36657
-
#6482 rendszergazda vagy? -
#6481 Nem tudom elindítani az autorun.exe-t.
Ezt a hibaüzit kapom, valaki segítsen!? -
#6480 azt szeretném megkérdezi,hogy honnan szedtétek le a játékot teljesbe?? -
#6479 ahhoz képest hogy a csatár 100%-os helyzetben van a védőknek nem áll szándékában megtámadni:) ez kicsit azért érdekes -
#6478 Azóta nemtudom rájöttél -e a megoldásra, ha nem akkor állítsd az autorun.exe-t win2000 kompatibilis módba ;)
Így megy jól :) -
#6477 Játszott már valaki Ínteraktív ligát??? Me marhán kiváncsi vagyok hogy milyen csak még nem jutottam el odáig hogy játszak.
-
Paranoia #6476 ilyen pörgö forgó rúgást utoljára a FIFA 2000ben láttam...
természetesen nem ment be -
mike369 #6475 köszi! -
#6474 És ezeket hogy kell megcsinálni? -
Curesz #6473 mondjuk ugy hogy felemeled a jegyárakat, vagy kevesebb játékost tartasz hogy megtudd fizetni, vagy add a fölö9sleges játékosaid kölcsön hogy ne fizesd a bérét -
#6472 Adj el pár játékost! -
nyusz #6471 köszi szépen! -
#6470 nem játszok manager módot -
#6469 az ötössel lehet megadni a mentalitást:felfelé támadó,lefelé védekező,ha nincs nyíl akkor meg neutral.a többit meg elmagyarázzák a saját fifa->taktikai súgóban -
#6468 Nem tudsz segíteni?
Menedzser módban hogy lehet megcsinálni hogy ha vége egy meccsnek, akkor ne veszteség legyen hanem nyereség? -
#6467 jól mutat a banner -
#6466 igen a textúrája jobb -
#6465 Menedzser módban hogy lehet megcsinálni hogy ha vége egy meccsnek, akkor ne veszteség legyen hanem nyereség? -
arsenal6 #6464 Sziasztok! Nem tudjátok, hogyan lehetne érvényesíteni a bajnokságban, az előtte "elkövetett" átigazolásokat? Gondolom, Ti már megoldottátok... Köszi a segítséget! -
nyusz #6463 hali meg tudjátok mondani h amikor pc-n játszok akkor ha jobboldalon a számokat nyomom kijön 1kör és h melyik mit jelent. fifa 2206ba meg world cupba is volt. 8,6,4,2 és 5ös számokkal lehet be kik kapcsolni -
Curesz #6462 és azért a fű is jobb -
Curesz #6461 hát sztem igy sokkal jobb, meg van skysportos kijelző is:D -
#6460 érdemes felrakni -
Curesz #6459 kiprobálom -
#6458 nekem a színe továbbra se tetszik aki kipróbálta kérek véleményt -
BIZ0906 #6457 ez elvileg 1 patch -
BIZ0906 #6456 egész jó -
#6455 Na itt is szép a fű hogy csináltad nálam az árnyékok is csak olyan csikok? -
#6454 Ez mi? -
#6453 FIFA 07.
The given patch will establish English Premier-League update 1.0 on your computer.
This patch will add:
- New turfs
- New flags for all command Premier-League
- New adboard for all command Premier-League
- New nets
- New fans
- Popups
- Players end play football in 42 years
-
#6452 Neked milyen szép a fű hogy csináltad? -
#6451 valaki kérdezte az ablakos futtatást
right click on the shortcut -> add Windowed to Target. behind the "".
állítólag akiknek szaggat is jobb ablakban -
#6450 hát :|
-
mike369 #6449 ok, akkor írok a modiknak. -
#6448 akkor beis rakathatnánk ezt a verziót addig -
mike369 #6447 a keret nem gond, a your ideas szöveget valaki nézze le a hun játékról és átírom (vagy egyszerűen fordítsam le?), háttér ügyben szétnézek, de ilyenből csak angol volt...
ja, és kell még rá valamilyen link?
teszteltem itt a fórumon, és működik. -
chop #6446 No, tegnap megszereztuk a magyar kommentaros Fifat. Hat, mit mondjak, oriasi elmeny, hogy magyarul szovegelnek benne, tenyleg beleelik magukat, poenkodnak, nem csak lokik a sodert. Szoval tenyleg jo. A grafikarol egyelore nem mondanek semmit, mert csak egy regi ATI kartyan tudtuk tolni, de nemsoka raengedek egy 7600GT-t, azzal szerintem jobban fog kinezni. Mindenesetre az atvezeto animok igy is kurva szepek. De tenyleg. A jatekmenet hatarozottan fejlodott, pozitivum, hogy lehet mozgatni a jatekost akkor is, amikor meg csak mozdul a labdara. Ez a PES-ben kicsit bajos volt (legalabbis szamomra nehez 4-5 gombot nyomni a gamepadon, plusz meg iranyitani a jatekost). Szepek a lovomozdulatok, a fejelesek, a vetodesek is frankok, bar en kicsit sokallom a tavolrol beakasztott golokat, eleg konnyen lehet bombagolokat verni (persze lehet, hogy csak a partnerem bena, es hagy loni). No, remelem, hogy ez a Fifa mar tenyleg olyan lesz (vagy legalabbis hasonlo), mint a PES, azaz tobb het/honap jatek utan is talalunk benne ujdonsagot. Jo lenne. -
#6445 Na turf ügy úgy néz ki beindult
A fórum is pörög valamint egy hír
...:::--Turf Importer 07 !!!--:::...
--------------------------------------------------------------------------------
Hello guys, it seems EA screwed the tufr for FIFA 07, however, this is not the case anymore I've created program that allows you to load 7 parts of the turf texture and you can import them with only 2 clicks, you select which tufr from game you want to replace and click import button
Coming Soon @ FIFA Web Portal -
#6444 ezért mondom, csak így vállalnám
szval szavazzatok hátha valaki befog
ja a blurt azt hiszem kérdezted azt a teljesben nem állítgattam, szerintem High-on automatikusan van. -
#6443 én szeretném h te légy a hg,de ha úgy figyelsz mint a fifa 2004 topikban... A_:S?D
oda írtam még régebben(1-2 hónapja talán),és gondoltam h majd te válaszolsz,mert ott te vagy a hg.