36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• Kaplan
    Nem. ^^
  • vmvr
    nem, szept 26-án, bár ez a FAQ-ban is bent van.
  • Prince of Máté
    Ma jelent meg a Teljes game ugye?
  • nono27
    köszi
  • Gyocsika
    tessék
  • nono27
    gamecopyworld.com ezen az oldalon nem találom a cracket.Esetleg egy közvetlen linket tud valaki adni?
  • Mor3llo
    én az nba-s cseleknél is érzem a scripteket.Hna mind1, nekem mondahtjáatok, én mindörökké kitartoka FIFA mellett!!!
  • jAsOn VoOrHeEs
    Thx! ^^

Nem is tudtam, hogy az EA már ilyen speciális megoldásokat alkalmaz
  • hunbasser
    sztem olyat nem lehet
  • hunbasser
    mondjuk te hostolsz,a másik meg joinol.:P ennyi
  • mernokur
    lenne egy kerdesem. karrier modban hogy lehetek valogatott edzo?:)
    valaki jo lenne ha valaszolna :)
  • arsnl
    hello!
    vki megtudná nekem mondani, hogy hogy kell direct-ip-vel jáccani elöre is kösssz
  • hunbasser
    az avi amit meg akarsz nyitni,nincs véletlenül használatban?
    gondolok itt media playerre
  • Rogar
    ŐŐ vegyétek ugy hogy nem irtam most találtam meg a DVD-n a cracket :)
  • mernokur
  • Rogar
    Sziasztok!

Kéne egy kis segitség. Megszereztem a Fifa 07-et (magyart) ,de feltelepítés után kéri a DVD-t, ami a meghajtóban van. Mi a probléma?
  • ProGabe #6266
    4:az oké hogy mindben van script,de ebben minden az,tehát amikor te elrúgod a labdát akkor azt nem ezért kapja el a kapus mert ott állt,hanem mert pont azt az animációt adja be a progi,ezzel szemben PES-ben SZIMULÁCIÓ van,igen,így,végig nagybetűvel.pl a x360-as verzió egyik nagy újítása hogy a labda már nem az animáció része!!!!!!!!LOOOOOOL,érted,eddig(és a pc,ps2,xbox verekben ugyebár még most is) nem az van egy cselnél hogy a játékos lába arrébb húzza a labdát,hanem egy animációt játszik le,na én erről beszélek amikor azt mondom,hogy ez egy script-halmaz,az is előre meg van írva aminek nem kéne hogy így legyen.pl az nba-ben is így van,de ott tényleg csak így lehet megoldani hiszen az teljesen más koncepció,de az nfl-ben(amiről term. még mindig tartom hogy a legjobb sportjáték) már nincsen ILYEN SZINTEN script,tényleg csak a legszükségesebb esetekben alkalmazzák
  • hunbasser
    a billentyűzet nyilaival menj rá és enter :)
  • gabi89
    Bombagólt minden meccsen lehet én már csak arra játszok van egy pont kb. 40méterről mindig bemegy mert a kapus picit kinnt áll és góól :D
  • Bensewik
    Sziasztok.
    Nemtud valaki adni 1 jelszót a fifa 07 kicsomagolásához???
  • mernokur
  • Mor3llo
    akkor most énis hagy fejtsem ki a véleményem:
    1:én sosem tudok, csak nagy ritkán bombagólokat lőni, de akkor azok tényleg szépek.Szerintem igenis könnyű 3méterről bekotorni, elrúgni a kapus mellett, legalábbis nekem ez megy :D szvsz hülyeségnek tartom azokat a nagyon durva cseleket, én nem használom, mert 1részt tényleg unreális, másrészt én tökéletesen megvagyok a csilivili cselek nélkül!
    2:nekem a magyar kommentár kifejezetten teccik
    3:erre majd jön 1 peccs, ebben biztos vagyok
    4:pár új mozgás ? ebbe én erősen bele tudnék kötni.És légyszi világosíts fel olyan játékről, amiben nincs script!Szerintem igenis jól sikerült ez a mostani FIFA, és ezerszer újabb elemekt tartalmaz mint az elődei!
  • gabi89
    Hát igen összefoglaltad,hogy mért untam meg 2nap alatt a gamet :D
  • gabi89
    gamecopyworld.com
  • ProGabe #6258
    nem,nem ez jelen esetben így van:"hülye az a csávó aki valami irdatlan nagy baromságot kérdezett úr" :P

nagyon más:valaki mondja meg nekem legyen olyan szíves,hogy tulajdonképpen miben más ez a fifa mint az előzőek,ezeket kivéve:
    -egy nagy show lett az egész meccs,értem ez alatt a 20-30 méteres bombagólokat(amiket könnyebb elkövetni,mint amikor 3 méterről egy-egyben kapussal szemben kéne gólt rúgni),ráadásul a legtöbben gondolom folyamatosan nyomatják azokat a cseleket amikből meccsenként jó ha van 10
    -magyar kommentár,ami így elsőre tulajdonképpen jóra sikeredett,az angol is kb így kezdte
    -blur effekt,ami tényleg kuva szép csak sokaknál összeszarja megát tőle a gép,miközben nem kéne mert geforce mittoménmi van benn(nekem meg 9600xt-vel csodásan megy :P)
    -pár új mozgás,kicsit normálisabban lehet csavarni,őőőő...

...ennyi,a lényeg,vagyis hogy ez egy nagy script-halmaz megmaradt,szóval NEM FLAMEKELTÉS végett valaki elmondhatná hogy miért mondják sokan hogy teljesen más,tök új,stb...
  • nono27
    honnan tudnék cracket szerezni?
  • gabi89
    Igen crackelne kell
  • Gyocsika
    Igen!!
  • Mor3llo
    igen, nagy valószínűséggel.
  • nono27
    üDV!
    Tud valaki segiteni?Az eredeti játékot átirták nekem feltelepitem de nem indul a játék.Crackelni kell?
  • Count Adyn
    Felhívod hajdu b pistát, megkéred hogy mondja be neked a telefonba az általad megadott neveket, majd implementálod a hangfájlokba:D
  • Atti12
    Még mindig senki sem tud választ a problémámra? :(
    (#5899 )
  • mama2
    Hát gondoltam hogy lehet orvosolni, mer a patch-el majdnem mindent lehet or-
    vosolni, így gondoltam ezt is. Bocs ha tévedtem miszter "HÜLYE AZ A CSÁVÓ, AKI
    VALAMI OLYAT KÉRDEZETT AMIT NEM TUDOTT UR"
  • mama2
    Valaki nem tom hány 100 hsz.-szel ezelőtt, azt mondta hogy nem tudunk majd o-
    lyan látványos gólokat lőni a FIFA 07-ben, mint a FIFA 06-ban. Hát ez sztem nem
    igaz, mer speciel én ugyan úgy beleizzadok ebbe is, mint a 06-ba. Úgy hogy na-
    gyon király game.
  • ProGabe #6248
    te ezt most komolyan gondolod?
  • Csabesz6
    nem
  • mama2
    És ezt nem lehet orvosolni valamivel? pl.: egy Patch?
  • multispeed
    mert nem tud olvasni a program, nema név alapán azonosítja a já6tékosokat, hanem mindegyuiknek van egy kódszáma, ezért nem mondja
  • mama2
    Nálam is ez a problem.:(
  • mama2
    Azokat a neveket amiket én beírok, szóval amikor átszerkeztem a neveket magyar-ra akkor azt miért nem mondja? pl.: az Arsenal-nál átszerkeztettem a neveket,
    pl.: Zolrán, Zolika, Csabi, Menyus, Ádám, Áron. Ezeket mér nem mondja???
    A magyar csapatnál, mondja, de itt nem. Miér??