36657
-
Tom Tom #6563 Aki kételkedne:
Én meg az ágyúsokkal... -
#6562 érdekes,én egyből a Reallal kezdtem -
#6561 valaki tud egy normális hazai manchester mezt linkelni?
mert amit leszedtem annak elég undorítóan virító vörös színe van -
Tom Tom #6560 Fúúú most kaptam Henry ra egy 42 millás szerződést és 22 a piaci értéke!!!Lpoolnak nagyon kell valaki szerintetek eladjam?? -
#6559 faq -
#6558 nekem a barcában Ronaldinho sérült le 4 hónapra:S de már felépült:) -
Tom Tom #6557 most nálam 83pts de még 07es szezonba a a lpool meg akarta venni 19 milláért de nem adtam el nekik:DÉs most ő a sztárjátékos Henry után akit most júniusig elintézett egy barom egy meccsen.
Potom 4 hónapos hiánzás és ezért vettem meg Kakát -
#6556 :DDDD -
#6555 képek -
#6554 jól haladsz menni fog az ^^ -
Tom Tom #6553 Gyovai úgy hogy kiscsapatokkal kezdesz és ha sikereket érsz el 3-5 szezon alatt megkapod a nagy csapatokat. -
Tom Tom #6551
Nem veszem elég komolyan 50 milla fontért...Seggfej de jópofa:D -
#6550 Biztos fog, aki tud, emiatt nem fontos 3 percenként feltenni a kérdést. -
Neoncsoves #6549 ügyesen -
#6548 hogyan birom megszerezni a karier csapatokat a sztár csapatokat -
#6547 valaki válaszolna..... -
Tom Tom #6546 Akkor most nem lehetne az én Ronaldós gólom az?:D -
Tom Tom #6545 Gyovai ismét remekel...
Tök zsír végre enged olyan játékost is megvenni aki nincs az átigazolási listán.
30m-ért megvettem Kakát az Arsenalba és már Walcott már 83 pontos!!!
Tök zsír game!!! -
mike369 #6544 ja, még egy banneres dolog:
ha a leendő házigazda kooperatív lesz, akkor az üres kockában lehetne screenshotok helyett mondjuk a HÓNAP GÓLJA a fórumba belinkeltek közül... -
#6543 császtok hogyan lehet elérni a karier modban az összes sztár csapatot?kösz -
#6542 Senki??? -
#6541 császtok hogyan lehet elérni a karier modban az összes sztár csapatot?kösz -
#6540 Van bajnokság, van kieséses, illetve bajnokság + kieséses választási lehetőség. Aztán úgy nevezed el, ahogy akarod. -
#6539 istenem hányszor kell még
NINCS SHIFT
a jobb analóggal kell cselezni -
#6538 Helloszok!! Az lenne a kérdésem, hogy leszedtem a fifa 07 reloaded verzióját, feltelepítettem, elinditottam és kiirta, hogy "A windows hibát észlelt és leállt. A kellemetlenségekért elnézését kérjük...stb" Miért van ez? MIért nem indul el a játék? Kérlek segítsetek!!! A választ előre is köszönöm!
-
chop #6537 Valamit nem ertek. Van ugye a billentyuzet, amin a kovetkezo gombok jatszanak (legjobb tudomasom szerint):
- kurzorbillentyuk
- Q
- W
- E
- A
- S
- D
- Shift
- Y
- C
Eddig oke, nekem viszont van egy Rumblepad 2 gamepadem, amin ugye van elol 2 analog kar, 4 tuzgomb, illetve a L1-L2, valamint az R1-R2 gombok (meg ugye a Start, Select gomb, de az most lenyegtelen. Illetve a lenyomott analog is gombnak szamit, de eddig nem vettem eszre, hogy lenne valamilyen hatasa.)
Minden gombnak megvan az alternativaja gamepadre, de konyorgom: melyik gomb felel meg a Shiftnek?... -
#6536 me too -
#6535 erre én is kiváncsi vok -
#6534 Na, ilyeneket bele lehetne írni a FAQ-ba.
Csökkentett módban kell installálni, ha azt írja nincs jogosultság az autorun.exe-hez, míg Direct X nem megfelelő hiba esetén az autorun.exe-t win2000 kompatibilis módba kell tenni, s úgy telepíteni a játékot. -
#6533 sry, elég láma kérdés lesz: a játékban van BL vagy uefa kupa? Egy csapattal ki lehet jutni ezekre? -
#6532 Kösz, ez volt a nyerő tipp. Csökkentett módban sikerült felinstallálni, és rendes módból pedig elindítani magát a játékot! -
#6531 teccik a banner. grat! -
chop #6530 cdgalaxis.hu-n van borito, de lehet,hogy kicsi lesz nyomtatni. -
mike369 #6529 ill. 100%-os jpg. (3x ekkora fájlméret) -
mike369 #6528 a felirat meg lampard karja azért ilyen, mert gif-ben van helytakarékosság miatt.
de ha nagyon akarjátok, felőlem lehet 100%-os gif-ben is...
a képekről meg már írtam, abban inkább kreatív lehetnél, mint kritikus ;) -
#6527 egy kérdés, ha feltettem ezt a preimer league patch-et akkor nem lehet már leszedni? -
#6526 Honnan lehet letölteni a 07-et ingyen és fullosan? -
james007 #6525 Ha valakinek megvan akkor az legyen mar szives beszkenelni a boritot ..elore THX -
#6524 ezeket onnan raktam be, ott ezek voltak -
#6523 próbáld meg csökkentett módban installálni.