36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• audi001
    Hol kell levenii az AF-et és az AA-t??????
    plzzzz
  • b4rc4
    hali,menedzser modon belül lehet változtatni az erősséget?
  • mike369
    HTML banner-alap.

cím alá+jobbra fel lehet linkeket pakolni,
    a képek random változhatnak a jobb oldalon

várok még ötleteket

ps: ha nem tetszik, az se baj, mert nem vagyok sértődős, viszont utálok feleslegesen dolgozni
  • kuktabá
    ja és kösz a sok dzsokinak a segiccséget.-

hajjonéhen mind :}
  • kuktabá
  • báttyó02
    és szerinted ki nem szarja le? :)
  • Redbull756
    okkk bocs
  • hunbasser
    pityu14 és Redbull756 : elolvastátok a faq-ot és a szabályokat?
    ezeket be kell tartani,nincs warez.
  • hunbasser
    Menü->Gyakorlás típusa
  • pityu14
    Honnan töltöd? Nem mondanád meg ?
  • Redbull756
    A magyar verziót honnan tölthetem le?
  • james007
    Valakinek nincs kedve felrakni a magyar boritot ?

Elore is koszi
  • LasCar16
    nekem szépen fut a 7900GT-vel^^
  • LasCar16
    az 1. szezonban csak az adott ország bajnoksága és kupája van...2. szezontól szerepelhecc a nezetközi porondon
    MrK: célszerű olyan szponzort választani az elején amely a legtöbb meccsenkénti pénzt fizeti...
  • Pethy23
    Vki megtudja mondani h. lehet gyakorlásnál más módot választani? Szóval ne csak mecs legyen hanem pl. szrugás gyakorlás stb. Vmi szart ír ki amikor rámennék hogy gyakorlás váltása.
  • Mr k
    Menedzser módban hogy lehet megcsinálni hogy ha vége egy meccsnek, akkor ne veszteség legyen hanem nyereség?
  • b4rc4
    télleg csak a part 01.rar-t kellkicsomagolni?:S:D:ADSadsa
  • báttyó02
    biztos h szaggatni fog -.-
  • gamerboy91
    Most töltöm a magyar verziot.

Majd leírom hogy az Ati X1800RX-el hogy boldogult a fifa
  • Djemba
    manager módban nincsen bl uefa kupa mert a barcaval elkezdtem az első szezont és semmi mért?
  • nyusz
    hali meg tudjátok mondani h amikor pc-n játszok akkor ha jobboldalon a számokat nyomom kijön 1kör és h melyik mit jelent. fifa 2206ba meg world cupba is volt. 8,6,4,2 és 5ös számokkal lehet be kik kapcsolni
  • lobig
    sok gyakorlással és két analóg karos gamepaddel. :) nem nehéz cseleket csinálni csak jó ütemben kell őket végrehajtani és nem kapkodva... nagyon szépen lehet vele játszani.
    egyébként:
    ha jobbra haladsz, csinálsz egy fel-balra-le félkört a jobb karral (ekkor felsarkazza a labdát), majd ellenkező irányba húzod mind a két kart, mint amerre áll, majd mégegyszer.
  • bowden
    Gyakorlás típusára kattintva azt írja:"csak az aktív vezérlő kezelheti ezeket a beállításokat". Mi lehet a gond tegnap este még semmi gond nem volt most meg ez fogad.
  • mikiking
    Ezt hogy csinálod?én akárhogy próbálom nem jön össze :(((
  • SgtChris
    Szasztok! Az vajh mitől van, hogy a játék szépen fut, viszont az átvezető animációk, mintha diavetítések lennének? Nem hinném, hogy annyira trágya lenne a gépem, hogy így megfektesse...
  • mama2
    Én rád szavaztam.
  • mama2
    Királyul sikerült.
  • mike0013
    valaki legyen szives mondja el, hogy hol lehet az AA-t és az AF-t levenni?? (se a FAQ-ban nincs benne és kerestem is de nem találtam)
  • markastor
    Működik. Köszi. Franc se gondolta volna, hogy ilyen hókusz-pókusz kell egy telepítéshez. :)
  • pala17
    hali!Tom hogy már biztos unjátok,de van egy nyko airflo gamepadom ami elméletileg támogatott,azonban még sincs jobb karommal cselezés,ezt hogy lehetne megoldani?PLS HELP
  • JuveDelPiero
    :D Leszdtem, de nem működik igy sem vele. :(
  • mike0013
    szedj le egy másik crack-et! (fütty-fütty, mi van? nem én voltam:D)
  • mike0013
    ezt hogy csináltad:D?
  • JuveDelPiero
    Sziasztok!

Segítsetek nekem létszives abban hogy felraktam a játékot, crackeltem is, de mikor el akarom indítani, kiirja hogy a Fifa 07 hibát észlelt, ezért leáll. Tehát hibaüzenettel nem indul. :( Valaki segítsen nekem.

Köszönöm
  • Falconer
    Nem kell hozza cue fajl. Siman a dameonban amikor a browse ra mesz, jelold ki, hogy minden fajl, ott alul. Es amikor megjelenik a bin, akkor azt nyisd meg.
  • KeKKSZike
    Ez nagyon állat! Ilyet sose fogok tudni csinálni... :D
  • Toto1987
    ha igen valaki rakjon fel lécci valami cue filet,hogy betudjam moutolni,mert nekem nincs olyanom mert hülye fejjel letörltem(ha egyáltalán volt)!!!! köszi

• Toto1987
    hali! nekem az a problémám,hogy felinstaláltam a gamet és mikor crackelem azt írja ki h rakjam be a cd-t a emghajtóba nem értem miért!?? kellene moutolni??
  • lobig
    ha ez egyszer meccsen megcsinálom...:
  • rage
    Próbáld ki azt, hogy csinálsz egy ikont a DVD-n (image-ben) lévő autorun.exe-hez az asztalra. S ezen az ikonon jobb klikk, tulajdonságok, kompatibilitás / Win2000 mód. S utána erről az ikonról indítod a telepítést.