36658
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• hunbasser
    én szeretném h te légy a hg,de ha úgy figyelsz mint a fifa 2004 topikban... A_:S?D
    oda írtam még régebben(1-2 hónapja talán),és gondoltam h majd te válaszolsz,mert ott te vagy a hg.
  • Breki33
    Szerintem is a legjobb eddig bár Kaplané is nagyon jó szerintem.

Pár észrevétel

A your ideas szöveg lehetne magyarul inkább, a keret más színű.

Ja és lehetne az olasz válogatott rajta, az angol helyett ha már világbajnokok PP
  • Breki33
    ha már szavazás akkor szerintem az első hármat veszitek és megkéritek a modikat válassza az egyiket közülük, hogy legyen házigazda

de én warezt, vudukat meg ilyesmiket a közösből rögtön törölnék és két hónap múlva lehet másik topicra figyelnék.

Egyszerre kettőre nem lehet, most is a Konamisokat hanyagolom a Fifa és valaki miatt P
  • Gyocsika
    Valaki légyszi!!!
  • [HUN]FaTaL
    a bajnokságot külön kell elmenteni
  • Breki33
    szerintem nézd meg a teszképen ahol beis állíthatod tudsz-e rendes kört húzni vele illetve alapból középpen áll-e

ha elhúz valamilyen irányba valószínű elromlott, ez a logitech dual action ismert hibája, de cordlessnél ilyet nem tapasztaltam illetve halottam senkitől
  • hunbasser
    igen :)
  • dienesoft
    Akkor a szavazáskor nálatok is kampánycsend van? :D
  • Breki33
    köszi ez érdekelne, mert kölcsönadnám másnak és jó lenne ha tudná használni
  • hunbasser
    Breki fölényesen vezet,én pedig Hedge-el vívok hatalmas csatát :)
  • hunbasser
    pedig nagyon sok cselt lehet csinálni,ollózni is lehet
    megoldás:ne undd meg 5 perc után,gyakorolj
  • Bubsy
    csáó. meg tudná nekem valaki mondani, miért van az, hogy elmentem a profilom, felülírja, kilépek. mikor később akarok játszani vele, belépek, betöltöm a profilom, és ha rámegyek a bajnokságra, akkor csak újat tudok kezdeni. hol tudom folytatni az elmentettet?
    előre is köszi!
  • Bence9292
    Hello!

Nem tudjátok, hogy lehet ollózni? A Fifa98 volt az igazi! Szép ollózások, mozdulatok stb. Ebbe meg még Ronaldinhio sem tud szinte semmit csak 2-3 cselt :(
  • Maxtreme
    Detto ugyanez itt is :/
  • Curesz
    akko privibe mondom:D
  • audi001
    ati
  • Gyocsika
    létrehoztam egy saját csapatot abbba hogy tudok csinálni membereket? Ott van tudom hogy játékos szerkesztése de azt hogy tudom berakni sajtá csapatomba?
  • hunbasser
    grat,ez qrva jó! sztem írj a moderátor topikba h tegyék be,és akkor a faq-os szöveg nem kell,de a szavazást hagyják meg :)
  • GoKu x
    Ez NAGYON JÓÓÓÓÓÓÓÓ
  • Curesz
    ez nagyon zsíros
  • Mr k
  • mike369
    alakulgat...

>>> teszt link
  • hunbasser
    faq
  • Jahooo
    Sziasztok!
    A segitségeteket szeretém kérni abba hogy szerintetek mi lehet a baj a gamepadommal...Egy logitech wingman cordless gamepadom van és az a gondom hogy a menüben egyszerüen ugy viselkedik pl a csapat választásnál hogy összevissza lapozgat és nem tudom megállítani sehogyse, néha egy rövid időre megjavul, de aztán ujrakezdi...nagyon idegesítő. Megprobáltam már másik usb-be bedugni de az sem segitett.Az elemmel sem lehet a baj. A hozzá adott programban(Logitech profiler)probálkoztam állítgatni a probléma megjelenése után, de semmi változás.Megnéztem a vezérlőpult-játékvezérlők között is és ott azt vettem észre hogy a left joystick képen a + jel folyamatosan ugrál és eléggé el van csuszva balra...
    Remélem részletesen leírtam a progblémát és mihamarabb tudtok segíteni.Lehet cserére érett? :( kb 2 éves asszem...
    Válaszotokat elöre is köszi
  • Johnny720
    hi online játékhoz tudtok kódot?
    mert a regisztrációs kódot nem fogadja el amivel telepítettem...
    jó lenne online játszani:))
  • Forza Italia
    én 1280x1024 be játszok és nekem szép a fű
    a maga értelmébe
  • Firerock
    nekem is elég csúnya
  • Gyocsika
    Miért van az hogy 1024*768 ba van a felbontásom és maximum részletességen és a fű is nagyon csúnya miért ?
  • Curesz
    geforce vagy ati?
  • audi001
    de hol pontosan
  • báttyó02
  • Fyrex
    gyönyörű gól..
  • zsakosfrodo2
    Szevaszotk!
    Itt egy szééép gól, amit sikerült kicsikarnom egy 2 csillagos csapattal.

• hunbasser
    köszönjük,h megosztottad velünk e fontos információt
  • nuno valente
    Én még csak most töltöm a magyar verziót
  • nuno valente
    Ti a magyar verzióval nyomjátok???
  • báttyó02
    jolvan ujreg lehet arcolni^^
    amugy az aládbol nem látni a gépedet muszály még le is irni^^
  • kuktabá

#6364:

:}}}