36657
-
Monoton #6362 csak az elsőt csomagold ki :) -
markastor #6361 Tud valaki segíteni? FAQ-ot elolvastam, nem találtam benne megoldást, legújabb DirectX van fent. Köszi
-
#6360 :) azt azért nem mondtam hogy meccs közben is használom ezeket,csak práktiszban próbálgattam,egyedül a E+D a bejövős nekem,najó néha megtalálom az Y-t is -
Hunor1 #6359 "..ha minden igaz megpróbálja leszorítani ha nyomod az E-t is D mellé,ha Y-t akkor helyezi,pontosabban belsővel lövi,ha C-t akkor meg külsővel csavarja rá,plusz nálam bejövős ezek kombinálása,különösen a C+D+E kombó,de lehet hogy semmit se ér,mert sima D-vel is lőttem már RvN-el 19-20-ról bombágólokat..."
Aha... nem froclizni akarlak, de nem csomózódik össze az ujjad a bill.kombinációktól..?? :-)))Olvasgatom ezeket a kombinációkat a cselekről + lövésekről...nem tudom hogy egészségkárosodás ( ujjficam..) nélkül meg lehet ezt csinálni?? :-)) Csak semi-pron nyomom de alig van időm lőni vagy passzolni..nem hogy még a kombókat nyomogassam a másodperc tört része alatt...
vagy ti hogy vagytok vele? (mondjuk biztos hogy én láma vagyok..)
hali -
#6358 MELYIK SZAVAZOTT RÁM??? :) -
#6357 Vki nem szedte le torrentrol? mert megvan nekem a 66rar file és most egyesével csomagolhatom kifelé.. nektek is evvan?:D -
#6356 Breki, asszem te kérdezted hogy lehet-e IMPACT gamepadot használni. Én azt használok, teljesen jól bevált. Ettől függetlenül ha jól emlékszem, a pontos működéshez lehet hogy kell egy kicsit buherálni hozzá a registryt. -
Gazsi007 #6355 Köszi. -
#6354 priviben elküldtem neked -
Gazsi007 #6353 Végre sikerült már csak egy telepitési kód kéne? -
#6352 " Ez a fiú biztos nem lesz az állatvédők kedvence...alaposan kipörkölte a pókot a sarokból " :D By Faragó :D egy bomba gól után :D -
Desmond #6351 Hali mindenkinek!
Valaki meg mondaná hogy mi az a blur vayg mi?
És hogy hol lehet állitani vagy kikapcsolni vagy egyaltalán mit kell vele csinálnom hogy ne szaggason a game.(ATI Radeon 9600XT-m van)
PLS
-
#6350 Én is hozzátenném szerény személyemmel a banner készítéshez magam.
Nem lett valami fényes, tudásom alatt teljesítettem, de rossz se lett.
[Szerk: Az elhomályosításon kéne változtatnom, mert nem folyik teljesen egybe, van ott egy csík, aki tudna segíteni plz privibe, mert szerintem elég használható banner lett. Előre is köszönöm!] -
Rogar #6349 Jaj elirtam "alapból nem kapjuk meg" bocsánat csak már este van :) -
Rogar #6348 Hali!
A magyar bajnokság alapból nincs benne??Mert én olyat olvastam :"Alapból nincs benne." akkor ez nemm azt jelenti hogy benne van? -
#6347 lehet,modom csak lehet,de:ha be van mountolva mellé még más EA sportsos játék is,akkor lehet az is bekavar,és nem én vagyok a hülye,mert nálam mindig az szokott lenni(lévén hogy együtt jönnek ki),hogy be van rakva a fifa,fel is van telepítve,bemountolom az nba-t,autorun elindul,de összekeveri az a szar és elkezdi rakni a fifát(vagy egyből a fifa autoranja indul el,már nem emlékszem pontosan) :S igazi EA minőség... -
Gazsi007 #6346 Ezt irja ki Please insert CD/DVD 1 in drive E: -
#6345 UDF-módban engedi -
#6344 passz...sry, nem tok segíteni..:S próbáld meg kiírni dvd-re, és úgy talán jó lesz.Vagy töltsd le máshonnan..:S bocsi, de nem tok segíteni, ilyen még nem tapasztaltam :S -
#6343 ember, játékon belül options ba grafikát high ra és láss csodát:) -
#6342 ha minden igaz megpróbálja leszorítani ha nyomod az E-t is D mellé,ha Y-t akkor helyezi,pontosabban belsővel lövi,ha C-t akkor meg külsővel csavarja rá,plusz nálam bejövős ezek kombinálása,különösen a C+D+E kombó,de lehet hogy semmit se ér,mert sima D-vel is lőttem már RvN-el 19-20-ról bombágólokat -
Gazsi007 #6341 Igen rendesesn ki van csomagolva,be is van mountolva, és a telepítésnél kéri az eredeti dvd-t -
#6340 Ha billen nyomod, akkor csak billel lehet irányítani a csere menúben, ha gamepaddal, akkor pedig értelemserűen csak gamepaddal! -
#6339 És rendesen ki is van csomagolva, be is van mountolva ? És tehát akkor telepítésnél kéri az eredeti dvd-t ? -
#6338 hogy lehet játékost cserélni meccs közben? mindig vmi olyat ir ki, h csak a megvelelő vezérlővel lehet vagy mi..:S -
Gazsi007 #6337 a gameland-röl -
#6336 ja:D ,nyomtam rád 1 vote-t :) -
#6335 honnan szetted a dvd-jét ? -
#6334 Hogy lehet a blurt bekapcsolni vagy hogy mit kapcsoljak hogy szebb legyen a graf? -
#6333 Nem kell nagyon erősen rányomni a lövés gombra.Ha laposan, erőből, esetleg kapus mellett el akarod gurítani, akkor csak picit kell nyomni a lövést.ha kicsit meg akarod emelni, akkor már kicsit jobban rátenyerelhetsz.Egyszerű az egész, rá kell érezni, ás akkor ha már éjszaka felkeltenek legmélyebb álmodból, akkor is tudni fogod h kell lőni ;) -
#6332 szavazás holnap 20:00-ig.korrekt?:) -
Gazsi007 #6331 De nem akkor irja ki mikor már fönn van hanem amikor telepiteni akkarom. -
Rusy #6330 Hello, bocsánat a kérdésért, most olvastam el a faq-ot, végre látom mivel kell cselezni, de valaki írjon már egy kis tapaszalatot hogyan kell akpura lőni mert nekem állandóan fölé mellé megy közelről is... -
#6329 OFF:
Hi hogy lehet úgy kiírni 2 Gigánál nagyobb iso-t hogy az iso is maradjon ne az ami már egyből telepíthető?
-
#6328 illetve krekkeld fel ...öhm, essem én vaok..öö(www.gamecopyworld.com) nem én vaok mossem :D -
#6327 hát add meg Neki a serialt...khm...öö...(www.serials.ws) nem én voltam! -
#6326 Valaki légyszi! -
Gazsi007 #6325 Mit csináljak amikor föl akarom telepiteni a FIFÁT akkor kéri a eredeti cd-ét? -
#6324 lemaradtam a kampányról :P
de adhatok szavazatot, még nem tudom miért cserébe:P:P -
#6323 most kampánycsend van:)