamatosan nyomatják azokat a cseleket amikből meccsenként jó ha van 10
-magyar kommentár,ami így elsőre tulajdonképpen jóra sikeredett,az angol is kb így kezdte
-blur effekt,ami tényleg kuva szép csak sokaknál összeszarja megát tőle a gép,miközben nem kéne mert geforce mittoménmi van benn(nekem meg 9600xt-vel csodásan megy :P)
-pár új mozgás,kicsit normálisabban lehet csavarni,őőőő...
...ennyi,a lényeg,vagyis hogy ez egy nagy script-halmaz megmaradt,szóval NEM FLAMEKELTÉS végett valaki elmondhatná hogy miért mondják sokan hogy teljesen más,tök új,stb... -
nono27 #6257 honnan tudnék cracket szerezni? -
#6256 Igen crackelne kell -
#6255 Igen!! -
#6254 igen, nagy valószínűséggel. -
nono27 #6253 üDV!
Tud valaki segiteni?Az eredeti játékot átirták nekem feltelepitem de nem indul a játék.Crackelni kell? -
#6252 Felhívod hajdu b pistát, megkéred hogy mondja be neked a telefonba az általad megadott neveket, majd implementálod a hangfájlokba:D -
#6251 Még mindig senki sem tud választ a problémámra? :(
(#5899 ) -
#6250 Hát gondoltam hogy lehet orvosolni, mer a patch-el majdnem mindent lehet or-
vosolni, így gondoltam ezt is. Bocs ha tévedtem miszter "HÜLYE AZ A CSÁVÓ, AKI
VALAMI OLYAT KÉRDEZETT AMIT NEM TUDOTT UR" -
#6249 Valaki nem tom hány 100 hsz.-szel ezelőtt, azt mondta hogy nem tudunk majd o-
lyan látványos gólokat lőni a FIFA 07-ben, mint a FIFA 06-ban. Hát ez sztem nem
igaz, mer speciel én ugyan úgy beleizzadok ebbe is, mint a 06-ba. Úgy hogy na-
gyon király game. -
#6248 te ezt most komolyan gondolod? -
#6247 nem -
#6246 És ezt nem lehet orvosolni valamivel? pl.: egy Patch? -
multispeed #6245 mert nem tud olvasni a program, nema név alapán azonosítja a já6tékosokat, hanem mindegyuiknek van egy kódszáma, ezért nem mondja -
#6244 Nálam is ez a problem.:( -
#6243 Azokat a neveket amiket én beírok, szóval amikor átszerkeztem a neveket magyar-ra akkor azt miért nem mondja? pl.: az Arsenal-nál átszerkeztettem a neveket,
pl.: Zolrán, Zolika, Csabi, Menyus, Ádám, Áron. Ezeket mér nem mondja???
A magyar csapatnál, mondja, de itt nem. Miér??