36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• Atti12
    Nincs használatban.
  • akyyy
    melyik házigazda jelölt nem szigorú a warezzal?:D
  • Gyocsika
    Okés köszi megvan akkor most egy gondom van nekem egy ati 9600 pro kártyám van semmit nem akad hgy lehet még szebbé tenni blurt vagy mit hol lehet bekapcsolni?
  • Golyo69
    audio.big fájlt is be kell másolni ugyanoda és akkor fog működni
  • Gyocsika
    Na most nálam egy gond van bemásoltam az dat hun big et a helyére átneveztem eng re és nálam most semmmilyen kommnetár nincs
  • Mor3llo
    Akkora lett a hangorkán, hogy holnap a városban a fül-orr gégészeknél telt ház lesz-by Faragó Ricsi :D
    Ha ez bemegy, egy évig kézenállva közlekedek-by Hajdú B. :DD
  • Curesz
    nah én is szavaztam
  • Kaplan
    Előtted már kérdezték, ha jól emlékszem ez akkor van ha egérrel akarsz bizbaszolni, csináld bill-el.
    A másik, hogy ha tudok segíteni bármiben (rendfentartás ^^, banner, vagy valami) szóljatok.
  • hitch
    Csáó.Épp tréningelni akarom a csapatot és amikor a taktikak közül akarok választani azt irja hogy csak az aktiv vezérlő kezelheti??????
  • Uborkasalata
    Hy!
    Hogy lehet úgy beadni, mint az intróban asszem Joe Cole, hogy a sajtá lába mögött adja be?
  • zmeor
    upup
  • Count Adyn
  • Kaplan
    Nem fontos annak nyílvánosnak lennie ;)
  • hunbasser
    o_O
    most nézem,h vezetek.hárman szavaztak rám,de kik? :)
  • hunbasser
    eddig én szavaztam.a szavazás ip és cookie alapú,elvileg mindenki egyszer szavazhat,persze tudom h ez könnyen megkerülhető,de jó lenne ha szabályos keretek között dőlne el,h kit szeretnénk házigazdának
  • hunbasser
    SZAVAZÁS:KI LEGYEN A HÁZIGAZDA?

a moderátor topikban már kértem,h tegyék be banner alá.
  • Count Adyn
    mikor bejelentkeznek meccs elején és ien gép hangon dumálnak egy darabig igy szótagolva az nagyon rofl:D
  • ProGabe #6305
    így van,az el clasico-t is nagyon szépen felvezették,pl:"madridban a madrid szokott nyerni,barcelonában a barca,de mindig vannak meglepetések",és még jóval többet mondtak,gondolom minden nagy rangadóhoz van ilyen külön

jó lett ez,majd a következő mégjobb lesz,talán hajduék is nyomják a gémet és tudják ők miben javítsanak,ajánlom a hangszín állandó szinten tartását a mondatok elején és végén,mert attól lett nagyon tördelt az egész hogy mindegyiket úgy mondja mintha előtte és utána nem lenne szöveg(természetesen itt most nem arra gondolok amikor egy hosszabb,összefüggő beszédeket mondanak el)
  • hunbasser
    ez volt az első,ha jövőre is lesz magyar kommentár,az sztem profibb lesz
  • Istencsászár
    Hát nemtudom mennyi idő alatt csinálták meg, de lehetett volna rá időt fordítani... persze nem azt mondom hogy rossz! dehogy... ami most jelen állapotban van fatasztikus és profi munka, csak szerintem kisebb nagyobb hibák vannak a közvetítés modjaival... Apropó kb hány játékos nevet mondtak fel? hány csapatét?
  • hunbasser
    mit nem lehet azon érteni,h megcsavarja a labdát? :)
    ha a lasztit felső kamerából nézed,látni fogod,h a pályája ívesebb mint a sima lövésnek
  • akyyy
    ugy tudom az angolba se mondtak csapatneveket... megitt az sg-n is megirták h nem fognak csapatneveket mondai csak ritkán, és nekem volt iylen meccsem
    Manchester united és city, és szépen megemlítette a két csapat nevét, és tökéletes közvetítés volt:) az egyik legjobb meccsem:P
    szépen mondogatta manchestert, hogy az ott élők nehezen választhatnak kedvencet a két csapatt közül... hiába a vörös ördögök a jobbak..
  • akyyy
    mi az h csavar?
  • ProGabe #6299
    de az angol is kb ezen a szinten kezdte,nem lehet x ezer nevet+mellé párszáz mondatot felmondani egyszerre,eleve stúdióbérlés is drága,hajdu b+faragó ideje is pénz,és ez egy nagy zsuga hiszen egyáltalán nem biztos hogy visszajön az eladásokból a befektetett összeg

ja,meg ha valakinek van hozzá gyomra belehallgathatna összehasonlításképpen az oroszba mondjuk,gondolom az is ilyen lehet
  • KeKKSZike
    bubu13: Ha még kérsz/beírod 5ször, akkor adunk linket!
  • hunbasser
    faq
  • bubu13
    A feliratozáshoz nincs linke vkinek?
  • bubu13
  • bubu13
  • Gyocsika
    De most mit várjunk szernintem ezis nagy hatalmas előrelépés!
  • hunbasser
    aha,mindjárt feldobom vhová a hun.db-t
  • Gyocsika
    Légyszi valaki ezt most ugy kell magyarítani mint a 06 ot ki kell törölni az eng db és a hun db át kell irní eng db re?
  • Istencsászár
    Engem is ez idegesít a legjobban vagy inkább zavar de nagyon... Az még haggyán hogy párszor hülyeséget mond, mint ami a pályán történik szvsz tök ellenkezőjét, de hogy nem bírja a csapat neveket kimondani és ezen túl a játékosok nevét is csak ritkán említi, de ha mégis akkor csak az egyik csapatét és abból is csak pár embert, de akkor rendszeres... és ezis zavaró... ezért mondom azt hogy jó dolog ez a kommentár, de sokat kellene rajta még javítani hogy a "jó" szintet megüsse.
  • arsnl
    Vki nem akar velem jáccani egyet vagy csak letesztelni, hogy tudok-e egyáltaán direct-ipn jáccani?mert a hverommal próbáltuk, de mivel ős és énse értek naygon hozzá ezért kérema segítségetek.msn-em ha kell: [email protected]
  • hunbasser
    hát,nyilakkal :) de tényleg...
    ha meg csavarva akarsz gólt lőni akkor Y+D
  • M3nt0R
    Pls, vki mondja meg hogy lehet pontosan rálőni, mert nemtudok rájönni. 06ban simán ment, de itt egyszerűen nem tudok betalálni abba a qrva kapuba.......
    Annyi okos ember van, mondja meg vki, köszi!!!
  • Mor3llo
    Jól tudod ;)
  • nono27
    Ha jól tudom Kedden jelent meg.
  • Prince of Máté
    Csak az 576 oldalán 29 volt
  • hunbasser
    :DDD
    26-án már az emberek 50%-a ezzel játszott :)
    (és akkor is jelent meg kis hazánk boltjaiban)