36657
-
#6522 Borito http://www.cdcovers.cc/ itt -
#6521 nem találtam, de ha lesz, berakom ide -
#6520 ja, igen, elírtam, kösz -
#6519 Jó lett a banner csak a minősége nem a legjobb pl a Fifa07 szövegen látszik ez meg kampard karján :D
Meg hát úgye Fifa06 WC-s képekből áll. -
#6518 unicef :P -
james007 #6517 ok koszi !
Ha meg lehetek pofatlan akkor nincs meg veletlenul a magyar borito !! THX -
#6516 az unecef, de nemtom honnan lehet -
-
Djemba #6514 barcaval nyomulaok a manager módban és a bajnokságban va este mecs? mert eddig 6 fordulóig nem volt
Ja és a barca mezén ami van szponzor honnan lehet leszedni?unika vagy mi -
james007 #6513 valaki szanjon mar meg egy boritoval mert nem nagyon talalok a neten...foleg nem magyar boritot
elore is koszi -
#6512 Ismerjétek meg ezt a programot... Kérdésekre válaszolok! -
jimy jum #6511 na senki nem tudja hogy kell a transferpatchet megcsinálni?,?
-
faláb #6510 Akkor mindegy,mert én nem tudok regisztrálni... -
#6509 Igen működik, regisztráció után. -
#6508 Az autorun.exe-t meg egy dll-t bemásol a Temp könyvtárba és ha onnan akarom indítani akkor onnan sem lehet, de ott nem ír ki hibaüzenetet. -
#6507 egy kérdés, ha feltettem ezt a preimer league patch-et akkor nem lehet már leszedni? -
mike369 #6506 1. köszi mindenkinek
2. már akartam írni: ha küldtök képeket vagy linket, ahol JÓK vannak, akkor kicserélem ezeket. -
faláb #6505 Mindig online
A legteljesebb sport-hírszalag segítségével nem maradsz le semmiről. Online tartózkodás közben friss híreket, aktuális eredményeket olvashatsz a képernyődön a nap 24 órájában.
Ez nektek megy?
Mert nekem nem... -
#6504 Nagyon szép lett az uj banner, grati -
Tom Tom #6503 Szerencse meg egy 94 pontos Ronaldo...
De ez még csak a demoba volt de a a teljesbe nem megy egyszerűen!!
Ellövi belsővel de kifli nincs benne.Ki érti ezt?? -
#6502 Kipróbáltam, ugyanaz.
Ja és nekem nincs is setup.exe, kéne, hogy legyen? -
Davidsned #6501 Állítom, h ilyet Ronaldo se tud. :) -
#6500 TÉK -_- -
#6499 iet, hogyan lőttél? -
#6498 a rohatt... :OOOOOO -
#6497 te állat:D -
Tom Tom #6496 Mostanság a teljesbe nem tudok finesse shotokat csinálni nem úgy mint a demoba...
-
#6495 Hopp, ez jó kérdés. Most, hogy mondod. Én az X360s 07ből szedtem a képeket.
-
#6494 egy kérdés a bannerral kapcsolatban...
nagyon jó lett meg minden, de ez a FIFA 07 topicja nem? de akkor miért vannak World Cup 06-os képek???:S -
#6493 Nem emlékszem annak a nevére aki csinálta a bannert. De gratulálok, nagyon jó. Esetleg a tegnapi banneromhoz adhatnátok egy-két tippet. Ott meg is mondtam mi a gond, csak a kijavítását nem igazán tudom még. -
Jahooo #6492 Épp ez a baj hogy a képen elhuz erösen balra :( akkor cserére érett? :( -
#6491 Próbáld ki te is azt, hogy csinálsz egy ikont az autorunhoz az asztalra, ott az ikonon belül beállítod a kompatibilitást win2000-re, s erről az ikonról indítod az installt. -
#6490 cisnáld azt, hogy nem az autorunt hanem a setup.exe-t indítod el (ha még nincs telepítve) -
jimy jum #6489 a trans cucot hogy kell betöltenni a játékba örülnénk ha leírná vaki!Ja és a szinkront hogy leírtátok az jó ötlet volt!És előre kössz a választ -
#6488 Igen az vagyok, ezért sem rétem a dolgot! -
#6487 mi az hogy nem találod?kezdjük azzal hogy hova töltötted fel? -
pityu14 #6486 jó, bocs -
#6485 nem tud valaki segíteni kép feltöltésnél me feltöltöm a képet de nem találom! tudom hogy béna vokd e help me.. -
Olli 17 #6484 hellosztok! közületek akik letöltötték a magyar fifát, telepítésnél nem volt semmi hiba? mert a haveromnak van!! ??
-
#6483 a zinternetről