36657
-
#6322 Nincs használatban. -
#6321 melyik házigazda jelölt nem szigorú a warezzal?:D -
#6320 Okés köszi megvan akkor most egy gondom van nekem egy ati 9600 pro kártyám van semmit nem akad hgy lehet még szebbé tenni blurt vagy mit hol lehet bekapcsolni? -
#6319 audio.big fájlt is be kell másolni ugyanoda és akkor fog működni -
#6318 Na most nálam egy gond van bemásoltam az dat hun big et a helyére átneveztem eng re és nálam most semmmilyen kommnetár nincs -
#6317 Akkora lett a hangorkán, hogy holnap a városban a fül-orr gégészeknél telt ház lesz-by Faragó Ricsi :D
Ha ez bemegy, egy évig kézenállva közlekedek-by Hajdú B. :DD -
Curesz #6316 nah én is szavaztam -
#6315 Előtted már kérdezték, ha jól emlékszem ez akkor van ha egérrel akarsz bizbaszolni, csináld bill-el.
A másik, hogy ha tudok segíteni bármiben (rendfentartás ^^, banner, vagy valami) szóljatok.
-
hitch #6314 Csáó.Épp tréningelni akarom a csapatot és amikor a taktikak közül akarok választani azt irja hogy csak az aktiv vezérlő kezelheti?????? -
Uborkasalata #6313 Hy!
Hogy lehet úgy beadni, mint az intróban asszem Joe Cole, hogy a sajtá lába mögött adja be? -
#6312 upup -
#6311 -
#6310 Nem fontos annak nyílvánosnak lennie ;) -
#6309 o_O
most nézem,h vezetek.hárman szavaztak rám,de kik? :) -
#6308 eddig én szavaztam.a szavazás ip és cookie alapú,elvileg mindenki egyszer szavazhat,persze tudom h ez könnyen megkerülhető,de jó lenne ha szabályos keretek között dőlne el,h kit szeretnénk házigazdának -
#6307 SZAVAZÁS:KI LEGYEN A HÁZIGAZDA?
a moderátor topikban már kértem,h tegyék be banner alá. -
#6306 mikor bejelentkeznek meccs elején és ien gép hangon dumálnak egy darabig igy szótagolva az nagyon rofl:D -
#6305 így van,az el clasico-t is nagyon szépen felvezették,pl:"madridban a madrid szokott nyerni,barcelonában a barca,de mindig vannak meglepetések",és még jóval többet mondtak,gondolom minden nagy rangadóhoz van ilyen külön
jó lett ez,majd a következő mégjobb lesz,talán hajduék is nyomják a gémet és tudják ők miben javítsanak,ajánlom a hangszín állandó szinten tartását a mondatok elején és végén,mert attól lett nagyon tördelt az egész hogy mindegyiket úgy mondja mintha előtte és utána nem lenne szöveg(természetesen itt most nem arra gondolok amikor egy hosszabb,összefüggő beszédeket mondanak el) -
#6304 ez volt az első,ha jövőre is lesz magyar kommentár,az sztem profibb lesz -
#6303 Hát nemtudom mennyi idő alatt csinálták meg, de lehetett volna rá időt fordítani... persze nem azt mondom hogy rossz! dehogy... ami most jelen állapotban van fatasztikus és profi munka, csak szerintem kisebb nagyobb hibák vannak a közvetítés modjaival... Apropó kb hány játékos nevet mondtak fel? hány csapatét? -
#6302 mit nem lehet azon érteni,h megcsavarja a labdát? :)
ha a lasztit felső kamerából nézed,látni fogod,h a pályája ívesebb mint a sima lövésnek -
#6301 ugy tudom az angolba se mondtak csapatneveket... megitt az sg-n is megirták h nem fognak csapatneveket mondai csak ritkán, és nekem volt iylen meccsem
Manchester united és city, és szépen megemlítette a két csapat nevét, és tökéletes közvetítés volt:) az egyik legjobb meccsem:P
szépen mondogatta manchestert, hogy az ott élők nehezen választhatnak kedvencet a két csapatt közül... hiába a vörös ördögök a jobbak.. -
#6300 mi az h csavar? -
#6299 de az angol is kb ezen a szinten kezdte,nem lehet x ezer nevet+mellé párszáz mondatot felmondani egyszerre,eleve stúdióbérlés is drága,hajdu b+faragó ideje is pénz,és ez egy nagy zsuga hiszen egyáltalán nem biztos hogy visszajön az eladásokból a befektetett összeg
ja,meg ha valakinek van hozzá gyomra belehallgathatna összehasonlításképpen az oroszba mondjuk,gondolom az is ilyen lehet -
#6298 bubu13: Ha még kérsz/beírod 5ször, akkor adunk linket! -
#6297 faq -
#6296 A feliratozáshoz nincs linke vkinek? -
#6295 A feliratozáshoz nincs linke vkinek? -
#6294 A feliratozáshoz nincs linke vkinek? -
#6293 De most mit várjunk szernintem ezis nagy hatalmas előrelépés! -
#6292 aha,mindjárt feldobom vhová a hun.db-t -
#6291 Légyszi valaki ezt most ugy kell magyarítani mint a 06 ot ki kell törölni az eng db és a hun db át kell irní eng db re? -
#6290 Engem is ez idegesít a legjobban vagy inkább zavar de nagyon... Az még haggyán hogy párszor hülyeséget mond, mint ami a pályán történik szvsz tök ellenkezőjét, de hogy nem bírja a csapat neveket kimondani és ezen túl a játékosok nevét is csak ritkán említi, de ha mégis akkor csak az egyik csapatét és abból is csak pár embert, de akkor rendszeres... és ezis zavaró... ezért mondom azt hogy jó dolog ez a kommentár, de sokat kellene rajta még javítani hogy a "jó" szintet megüsse. -
#6289 Vki nem akar velem jáccani egyet vagy csak letesztelni, hogy tudok-e egyáltaán direct-ipn jáccani?mert a hverommal próbáltuk, de mivel ős és énse értek naygon hozzá ezért kérema segítségetek.msn-em ha kell: [email protected] -
#6288 hát,nyilakkal :) de tényleg...
ha meg csavarva akarsz gólt lőni akkor Y+D -
M3nt0R #6287 Pls, vki mondja meg hogy lehet pontosan rálőni, mert nemtudok rájönni. 06ban simán ment, de itt egyszerűen nem tudok betalálni abba a qrva kapuba.......
Annyi okos ember van, mondja meg vki, köszi!!! -
#6286 Jól tudod ;) -
nono27 #6285 Ha jól tudom Kedden jelent meg. -
#6284 Csak az 576 oldalán 29 volt -
#6283 :DDD
26-án már az emberek 50%-a ezzel játszott :)
(és akkor is jelent meg kis hazánk boltjaiban)