36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• Monoton
    csak az elsőt csomagold ki :)
  • markastor
    Tud valaki segíteni? FAQ-ot elolvastam, nem találtam benne megoldást, legújabb DirectX van fent. Köszi

• ProGabe #6360
    :) azt azért nem mondtam hogy meccs közben is használom ezeket,csak práktiszban próbálgattam,egyedül a E+D a bejövős nekem,najó néha megtalálom az Y-t is
  • Hunor1
    "..ha minden igaz megpróbálja leszorítani ha nyomod az E-t is D mellé,ha Y-t akkor helyezi,pontosabban belsővel lövi,ha C-t akkor meg külsővel csavarja rá,plusz nálam bejövős ezek kombinálása,különösen a C+D+E kombó,de lehet hogy semmit se ér,mert sima D-vel is lőttem már RvN-el 19-20-ról bombágólokat..."

Aha... nem froclizni akarlak, de nem csomózódik össze az ujjad a bill.kombinációktól..?? :-)))Olvasgatom ezeket a kombinációkat a cselekről + lövésekről...nem tudom hogy egészségkárosodás ( ujjficam..) nélkül meg lehet ezt csinálni?? :-)) Csak semi-pron nyomom de alig van időm lőni vagy passzolni..nem hogy még a kombókat nyomogassam a másodperc tört része alatt...
    vagy ti hogy vagytok vele? (mondjuk biztos hogy én láma vagyok..)
    hali
  • lobig
    MELYIK SZAVAZOTT RÁM??? :)
  • b4rc4
    Vki nem szedte le torrentrol? mert megvan nekem a 66rar file és most egyesével csomagolhatom kifelé.. nektek is evvan?:D
  • sammy
    Breki, asszem te kérdezted hogy lehet-e IMPACT gamepadot használni. Én azt használok, teljesen jól bevált. Ettől függetlenül ha jól emlékszem, a pontos működéshez lehet hogy kell egy kicsit buherálni hozzá a registryt.
  • Gazsi007
    Köszi.
  • Golyo69
    priviben elküldtem neked
  • Gazsi007
    Végre sikerült már csak egy telepitési kód kéne?
  • Golyo69
    " Ez a fiú biztos nem lesz az állatvédők kedvence...alaposan kipörkölte a pókot a sarokból " :D By Faragó :D egy bomba gól után :D
  • Desmond
    Hali mindenkinek!

Valaki meg mondaná hogy mi az a blur vayg mi?
    És hogy hol lehet állitani vagy kikapcsolni vagy egyaltalán mit kell vele csinálnom hogy ne szaggason a game.(ATI Radeon 9600XT-m van)
    PLS
  • Kaplan
    Én is hozzátenném szerény személyemmel a banner készítéshez magam.

Nem lett valami fényes, tudásom alatt teljesítettem, de rossz se lett.

[Szerk: Az elhomályosításon kéne változtatnom, mert nem folyik teljesen egybe, van ott egy csík, aki tudna segíteni plz privibe, mert szerintem elég használható banner lett. Előre is köszönöm!]
  • Rogar
    Jaj elirtam "alapból nem kapjuk meg" bocsánat csak már este van :)
  • Rogar
    Hali!

A magyar bajnokság alapból nincs benne??Mert én olyat olvastam :"Alapból nincs benne." akkor ez nemm azt jelenti hogy benne van?
  • ProGabe #6347
    lehet,modom csak lehet,de:ha be van mountolva mellé még más EA sportsos játék is,akkor lehet az is bekavar,és nem én vagyok a hülye,mert nálam mindig az szokott lenni(lévén hogy együtt jönnek ki),hogy be van rakva a fifa,fel is van telepítve,bemountolom az nba-t,autorun elindul,de összekeveri az a szar és elkezdi rakni a fifát(vagy egyből a fifa autoranja indul el,már nem emlékszem pontosan) :S igazi EA minőség...
  • Gazsi007
    Ezt irja ki Please insert CD/DVD 1 in drive E:
  • ProGabe #6345
    UDF-módban engedi
  • Mor3llo
    passz...sry, nem tok segíteni..:S próbáld meg kiírni dvd-re, és úgy talán jó lesz.Vagy töltsd le máshonnan..:S bocsi, de nem tok segíteni, ilyen még nem tapasztaltam :S
  • Count Adyn
    ember, játékon belül options ba grafikát high ra és láss csodát:)
  • ProGabe #6342
    ha minden igaz megpróbálja leszorítani ha nyomod az E-t is D mellé,ha Y-t akkor helyezi,pontosabban belsővel lövi,ha C-t akkor meg külsővel csavarja rá,plusz nálam bejövős ezek kombinálása,különösen a C+D+E kombó,de lehet hogy semmit se ér,mert sima D-vel is lőttem már RvN-el 19-20-ról bombágólokat
  • Gazsi007
    Igen rendesesn ki van csomagolva,be is van mountolva, és a telepítésnél kéri az eredeti dvd-t
  • Mor3llo
    Ha billen nyomod, akkor csak billel lehet irányítani a csere menúben, ha gamepaddal, akkor pedig értelemserűen csak gamepaddal!
  • Mor3llo
    És rendesen ki is van csomagolva, be is van mountolva ? És tehát akkor telepítésnél kéri az eredeti dvd-t ?
  • Rage47
    hogy lehet játékost cserélni meccs közben? mindig vmi olyat ir ki, h csak a megvelelő vezérlővel lehet vagy mi..:S
  • Gazsi007
    a gameland-röl
  • b4rc4
    ja:D ,nyomtam rád 1 vote-t :)
  • Mor3llo
    honnan szetted a dvd-jét ?
  • Gyocsika
    Hogy lehet a blurt bekapcsolni vagy hogy mit kapcsoljak hogy szebb legyen a graf?
  • Mor3llo
    Nem kell nagyon erősen rányomni a lövés gombra.Ha laposan, erőből, esetleg kapus mellett el akarod gurítani, akkor csak picit kell nyomni a lövést.ha kicsit meg akarod emelni, akkor már kicsit jobban rátenyerelhetsz.Egyszerű az egész, rá kell érezni, ás akkor ha már éjszaka felkeltenek legmélyebb álmodból, akkor is tudni fogod h kell lőni ;)
  • hunbasser
    szavazás holnap 20:00-ig.korrekt?:)
  • Gazsi007
    De nem akkor irja ki mikor már fönn van hanem amikor telepiteni akkarom.
  • Rusy
    Hello, bocsánat a kérdésért, most olvastam el a faq-ot, végre látom mivel kell cselezni, de valaki írjon már egy kis tapaszalatot hogyan kell akpura lőni mert nekem állandóan fölé mellé megy közelről is...
  • Attila8805
    OFF:
    Hi hogy lehet úgy kiírni 2 Gigánál nagyobb iso-t hogy az iso is maradjon ne az ami már egyből telepíthető?
  • Mor3llo
    illetve krekkeld fel ...öhm, essem én vaok..öö(www.gamecopyworld.com) nem én vaok mossem :D
  • Mor3llo
    hát add meg Neki a serialt...khm...öö...(www.serials.ws) nem én voltam!
  • Gyocsika
    Valaki légyszi!
  • Gazsi007
    Mit csináljak amikor föl akarom telepiteni a FIFÁT akkor kéri a eredeti cd-ét?
  • akyyy
    lemaradtam a kampányról :P
    de adhatok szavazatot, még nem tudom miért cserébe:P:P
  • vmvr
    most kampánycsend van:)