36657
-
audi001 #6402 Hol kell levenii az AF-et és az AA-t??????
plzzzz -
#6401 hali,menedzser modon belül lehet változtatni az erősséget? -
mike369 #6400 HTML banner-alap.
cím alá+jobbra fel lehet linkeket pakolni,
a képek random változhatnak a jobb oldalon
várok még ötleteket
ps: ha nem tetszik, az se baj, mert nem vagyok sértődős, viszont utálok feleslegesen dolgozni -
#6399 ja és kösz a sok dzsokinak a segiccséget.-
hajjonéhen mind :} -
#6398 -
#6397 és szerinted ki nem szarja le? :) -
#6396 okkk bocs -
#6395 pityu14 és Redbull756 : elolvastátok a faq-ot és a szabályokat?
ezeket be kell tartani,nincs warez. -
#6394 Menü->Gyakorlás típusa -
pityu14 #6393 Honnan töltöd? Nem mondanád meg ? -
#6392 A magyar verziót honnan tölthetem le? -
james007 #6391 Valakinek nincs kedve felrakni a magyar boritot ?
Elore is koszi -
#6390 nekem szépen fut a 7900GT-vel^^ -
#6389 az 1. szezonban csak az adott ország bajnoksága és kupája van...2. szezontól szerepelhecc a nezetközi porondon
MrK: célszerű olyan szponzort választani az elején amely a legtöbb meccsenkénti pénzt fizeti...
-
#6388 Vki megtudja mondani h. lehet gyakorlásnál más módot választani? Szóval ne csak mecs legyen hanem pl. szrugás gyakorlás stb. Vmi szart ír ki amikor rámennék hogy gyakorlás váltása. -
#6387 Menedzser módban hogy lehet megcsinálni hogy ha vége egy meccsnek, akkor ne veszteség legyen hanem nyereség? -
#6386 télleg csak a part 01.rar-t kellkicsomagolni?:S:D:ADSadsa -
#6385 biztos h szaggatni fog -.- -
#6384 Most töltöm a magyar verziot.
Majd leírom hogy az Ati X1800RX-el hogy boldogult a fifa -
Djemba #6383 manager módban nincsen bl uefa kupa mert a barcaval elkezdtem az első szezont és semmi mért? -
nyusz #6382 hali meg tudjátok mondani h amikor pc-n játszok akkor ha jobboldalon a számokat nyomom kijön 1kör és h melyik mit jelent. fifa 2206ba meg world cupba is volt. 8,6,4,2 és 5ös számokkal lehet be kik kapcsolni -
#6381 sok gyakorlással és két analóg karos gamepaddel. :) nem nehéz cseleket csinálni csak jó ütemben kell őket végrehajtani és nem kapkodva... nagyon szépen lehet vele játszani.
egyébként:
ha jobbra haladsz, csinálsz egy fel-balra-le félkört a jobb karral (ekkor felsarkazza a labdát), majd ellenkező irányba húzod mind a két kart, mint amerre áll, majd mégegyszer. -
#6380 Gyakorlás típusára kattintva azt írja:"csak az aktív vezérlő kezelheti ezeket a beállításokat". Mi lehet a gond tegnap este még semmi gond nem volt most meg ez fogad. -
mikiking #6379 Ezt hogy csinálod?én akárhogy próbálom nem jön össze :((( -
#6378 Szasztok! Az vajh mitől van, hogy a játék szépen fut, viszont az átvezető animációk, mintha diavetítések lennének? Nem hinném, hogy annyira trágya lenne a gépem, hogy így megfektesse... -
#6377 Én rád szavaztam. -
#6376 Királyul sikerült. -
#6375 valaki legyen szives mondja el, hogy hol lehet az AA-t és az AF-t levenni?? (se a FAQ-ban nincs benne és kerestem is de nem találtam) -
markastor #6374 Működik. Köszi. Franc se gondolta volna, hogy ilyen hókusz-pókusz kell egy telepítéshez. :) -
pala17 #6373 hali!Tom hogy már biztos unjátok,de van egy nyko airflo gamepadom ami elméletileg támogatott,azonban még sincs jobb karommal cselezés,ezt hogy lehetne megoldani?PLS HELP -
JuveDelPiero #6372 :D Leszdtem, de nem működik igy sem vele. :( -
#6371 szedj le egy másik crack-et! (fütty-fütty, mi van? nem én voltam:D) -
#6370 ezt hogy csináltad:D? -
JuveDelPiero #6369 Sziasztok!
Segítsetek nekem létszives abban hogy felraktam a játékot, crackeltem is, de mikor el akarom indítani, kiirja hogy a Fifa 07 hibát észlelt, ezért leáll. Tehát hibaüzenettel nem indul. :( Valaki segítsen nekem.
Köszönöm -
#6368 Nem kell hozza cue fajl. Siman a dameonban amikor a browse ra mesz, jelold ki, hogy minden fajl, ott alul. Es amikor megjelenik a bin, akkor azt nyisd meg.
-
#6367 Ez nagyon állat! Ilyet sose fogok tudni csinálni... :D -
Toto1987 #6366 ha igen valaki rakjon fel lécci valami cue filet,hogy betudjam moutolni,mert nekem nincs olyanom mert hülye fejjel letörltem(ha egyáltalán volt)!!!! köszi
-
Toto1987 #6365 hali! nekem az a problémám,hogy felinstaláltam a gamet és mikor crackelem azt írja ki h rakjam be a cd-t a emghajtóba nem értem miért!?? kellene moutolni?? -
#6364 ha ez egyszer meccsen megcsinálom...:
-
#6363 Próbáld ki azt, hogy csinálsz egy ikont a DVD-n (image-ben) lévő autorun.exe-hez az asztalra. S ezen az ikonon jobb klikk, tulajdonságok, kompatibilitás / Win2000 mód. S utána erről az ikonról indítod a telepítést.