36658
-
én szeretném h te légy a hg,de ha úgy figyelsz mint a fifa 2004 topikban... A_:S?D
oda írtam még régebben(1-2 hónapja talán),és gondoltam h majd te válaszolsz,mert ott te vagy a hg. -
Szerintem is a legjobb eddig bár Kaplané is nagyon jó szerintem.
Pár észrevétel
A your ideas szöveg lehetne magyarul inkább, a keret más színű.
Ja és lehetne az olasz válogatott rajta, az angol helyett ha már világbajnokok PP -
ha már szavazás akkor szerintem az első hármat veszitek és megkéritek a modikat válassza az egyiket közülük, hogy legyen házigazda
de én warezt, vudukat meg ilyesmiket a közösből rögtön törölnék és két hónap múlva lehet másik topicra figyelnék.
Egyszerre kettőre nem lehet, most is a Konamisokat hanyagolom a Fifa és valaki miatt P -
Valaki légyszi!!! -
a bajnokságot külön kell elmenteni -
szerintem nézd meg a teszképen ahol beis állíthatod tudsz-e rendes kört húzni vele illetve alapból középpen áll-e
ha elhúz valamilyen irányba valószínű elromlott, ez a logitech dual action ismert hibája, de cordlessnél ilyet nem tapasztaltam illetve halottam senkitől -
igen :) -
Akkor a szavazáskor nálatok is kampánycsend van? :D -
köszi ez érdekelne, mert kölcsönadnám másnak és jó lenne ha tudná használni -
Breki fölényesen vezet,én pedig Hedge-el vívok hatalmas csatát :) -
pedig nagyon sok cselt lehet csinálni,ollózni is lehet
megoldás:ne undd meg 5 perc után,gyakorolj -
csáó. meg tudná nekem valaki mondani, miért van az, hogy elmentem a profilom, felülírja, kilépek. mikor később akarok játszani vele, belépek, betöltöm a profilom, és ha rámegyek a bajnokságra, akkor csak újat tudok kezdeni. hol tudom folytatni az elmentettet?
előre is köszi! -
Bence9292 #6431 Hello!
Nem tudjátok, hogy lehet ollózni? A Fifa98 volt az igazi! Szép ollózások, mozdulatok stb. Ebbe meg még Ronaldinhio sem tud szinte semmit csak 2-3 cselt :( -
Detto ugyanez itt is :/ -
Curesz #6429 akko privibe mondom:D -
audi001 #6428 ati
-
létrehoztam egy saját csapatot abbba hogy tudok csinálni membereket? Ott van tudom hogy játékos szerkesztése de azt hogy tudom berakni sajtá csapatomba? -
grat,ez qrva jó! sztem írj a moderátor topikba h tegyék be,és akkor a faq-os szöveg nem kell,de a szavazást hagyják meg :) -
Ez NAGYON JÓÓÓÓÓÓÓÓ -
Curesz #6424 ez nagyon zsíros -
#6387 -
mike369 #6422 alakulgat...
>>> teszt link -
faq -
Jahooo #6420 Sziasztok!
A segitségeteket szeretém kérni abba hogy szerintetek mi lehet a baj a gamepadommal...Egy logitech wingman cordless gamepadom van és az a gondom hogy a menüben egyszerüen ugy viselkedik pl a csapat választásnál hogy összevissza lapozgat és nem tudom megállítani sehogyse, néha egy rövid időre megjavul, de aztán ujrakezdi...nagyon idegesítő. Megprobáltam már másik usb-be bedugni de az sem segitett.Az elemmel sem lehet a baj. A hozzá adott programban(Logitech profiler)probálkoztam állítgatni a probléma megjelenése után, de semmi változás.Megnéztem a vezérlőpult-játékvezérlők között is és ott azt vettem észre hogy a left joystick képen a + jel folyamatosan ugrál és eléggé el van csuszva balra...
Remélem részletesen leírtam a progblémát és mihamarabb tudtok segíteni.Lehet cserére érett? :( kb 2 éves asszem...
Válaszotokat elöre is köszi
-
Johnny720 #6419 hi online játékhoz tudtok kódot?
mert a regisztrációs kódot nem fogadja el amivel telepítettem...
jó lenne online játszani:)) -
én 1280x1024 be játszok és nekem szép a fű
a maga értelmébe -
nekem is elég csúnya -
Miért van az hogy 1024*768 ba van a felbontásom és maximum részletességen és a fű is nagyon csúnya miért ? -
Curesz #6415 geforce vagy ati? -
audi001 #6414 de hol pontosan 

-
-
gyönyörű gól.. -
Szevaszotk!
Itt egy szééép gól, amit sikerült kicsikarnom egy 2 csillagos csapattal.
-
köszönjük,h megosztottad velünk e fontos információt -
nuno valente #6409 Én még csak most töltöm a magyar verziót
-
nuno valente #6408 Ti a magyar verzióval nyomjátok???
-
jolvan ujreg lehet arcolni^^
amugy az aládbol nem látni a gépedet muszály még le is irni^^ -
#6364:
:}}} -
csak nyugodt szívvel töltött L az ,h. minden megy^^ :D -
Curesz #6404 hát a videokártya programjában